Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: PROBLEMA RNS-D+tv blokas+galinio vaizdo kamera  (Skaityta 14091 kartus)

Neprisijungęs tomcikas

• Įrašai: 1368
    • Žiūrėti profilį
Na ka, viskas sutvarkyta ir viskas veikia, po ketvirto tv bloko susimedziojimo  :yay:  Visu tv bloku kodai buvo tokie patys 4D0 919 146, tik ju tie regionu dekoderiai skirtingi ir sio galu gale tiko NTSC M. Tik kazkodel NORTH AMERICA, o ne kazkas is europos regionu  :think:  Gal kamera kazkokia ne tokia pakliuvo  :think:  Beliko laukti siltu oru ir visus laidus slepti po plastmasemis, nes tokiais orais nesinori ju lauzyti, o garazo kaip ir nera kur ja kelioms dienos pastatyti kad viskas viduje atsiltu.

залить картинку

Neprisijungęs DasAuto

• Įrašai: 414
    • Žiūrėti profilį
O tu is kur esi?

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
O tu is kur esi?

Siaip registruotas esu Utenoje, bet labai retai namie bunu. O ka? :)

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
Kol kas toks rezultatas  :-)  Kamera laikinai priklijuota viduje prie galinio tamsinto lango. Priejus laikui ji bus tvirtinama taip pat viduje uz lango tik apacioje, nes koks tikslas is jos, kai ji apsitaskys po poros kilometru ir nieko nesimatys ka ji nori parodyti. O cia papurskei langu skyscio, prasivalei valyruvu ir vaizdas geras. Ir aisku, reikes aiskintis kaip viska sujungti, kad automatiskai rodytu ijungus atbuline pavara.

хостинг картинок без регистрации

Neprisijungęs laisvydaz

• Įrašai: 123
    • Žiūrėti profilį
O pas mane tokia problema (nufilmavau) va :
https://www.youtube.com/watch?v=-UxNR20Wtz0

prie rns-d prijungus neorginalu interface'a ir dvd grotuva, ji ijungus vaizdas yra toks kaip video, t.y plaukiantis, pries tai masinoje nebuvo tv tunerio, bet as padariau jo adaptacija, todel rns-d informacijoje rodo jog tv tuner ok (kaip matosi video pradzioje), taciau nuo to vaizdas nepasikeite, taigi tikriausiai belieka tas pats dalykas t.y dekoderio keitimas, pvz is to pal i scam, bet kaip tai padaryti? Su vag - comu ? Internete raso, jog reikia rns-d paspausti ir palaikyti desines puses rutuliuka tada turi atsirast meniu kur tai galima pakeisti, man to padaryti neiseina, paspaudus ir laikant tiesiog supypsi kazkas ir viskas, niekas nesikeicia, joks meniu neislenda.  (H-)

ps: atvirksciai nei autoriui ijungus tv funkcija ir paspaudus, t.y laikant kairi rutuliuka issijungia man rns-d
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Vasario 07, 20:58:27 sukūrė laisvydaz »

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
O pas mane tokia problema (nufilmavau) va :
https://www.youtube.com/watch?v=-UxNR20Wtz0

prie rns-d prijungus neorginalu interface'a ir dvd grotuva, ji ijungus vaizdas yra toks kaip video, t.y plaukiantis, pries tai masinoje nebuvo tv tunerio, bet as padariau jo adaptacija, todel rns-d informacijoje rodo jog tv tuner ok (kaip matosi video pradzioje), taciau nuo to vaizdas nepasikeite, taigi tikriausiai belieka tas pats dalykas t.y dekoderio keitimas, pvz is to pal i scam, bet kaip tai padaryti? Su vag - comu ? Internete raso, jog reikia rns-d paspausti ir palaikyti desines puses rutuliuka tada turi atsirast meniu kur tai galima pakeisti, man to padaryti neiseina, paspaudus ir laikant tiesiog supypsi kazkas ir viskas, niekas nesikeicia, joks meniu neislenda.  (H-)

ps: atvirksciai nei autoriui ijungus tv funkcija ir paspaudus, t.y laikant kairi rutuliuka issijungia man rns-d

Ijungus tv funkcija paspausk "mode" ir tada ta rutula paspausk ir turetu buti tas meniu.

Neprisijungęs DasAuto

• Žiūrėti profilį
Stop uzrasas ir tie brukneliai, tai pati kamera cia taip rodo ar rns?

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
Stop uzrasas ir tie brukneliai, tai pati kamera cia taip rodo ar rns?

Kamera

Neprisijungęs laisvydaz

• Įrašai: 123
    • Žiūrėti profilį
Ijungus tv funkcija paspausk "mode" ir tada ta rutula paspausk ir turetu buti tas meniu.
mode paspaudus niekas nevyksta, o po mode paspaudus rutuliuka issijungia magelis, abu kartu laikant migtukus tas pats efektas... :think:

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
mode paspaudus niekas nevyksta, o po mode paspaudus rutuliuka issijungia magelis, abu kartu laikant migtukus tas pats efektas... :think:

Tai gal pas tave kazkas ne taip su RNS, nes kiek esu ju maiges, tai pas visus taip viskas veikia. Kiek pastebejau video, tai nedega visa desine puse. Gal tame problema pas tave :think:

Neprisijungęs rimvydasj

• Įrašai: 134
    • Žiūrėti profilį
kazkada jungem dvd prie rns,irgi bego vaizdas,tai zinau kad tiunerio nekeitem,kazka su laidais darem

Neprisijungęs raskrivuska

• Įrašai: 798
    • Žiūrėti profilį
gal kas zinot ar tv blokas nuo rns-d veiks ant rns-e ?

Neprisijungęs DasAuto

• Žiūrėti profilį
O nieks nebande is ebay ar aliaexpress nusipirkti rnse kopija kurioje yra viskas? Mp3, wma, dvd,  bluetoth, wireles, navi, kamera, dbtv ir t.t. ir bajgt tuos prikolus su tv tuneriais ir priedeliais? ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Tų galvų yra visokių kokybės lygių. Tikrai pigios veikia tragiškai... Tad ne esmė iš kur pirksi, esmė kokybėje ;)

Neprisijungęs DasAuto

• Žiūrėti profilį
Kalbu apie toky kuris ~1500lt kajnuoja, kuriam nerejk priedelio kad tv matyt ir t.t.

Neprisijungęs Kasparas

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
aš kaip tik ieškau TV bloko su visu 10pin laidu. Mane domina veikiantis blokas ir bent laidų galai. Jei kas turit kampe besivoliojantį egzempliorių pasigirkit. Tomsikai, tu ten buvai prisipirkęs tai ko gal tau nebereikia?
Forume retai būnu, tai brūkštelkit ar skambtelkit 8611nulis8668.
Pagarbiai, žiedų brolis.

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
Sveiki,
aš kaip tik ieškau TV bloko su visu 10pin laidu. Mane domina veikiantis blokas ir bent laidų galai. Jei kas turit kampe besivoliojantį egzempliorių pasigirkit. Tomsikai, tu ten buvai prisipirkęs tai ko gal tau nebereikia?
Forume retai būnu, tai brūkštelkit ar skambtelkit 8611nulis8668.
Pagarbiai, žiedų brolis.

Sorry, bet viskas issiparduota arba tiesiog ismesta. Jei nera svarbu originalus RNS-D, tai bruk ji lauk ir dek 2Din normalu maga, nes bus tiek darbo maziau, tiek islaidu. Uzsiknisi ieskoti tv bloko, kuris rodys tai, ka noresi prie jo prijungi...

Neprisijungęs Kasparas

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Viskas kolkas gerai. Savaitgalį įgijau TV bloką, tad dabar prie progos išbandysiu kas kaip veikia, ir ar išvis veikia.
Norisi A/V įėjimą turėti toje senienoje.
Tomcik, nelabai noriu to aftermarketo, nors ir kaip gerai viskas su naujenėm technologijom, bet labiau bijau kad skersvėjis neišpūtų lango su visa radija.  Vistik esama mėgėjų, kurie nenori dirbti, bet praturtėti anie trokšta.

Neprisijungęs wiltrix

• Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį
sveiki,planuoju /galvoju detis i c5 video interfeisa kaip sakant. yra rns-d , pasiemiau tv tuneri su tulpem,noriu pasijungt isorini dvd  arba gal atbuline kamera, kaip skaitau tema beda su tais tuneriais klausimas koks mano papuole..klausimai dejusiems,tv blokui jungiasi 10pin laidas ,pliusas +30,minusas,degimas 15,ir can linija?,pas mane masinoi ner can pilnai,jungt can'a reikia ar ne? prireiks programinant? rns-d ka reik programint ,kad matytu tuneri?

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
sveiki,planuoju /galvoju detis i c5 video interfeisa kaip sakant. yra rns-d , pasiemiau tv tuneri su tulpem,noriu pasijungt isorini dvd  arba gal atbuline kamera, kaip skaitau tema beda su tais tuneriais klausimas koks mano papuole..klausimai dejusiems,tv blokui jungiasi 10pin laidas ,pliusas +30,minusas,degimas 15,ir can linija?,pas mane masinoi ner can pilnai,jungt can'a reikia ar ne? prireiks programinant? rns-d ka reik programint ,kad matytu tuneri?

Tie CAN reikalingi tam, kas ijungus TV funkcija mageje, rodys borto ja ijungta. Na kaip ijungent radija, ar perjungus CD. Tempi ta 10Pin laida per salona, pajungi +/- ir turi tv funkcija RNS-D. Koduoti nieko nekodavau.

Neprisijungęs wiltrix

• Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį
buvau ant greicio taip sujunges ,du stori laidai i pliusus ir plonesnis i minusa, 10pin laidas i maga.nesuveike niekas,batai tv tuneriui? nes galvojau kad kazka dar programint reikia..

Neprisijungęs tomcikas

• Žiūrėti profilį
buvau ant greicio taip sujunges ,du stori laidai i pliusus ir plonesnis i minusa, 10pin laidas i maga.nesuveike niekas,batai tv tuneriui? nes galvojau kad kazka dar programint reikia..

Gali paciam 10Pin laiduo buti kaput. Viska pats issiimtum is veikiancios masinos graziai, viskas ir veiktu puikiai.

Neprisijungęs DasAuto

• Žiūrėti profilį
Gal kas is jusu zinot, nuo ko priklauso dvb-t imtuvo rodymas, jai vietoj stove jis rodo, jai is leto vaziuoji iki 10kmh dar rodo, o jai greiciau tai netraukia, negaudo signal, tai cia reikia pacia antenna deti kuri pritaikyta greiciui ar pats priedelis

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Gal kas is jusu zinot, nuo ko priklauso dvb-t imtuvo rodymas, jai vietoj stove jis rodo, jai is leto vaziuoji iki 10kmh dar rodo, o jai greiciau tai netraukia, negaudo signal, tai cia reikia pacia antenna deti kuri pritaikyta greiciui ar pats priedelis
Kiek teko dometis kazkada, yra niuansu su antenomis, t.y. kuo didesnis greitis tuo sunkiau kokybiska signala priimti. Rimtesni TV rinkiniai turi po 2 antenas  (+)

Neprisijungęs DasAuto

• Žiūrėti profilį
Va kaip si antenna? http://www.lemona.lt/index.php?page=item&i_id=90104
Aisku ja statyciau bagazineje, ji atseit gerai traukia, bet idomu ar traukia vaziuojant, nes man kaip tik butinai reikia kad vaziuojant trauktu kanalus