Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Podiumai garsiakalbiams Audi automobilyje  (Skaityta 141041 kartus)

Neprisijungęs auris-t

• Įrašai: 167
    • Žiūrėti profilį

Na, aš nesiorientuoju į tuos, kas iš to duoną valgo  :) o kaip laisvalaikio paįvairinimuj tai pilnai sueina, tuolabiau kai tenkina asmeninius poreikius, o kartais ir kitų :D o kalba ėjo ne apie tai kas be raukšlelių ar tiesiau užtrauks dermantiną ant podiumų, o apie pačio paviršiaus struktūrą.. išsakiau savo asmeninę nuomonę, kad mašinoje bent man, etc stoikės atrodo daug kart geriau etc aptrauktos oda/alcantara/medžiaga negu tiesiog nudazyta.. + constant kaip jau minėjo, tai nelabai praktiška, o pats paviršius turi būt daugggg geriau paruoštas nei prieš vilkimą kokia nors medžiaga :) būt įdomu pamatyt ir tamstos, profesionalo darbus :)) nesikuklink
[/quote]
tu neisizeisk cia buvo tik seip pastebejimas del odos netolygumo,bet jai dirbi tik seip megejiskai tai darbai palyginti liux gaunasi,o savo as darbu negaliu ikelti nes jie visi iskeliave,o saviskiu pabaigti niekaip neprisiruosiu,bet kai baigsiu butinai patalpinsiu foto  ;)