Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: PROBLEMA RNS-D+tv blokas+galinio vaizdo kamera  (Skaityta 14113 kartus)

Neprisijungęs tomcikas

• Įrašai: 1368
    • Žiūrėti profilį
O pas mane tokia problema (nufilmavau) va :
https://www.youtube.com/watch?v=-UxNR20Wtz0

prie rns-d prijungus neorginalu interface'a ir dvd grotuva, ji ijungus vaizdas yra toks kaip video, t.y plaukiantis, pries tai masinoje nebuvo tv tunerio, bet as padariau jo adaptacija, todel rns-d informacijoje rodo jog tv tuner ok (kaip matosi video pradzioje), taciau nuo to vaizdas nepasikeite, taigi tikriausiai belieka tas pats dalykas t.y dekoderio keitimas, pvz is to pal i scam, bet kaip tai padaryti? Su vag - comu ? Internete raso, jog reikia rns-d paspausti ir palaikyti desines puses rutuliuka tada turi atsirast meniu kur tai galima pakeisti, man to padaryti neiseina, paspaudus ir laikant tiesiog supypsi kazkas ir viskas, niekas nesikeicia, joks meniu neislenda.  (H-)

ps: atvirksciai nei autoriui ijungus tv funkcija ir paspaudus, t.y laikant kairi rutuliuka issijungia man rns-d

Ijungus tv funkcija paspausk "mode" ir tada ta rutula paspausk ir turetu buti tas meniu.