Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pagyrų skyrelis. Audio aparatūra, ką susidėjai į savo AUDI?  (Skaityta 26385 kartus)

Neprisijungęs dmx

• Įrašai: 906
    • Žiūrėti profilį
kiek atsieina podiumai prikinese durelese, tarkime praplesti iki 16m skyles noreciau ceskj,nelabai orientuojuosi kainose.

jai taiu darys kas tai nuo 200/300lt priklausomai nuo to kaip ir ko tikiesi is gaminio...

Cia kaina tokia abiems durims ar vienai? Man vieni sake kad ceskej ~600lt (na dviem durims), bet uz podiumus tai per brangi tokia kaina skaitau. Na bent jau man ;)

nu matai kaip as vazinejau buva kas ir 200lt norejo buvo kas ir 300 firmoj norejo, tipo oda raukta kai sakydavau daryk, tai mykia, zirzia ar dar koki biesa darydavo.... nu tai as pats pasiemiau ir pasidariau, nera sudetinga, gal ir nelabai kaip pirma karta darant gavosi, bet rezultatu esu patenkintas, svarbiausia kieta ir tvirta! aisku dirbant paciam samoatos ir dideles gavosi, taciau juk visus irankius susipirkt teko :D o 600lt uz podiumus tai tikrai didele pieva :) gal ten kokius trijuoscius paskaiciavo? :)

Nu reiks ateiti kazka galvot tada, bet jauciu groja tai graziai pas tave. As tai galvojau pries tai deti 13cm i tas pacias vietas, bet ten irgi terlione yra ir jauciu efekto tai nesulyginsi su podiumais normaliais. O tu cia klausinejai kainu firmose ar pas garazinius? tik pas mane butu sunkiau su aptraukimu reiktu galvot , nes pas mane sviesiai pilkos plasmases, pas tave kai juodos tai lengviau biski :D