Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: subas  (Skaityta 5906 kartus)

saras669

• Svečias
Re: subas
« Atsakymas #25: 2009 Spalio 05, 19:53:37 »
zek laidus arba pasizek jei smidi wesk winiot :D man taip buwo grojo grojo pist ir nebegroja nueinu prie subo ziuriu ruksta o ne groja :-]

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2009 Spalio 05, 21:44:40 »
Aš ir maniau kad negali gerai subas skambėti, kol viena diena neisitikinau, du subai sudėti į viena dėže, apie ~400-500 rms kiekvienam, dėžė pritvirtinta ir atsukta į sėdynes, paliktas tarpas, palangėje padarytos specialios angos visam slegiui, prie tos dėžės pilnai sutvarkyti visi blerbėjimai ir sudėtos normalios kolonėles i duris ir visa kita, tačiau čia jau investicijos prasideda visoki konderiai ir tt.
Jeigu nereik smarkaus subo tai manau pigus mažas ir su integruotu stipriu fly subas butu pats tas, jokiu laidu ir tt.

saras669

• Svečias
« Atsakymas #27: 2009 Spalio 05, 23:13:13 »
Aš ir maniau kad negali gerai subas skambėti, kol viena diena neisitikinau, du subai sudėti į viena dėže, apie ~400-500 rms kiekvienam, dėžė pritvirtinta ir atsukta į sėdynes, paliktas tarpas, palangėje padarytos specialios angos visam slegiui, prie tos dėžės pilnai sutvarkyti visi blerbėjimai ir sudėtos normalios kolonėles i duris ir visa kita, tačiau čia jau investicijos prasideda visoki konderiai ir tt.
Jeigu nereik smarkaus subo tai manau pigus mažas ir su integruotu stipriu fly subas butu pats tas, jokiu laidu ir tt.
kad su tuo fly subu nei zwirbliu neisbaidysi :-]

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2009 Spalio 05, 23:25:36 »
kad su tuo fly subu nei zwirbliu neisbaidysi :-]

tas dvigubas visai gerai voveres baido, nenorek sededamas neiziuret kad rankoj telefona laikai :D man jis patiko mazai laidu,mazai uzima vietos, jokiu konstravimu.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Spalio 05, 23:28:03 sukūrė Andrejka »

Neprisijungęs kunigs

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2009 Spalio 06, 00:00:10 »
ne reklamai skirta muzika o paciam klausyt kad smagiau butu :D o tau kunigui uzteks ir wargonu kad nepatinka ;)

toks smagumas atsilieps per kisene, kai reikes naujas ausis pirkt  (!?)

saras669

• Svečias
« Atsakymas #30: 2009 Spalio 06, 00:02:31 »
ne reklamai skirta muzika o paciam klausyt kad smagiau butu :D o tau kunigui uzteks ir wargonu kad nepatinka ;)

toks smagumas atsilieps per kisene, kai reikes naujas ausis pirkt  (!?)
kas moka tais dalykais naudotis tam ausis neprakiurs :D

saras669

• Svečias
« Atsakymas #31: 2009 Spalio 06, 00:04:25 »
jei det tai toki suba kad kitus nubaidytu...pwz kaip man kai tusawojames gamtoi uzdeda buteli ant masinos atsuki garsa zek ir neber butelio :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2009 Spalio 06, 09:37:35 »
jei det tai toki suba kad kitus nubaidytu...pwz kaip man kai tusawojames gamtoi uzdeda buteli ant masinos atsuki garsa zek ir neber butelio :D

Tai paaiškink, kam tau subas mašinoj? Prieš kitus pasirodyti?

Neprisijungęs SENIS AUDI

• Įrašai: 302
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2009 Spalio 06, 10:48:53 »
  :D  :D viskas suprantma,kai buvau dar skacukas 18metu tai kilowatai svarbiausiai buvo.nesvarbi buvo garso kokybe,svarbiausiai buvo jog girdetu uz 5 namu kad as jau gryzau  :) laikui begant is 3kw liko 1kw kurio pakako,pradejau kreipti demesi i garso kokybe.dabar jau ir subas ir stiprintuvas isimtas  :P garso pilnai uztenka.manau jog cia tik laikinas ,,kvailumas,, is jo isaugama.dabar man tie kw atrodo kvaila,manau visiem taip buna  :D pasidziauk kol dar jaunas  :V

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2009 Spalio 06, 10:50:57 »
geri komponentai, gera istaliacija,durų paruošimas ir gali praktiškai be boso važinėt ;) užtenka tų žemų

saras669

• Svečias
« Atsakymas #35: 2009 Spalio 06, 12:24:24 »

Tai paaiškink, kam tau subas mašinoj? Prieš kitus pasirodyti?
o kam tau seniau reikejo subu kai dedawais pats? ne kitiem pasirodit tesusidejau o gawau toki ir wiskas

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2009 Spalio 06, 12:30:52 »
:D

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2009 Spalio 06, 12:41:42 »
geri komponentai, gera istaliacija,durų paruošimas ir gali praktiškai be boso važinėt ;) užtenka tų žemų
nebent į duris kokie geri 20 tukai.

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2009 Spalio 06, 12:59:06 »

nebūtinai, pakanka ir dvigubų kad ir 16' priešbosių..  nesamonė kai subas "perrėkia" komponentus..  :-]

saras669

• Svečias
« Atsakymas #39: 2009 Spalio 06, 13:02:43 »

nebūtinai, pakanka ir dvigubų kad ir 16' priešbosių..  nesamonė kai subas "perrėkia" komponentus..  :-]
kokia geriau det garso izoliacinia medziaga ir i prieki kokias det geriau koloneles?

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2009 Spalio 06, 13:10:52 »
vibro izoliacijai bitumas, garso - pusta guma. podiumai (garsekalbio pagrindas) ir dvijuoste komponentų sistema.. o ne dešimtukai panelej :D

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2009 Spalio 06, 13:16:16 »
vibro izoliacijai bitumas, garso - pusta guma. podiumai (garsekalbio pagrindas) ir dvijuoste komponentų sistema.. o ne dešimtukai panelej :D
dešimtukai panelėje yra žymiai teisingiau negu dvijuostė jei panaudoti tinkamai -trijuostėje  (be) :D :D :D

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2009 Spalio 06, 13:22:36 »
 :D :D :D norėjau pasakyti kad TIK plačiajuosčiai panelėje ir daugiau nieko priekyje  (be) nieko bendro nei su tavo, nei su mano tryjuoste bendro neturi  :P

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43: 2009 Spalio 06, 13:25:04 »
geriau dešimtukai plačiajuoščiai geri negu komponentai bilekokie.........

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44: 2009 Spalio 06, 13:28:09 »
tinka toks bitumas vibro izoliacijai?

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45: 2009 Spalio 06, 13:30:40 »
 (y) o tai čia ne ruberoidas?  :V :D  tik kad kaitinant dažai iš išorės atsilups  :-]

saras669

• Svečias
« Atsakymas #46: 2009 Spalio 06, 13:34:17 »
kokia kaina wibro izoliacijos? :)

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47: 2009 Spalio 06, 13:35:54 »
(y) o tai čia ne ruberoidas?  :V :D  tik kad kaitinant dažai iš išorės atsilups  :-]
Cia prilydoma bitumine stogo danga :D dazai atsilupt neturetu, nes pasildai tik pacia danga, o ne pavirsiu, ant kurio klijuoji. As rimtai klausiu, nes ir vibro izoliacija ir sita danga is bitumo yra... kaina irgi panasi

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #48: 2009 Spalio 06, 13:38:28 »
kokia kaina wibro izoliacijos? :)

1kv/m senukinės pigiausios degtos folga gaunasi apie 45-50Lt, STP nebepamenu +- daugink iš dviejų t.y 80-100Lt 1kv/m be nuolaidų čia.

Neprisijungęs woodoooo

• Įrašai: 764
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49: 2009 Spalio 06, 17:38:57 »
buvo pas mano direktoriu peugeot 406 tiuninta modernoj ir aparatura parodai sudeta tai visa masina isklijavo bitumu tai poto vos varikliukas patempe ja vaziuot  :-]