Nu tai idomiai tu Blitzzz... Siulai gera suba, bet peiki stiprintuva Subas eton crag geras, tik ka jam paduoti? Radau nebrangiai, tai noreciau, tik kad stiprintuvas nusimato keturis kart brangesnis Vienas siule butent ta stipriaka mc hameri. Man stipriako reikia subui, ne elipsem, tai gali but ir zemesnes klases, elipsem ten jau eina dazniai, skambesiai... O cia reikia tik kokiu 20hz-1000hz...
Del ko sakau kad i tokius neziuretum: kazkada kai buvau visiskai zalias ir tik labai mazai zinojau apie garsa, buvau nusipirkes Megakick soliaris. Pajungiau ji ant dvieju subu. Taip - smarves jis turejo, bet pats zemas buvo sausas. Kitaip bandant apibudinti, buvo tik slegis, bej kokybes totalus 0. Paskui pagalvojau pasikeisiu kad ir i silpnesni stiprintuva, pasiemiau JBL 6000, pajungiau ant tu subu - ka jus - nebuvo net ka lyginti.
Nuo to laiko i tokius daiktus nebeziurau. Aisku jei esi pradedantis ir tau baisiai geros kokybes nereikia, tada gal but tau jo ir uzteks, bet manau dadejus tarkim dar kelis simtelius, gali surasti nebloga stiprintuva.
Beje kai sakai kad kadangi subas gros tik nuo 20hz iki 100hz, tai manau su tokiais stiprais turesi kokius 80hz, ir tikrai ne maziau, nes jie labai gero zemo daznio atkurti nesugeba, kuo zemiau - tuo daugiau iskraipymu.
Aisku cia tik mano nuomone, nieko tau nepersu ir nesiulau, tik draugiskai patariu.