Sveiki. Esu i a4 b5 facelift įdėjas rns-e. Rns-e modelis yra dar vienas iš pirmųjų. Reiktų ten atnaujinti softą, kiek domėjausi tai galima atnaujinti į 650 versiją. Dabar ten prie "version" rašo iš vis kažkokią "010" versiją. Tai va, ieškau žmonių, kurie gal užsiima šituo reikalu ir galėtų man atnaujinti softo versiją. Aš pats bandžiau, bet man niekaip nepavyksta, bandžiau visokiais greičiais įrašyti ir į dvd ir į cd, bet magei tiesiog nieko nevykstą idėjus kompaktą. Ir per vcds ten bandžiau iš 0 į 1 pakeisti. Tai va ieškau žmonių kas galėtų atnaujinti, geriausiai būtų kurnos Kaune arba kurnos netoli jo.
P.S. Gal ten reikia dar kokią kitą versiją įrašyti, pvz ten 260 ar ar kažkokia panaši dar yra, ir tik po to į 650??? Arba gal yra idėjų dėl ko gali neatsinaujinti??? Arba gal kas žinote kur gaut sw260 versija parsisiūsti, išieškojau pusę googlo tai vos kelios nuorodos buvo, ir tai neveikiančios. Skaičiau, kad su 2009m navi disku kartu ėjo ir ta 260 versija, bet ir to 2009 nerandu siustis.