Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: skirtumas tarp elipsiu  (Skaityta 3623 kartus)

Neprisijungęs neasin

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
skirtumas tarp elipsiu
« Topic Start: 2008 Spalio 04, 23:29:13 »
Tai va vieni sako kad elipses triju juostu yra nieko gero tipo jau geriau dvieju... man idomu kuo skirasi triju juostu nuo dvieju? ir kokios is tirko yra geriau?

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
Re: skirtumas tarp elipsiu
« Atsakymas #1: 2008 Spalio 05, 17:23:57 »
wienas ir tas pac bb :) abu yra liewi..

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2008 Spalio 06, 02:36:45 »
wienas ir tas pac bb :) abu yra liewi..
(+)
elipses det panasiai kaip ir su c5 vazinet, kaime busi sustriausias, o mieste - eilinis :D Cia perkeltine prasme ;)

Neprisijungęs neasin

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2008 Spalio 06, 17:52:52 »
na jei jau tokiso lievos tai kurios lievesnes ar 2ju ar 3ju juostu?  ir seip idomu koks skirtumas.na cai skonio reikalas tos elipses kaip kam :)
manau kad ne is elipsiu sprendzia kas sustresnis  :D

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2008 Spalio 06, 17:54:10 »
šitam skyriuje - iš elipsių  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2008 Spalio 06, 18:29:06 »
manau nepajusi skirtumo ten 2 ar 3 juostos (-) palei ausi, kurie maloniau groja tuos ir imk.

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2008 Spalio 06, 20:38:12 »
šitam skyriuje - iš elipsių  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
bet tiesa ziauri - jos reikalingos - uzhkishti skyles palangeje :)

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2008 Spalio 07, 14:52:29 »
man kai reikejo diwinoskei kazka prigrust kad grotu, tj rinkausi pagal magneta :D :D :D 'O ZIE KOKS DYYYDELIS... JAMAM!!!!"  :D

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2008 Spalio 07, 16:20:12 »
man kai reikejo diwinoskei kazka prigrust kad grotu, tj rinkausi pagal magneta :D :D :D 'O ZIE KOKS DYYYDELIS... JAMAM!!!!"  :D
mano pirmi kiausai buvo bushmenai, 125rms :) na maitinau juos tiek :) tai dauze (kartoju dauzo o ne grojo) atrode tada super :) tai va dydeli :) tad mates gerai :) kas gerai mates - ta nuneshe narkamanai ;(

Neprisijungęs neasin

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2008 Spalio 07, 16:39:20 »
tai wa reik taip dartyi kad nesimatytu kas " dauzos "  :D

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2008 Spalio 07, 16:48:16 »
tai wa reik taip dartyi kad nesimatytu kas " dauzos "  :D
kiai kiausiai per 3 pirshtus isshoke tai sunku :) tokia jau natura :D:D

Neprisijungęs neasin

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2008 Spalio 08, 18:12:15 »
na teko matyti padaryta kad nieko nesimato.. ant virsaus uztraukai medziaga ir ner problemu :)

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2008 Spalio 09, 09:28:56 »
na teko matyti padaryta kad nieko nesimato.. ant virsaus uztraukai medziaga ir ner problemu :)
a ruberoidu dar uzdet nenori?
Buvo cia dar priesh 4 metus vilniuje aktyvistas kuris gyres kad susidejo fokalus ir niekas nemato ju palangeje, mat jis paslepes juos - uzmetes dar viena lenta ant virsaus....

Neprisijungęs iBeniTTo

• Įrašai: 1743
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2008 Spalio 09, 09:31:14 »
pas mane gale elipsai nauji buva, tei daryta palange buvo, bet ne audinej, o kitokioj masinoj xacbeke, ir per virsu perdengta nauja medziaga, tei nuo garso grazej medziaga vibruodavo, ale paskuj kazkaip tos vietos kur elipsai stovejo medziaga prasitase ir ikabo, gal lieva medziaga buvo...ir vistiek mates kad yr elipsai...per newktus langus 100% nesimato kas gale sudeti, arba gerewsias budas iseinant sena laikrasti uzmest gale ant palanges, kazkur skaicew forume, kad tei daroma :) ir viskas ciki, nieko nesimato...

cipolinas

• Svečias
« Atsakymas #14: 2008 Spalio 19, 18:20:21 »
nenukrypkit nuo temos... dvieju ir triju juostu siriasi tuom kad 2-ju groja zemus ir aukstus , o 3-ju zemus,midus ir aukstus. bet te mazai ka pajausi taigi geriau iseina dvieju juostu nes ten ka jie marmaloja vos girdet, kad but tikrai geras efektas turi det triju rusiu atskiras kolonkes arba bent jau 2-ju juostu bet brangiias kolonkes tada reik det...o del to matymo ir nematymo tai ziurint ant ko uzsirausikitas nemato dinamiko tai reiskia nieko nera, o kitas jei uzmatys kad kazkas daryta tai butinai ispis langa...

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2008 Spalio 19, 18:50:57 »
:D :D :D kokius dar midus 3 juostu elipses? :D :D :D ten dar wienas papimpintas isejimas salia prisabacintas ir fsio.. jokiu midu ten nerasta...

http://zq.dtiltas.lt/audiolitas/uploads/posts/1180458897_ultra6900.jpg

kuris che midus groja? :D :D :D :D

Neprisijungęs Marielis

• Įrašai: 383
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2008 Spalio 19, 21:22:13 »
tos juostos ira tam kad didesni hertca isgauti vienas midbasas nuo tiek iki tiek atkuria o kitas nuo tiek iki tiek ir visa ju matematika
ziuriu megstat is ''kiausiu'' pasitycioti.... o nors vienas esat juos isideje ir viska paruose kaip priklauso visa bagazine vibro izoliacija isklijiave, palnge storesne pasidare??? juk ir bosavyka ikisus i jam nepritaikita deze buna s....  :)

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2008 Spalio 20, 10:09:12 »
tos juostos ira tam kad didesni hertca isgauti vienas midbasas nuo tiek iki tiek atkuria o kitas nuo tiek iki tiek ir visa ju matematika
ziuriu megstat is ''kiausiu'' pasitycioti.... o nors vienas esat juos isideje ir viska paruose kaip priklauso visa bagazine vibro izoliacija isklijiave, palnge storesne pasidare??? juk ir bosavyka ikisus i jam nepritaikita deze buna s....  :)
tai ne zinok :) 25mm kazkur ploskte, bagazas ishklijuotas agrso vibro izoliacija kaip ir galine sienele visa bagazines (ant perechodo daryta) :) bet va visa tai priehstarauja paciam Muzikos supratimui ;)
Kai sedi koncerte tai garsas gi ish priekio eina o ne ish galo :) nebent eini klausyt koncerto ir atsisuki nugara i prieki :)
Komponentai be to skirti kad but galima kartu ir lengviau suformuot scena - garso centra :) ir dabar pas mane koxai, bet jie pajungiami tik tada kai gale sedintys sako "Norim garso" kai jau kokybe tampa nebeesme ;)

Neprisijungęs spydas

• Įrašai: 647
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2008 Spalio 20, 11:24:30 »
Kai sedi koncerte tai garsas gi ish priekio eina o ne ish galo :) nebent eini klausyt koncerto ir atsisuki nugara i prieki :)
Elipsių lektoratas klauso dažniausiai juk bumčikus, klubinę muziką. Kaip atliekama klubinė muzika? Kai jaunystėj ten eidavau į anas įstaigas, paprastai būdavo garsiakalbių "baterijos" iškabinėtos APLINK šokių aikštelę, tik mokyklų diskonėse būdavo dvi kolonkės ant scenos, bet pats supranti, kad muzikinė scena ir "dvi kolonkės ant scenos" - du labai skirtingi dalykai :D Gal dabar kas pasikeitė? :V Plius jau mano laikais nebuvo privaloma šokti griežtai veidu į didžėjų  :D Taip, kad šiuo atveju dar neaišku kaip yra teisinga, kaip ne :D  Kai lektoratas pradės klausytis tikros muzikos, tai bus ir galima kalbėt apie scenas. Disklaimeris: čia būtų mano toks pamastymas apie siaurą muzikinį barą, jokiu būdu nesakau, kad tai yra totalus gėris, bet yra kaip yra  :D Elipsės kaip kebabas - pigiai, sočiai, greitai, bet tai nėra labai gerai, ir daktarai nerekomenduoja  :-]

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2008 Spalio 20, 11:33:33 »
vienu zodziu, yra rinkos dalis, kurios neapima komponentai su subu (del savo kainos, instaliacijos), ir ta nisa uzeme koxai... Man dzin, na skleidzia garsa skleidzia, bet tik nereikia apie ju "super garso kokybe" ir viskas.

Neprisijungęs Marielis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2008 Spalio 20, 12:40:03 »
vienu zodziu, yra rinkos dalis, kurios neapima komponentai su subu (del savo kainos, instaliacijos), ir ta nisa uzeme koxai... Man dzin, na skleidzia garsa skleidzia, bet tik nereikia apie ju "super garso kokybe" ir viskas.
niekas ir nesneka apie jiu kokybe uz tokia kaina stebuklu nebuvo ir nebus....   bet kaip uz tokia kaina uztenka pilnai :) o del kokybes nzn mano ausys nera labai jau tokios ir isrankios o akustikos atzvilgiu kaip is elektronikos forumo pasak ju geriausiai yra daryt priekije podiumai su imontuotais komponentais ir gale subas man sis variantas asmeniskai nepatinka na kokybe jautciasi kai klausiau aparatura kuri kainavo apie 10000lt nu bet man truku is ju aukstu, vidutiniu garsu ant didelio garso... o dar kiti kai po du subus susideda is vis....

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2008 Spalio 20, 12:46:01 »
niekas ir nesneka apie jiu kokybe uz tokia kaina stebuklu nebuvo ir nebus....   bet kaip uz tokia kaina uztenka pilnai :) o del kokybes nzn mano ausys nera labai jau tokios ir isrankios o akustikos atzvilgiu kaip is elektronikos forumo pasak ju geriausiai yra daryt priekije podiumai su imontuotais komponentais ir gale subas man sis variantas asmeniskai nepatinka na kokybe jautciasi kai klausiau aparatura kuri kainavo apie 10000lt nu bet man truku is ju aukstu, vidutiniu garsu ant didelio garso... o dar kiti kai po du subus susideda is vis....
kiekvienam kitaip :) man pakako uzh 5k paklausyt :) pats dabar kaupiu komponentam $$ ir steprui, tai is kart net zinau ka keisiu juos susidejus:) o truksta mido? dedi dvigubus komponentus (su dvigubais midais) :) cia kaip kam, juk pagal save o ne pagal kita komplektuoji :D

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2008 Spalio 20, 13:44:08 »

niekas ir nesneka apie jiu kokybe uz tokia kaina stebuklu nebuvo ir nebus....   bet kaip uz tokia kaina uztenka pilnai :) o del kokybes nzn mano ausys nera labai jau tokios ir isrankios o akustikos atzvilgiu kaip is elektronikos forumo pasak ju geriausiai yra daryt priekije podiumai su imontuotais komponentais ir gale subas man sis variantas asmeniskai nepatinka na kokybe jautciasi kai klausiau aparatura kuri kainavo apie 10000lt nu bet man truku is ju aukstu, vidutiniu garsu ant didelio garso... o dar kiti kai po du subus susideda is vis....
Na, kai aš prieš n metų pirmą kartą išgirdau sistemą už 10000, tiesa, matomai išmanačio žmogaus ji buvo rinkta :D  - man visiškai buvo aišku už ką tie 10K, nors nei bum, nei cik nebuvo - mergiotė negarsiai dainavo su džiazo kvartetėliu :D , bet to, supratau, kad nieko iki šiol nesupratau, nei apie muzikas, nei apie oporatūras. :D Tai arba klausei tiesiog brangių daiktų kratinį, kai sakoma "pinigai patys negroja", arba buvai teisus kalbėdamas apie savo ausis ;)

Neprisijungęs Marielis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2008 Spalio 20, 16:09:26 »

Na, kai aš prieš n metų pirmą kartą išgirdau sistemą už 10000, tiesa, matomai išmanačio žmogaus ji buvo rinkta :D  - man visiškai buvo aišku už ką tie 10K, nors nei bum, nei cik nebuvo - mergiotė negarsiai dainavo su džiazo kvartetėliu :D , bet to, supratau, kad nieko iki šiol nesupratau, nei apie muzikas, nei apie oporatūras. :D Tai arba klausei tiesiog brangių daiktų kratinį, kai sakoma "pinigai patys negroja", arba buvai teisus kalbėdamas apie savo ausis ;)

ne ne ar as blogai paiskinau arba tu nesupratai uz ta 10k skambejo nerieliai i savo isedus pasiklausius veliau net baisu buvo klausyti as turejau omeny apie tai kai i prieki komponentai gale subas ir viskas na man asmeniskai megstanciam kartai garsiai muzikos pasiklausyt truko garso megstu kaip sakanti tiek auskti tiek vidutiniai tiek ir zemi skleistusi kad pats saves negirdetciau ko ten taip nebuvo nors aisku atsisedus prie savo buvo kad kazkokia kose groja  :D

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2008 Spalio 20, 16:27:38 »
ne ne ar as blogai paiskinau arba tu nesupratai uz ta 10k skambejo nerieliai i savo isedus pasiklausius veliau net baisu buvo klausyti as turejau omeny apie tai kai i prieki komponentai gale subas ir viskas na man asmeniskai megstanciam kartai garsiai muzikos pasiklausyt truko garso megstu kaip sakanti tiek auskti tiek vidutiniai tiek ir zemi skleistusi kad pats saves negirdetciau ko ten taip nebuvo nors aisku atsisedus prie savo buvo kad kazkokia kose groja  :D
Tavo nuomone schema "komponentai priekyje" yra bugovas variantas, kuris iš savo prigimties kažkodėl negali apgrot elipsių kad ir garso kiekiu? :D