Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pagyrų skyrelis. Audio aparatūra, ką susidėjai į savo AUDI?  (Skaityta 25969 kartus)

arunas-

• Svečias
tam yra bitumas kad nevibruotu  ;) visas tas vibravimas tik blogis  :E

Neprisijungęs geddas

• Įrašai: 498
    • Žiūrėti profilį
Gerai kai pramasazuoja (aa) :-]

arunas-

• Svečias
tas gal ir gerai bet kaip masazuoj r skardos tarska tai jau ce triuksmas o ne garsas  :G

Neprisijungęs geddas

• Žiūrėti profilį
Tai skardos lauke, na nebent ten ne vienas simtas rms ;) :P

arunas-

• Svečias
dazneusei barska ir plasmases vidui

Neprisijungęs audib3coupe

• Įrašai: 251
    • Žiūrėti profilį
va tas barskejimas ir mane uzknisa :f pas mane visos aparaturos RMS sakyciau kokie 600W, siaip apie 3000w, tai jei dar langai ir liukas atidaryta, kol slegis salone nesusidaro, tai tas barskejimas dar sugyvenamas, bet jei viska uzdarai, tai is lauko toks slykstus plerpimas per visus galu, kad nu i na... numeriai nebarska, bet va jei galini buferi kelieniu prispaudi tai vibracija gerokai sumazeja. audi coupe

arunas-

• Svečias
tokiu atveju perki daug bitumo ir klijuoji isisiepes  :) kito vaisto nezinau

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
va tas barskejimas ir mane uzknisa :f pas mane visos aparaturos RMS sakyciau kokie 600W, siaip apie 3000w, tai jei dar langai ir liukas atidaryta, kol slegis salone nesusidaro, tai tas barskejimas dar sugyvenamas, bet jei viska uzdarai, tai is lauko toks slykstus plerpimas per visus galu, kad nu i na... numeriai nebarska, bet va jei galini buferi kelieniu prispaudi tai vibracija gerokai sumazeja. audi coupe

as manau kad pirmoje eileje reikejo ne subu prisikrauti, o kazkokia akustika pasidaryti, o tie subai juk neturi permusti daugiajuosciu koloneliu, nezinau aisku kaip pas tave ir kaip tau geriau, bet keistokai atrodo kai isedu i auto, priekis paliktas gamyklinis, arba imontuotos kokios koloneles max uz 200lt ir piscalkos idetos ten betkokios, ir pajungtos nuo mago, o gale 4 subai ir 2 kiausiai per visa palange, nu tai cia tipo krutai  (!?) plaka musha kepenis dauzo, islipi suspardytas, bet muzikos nepaklauses  (-)

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį

as manau kad pirmoje eileje reikejo ne subu prisikrauti, o kazkokia akustika pasidaryti, o tie subai juk neturi permusti daugiajuosciu koloneliu, nezinau aisku kaip pas tave ir kaip tau geriau, bet keistokai atrodo kai isedu i auto, priekis paliktas gamyklinis, arba imontuotos kokios koloneles max uz 200lt ir piscalkos idetos ten betkokios, ir pajungtos nuo mago, o gale 4 subai ir 2 kiausiai per visa palange, nu tai cia tipo krutai  (!?) plaka musha kepenis dauzo, islipi suspardytas, bet muzikos nepaklauses  (-)
čia tau i-klubas taip smegenus išplovė kad pagaliau atsirado pas tave supratimas apie teisingą garsą?  :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
ne nu tai cia priklauso ka zmogus turi is pinigu, nes jie pagrindinis faktorius. o siaip kaip cia pasakius, kvailiausiai ne kad zmogus tokia sistema susimontaves, bet kai giriasi, sako atiek paklausyk pas mane kaip groja, nu tai taip ir groja kad dauzo kepenis.  (h)

• Žiūrėti profilį
viskas ten tvarkoj ir savo vietoj, komponentes geros prieky, podiumai durelese, po kojom, ir garsas lb svarus, tik va jei daugiau vatu atsuki tai is lauko lb jau negraziai barska... O del to pirma masina paruost, akustika sutvarkyt, tai nevazineju as i aparaturos parodas, tik savo malonumui ja susidejau. ir tai nebarska ji taip ziauriai kai cia kada kaune pasiles gatvej 3 bmw stovejo uzsileides ten kokiu 3kw suba bagazinej, kad ne tik aplinkiniu namu langai, bet net kalpokai ant ratu barskejo, va ten tai graudu ziuret buvo :-]

Neprisijungęs geddas

• Žiūrėti profilį
Ne graudu, o krutai, dideli magnetai mergas traukia :-]

• Žiūrėti profilį
Ne graudu, o krutai, dideli magnetai mergas traukia :-]

nu zinai net mano mergele buvo pasibaisejus, nors jai ir patinka gera aparatura :-]

Neprisijungęs zilvyc

• Įrašai: 171
    • Žiūrėti profilį
kiekvienam savo ,del skonio nesigincijama :)

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
cia manau buytu poreikis uzsakyti didesni kieki bitumines dangos ir klijuojamo porolono, visi po biski kiek kam reiket issidalintu  -  bile pigiau butu :)

Neprisijungęs Geduxxx

• Įrašai: 25
    • Žiūrėti profilį
nezinau ar teisingai galvoju, bet as manau, kap pirekyje turi buti geri komponentai ir podiumai, taip pat garso izoliacija, normalus nonoblokinis subas gale ir magiukas tik ne sony ar panasonic. Pas mane buvo Prieky ivoga 16 komponentai, gale alpine subas ir alpine stiprintuvas ir magiukas alpine 9853. Po vienos nakties pas mane lneliko nieko, liko tik laidai ir atjungta standartine aparatura. Va siandien magiuka nusipirkau pioneer deh 4800 mp. Bet vagys saunuoliai viska taip atidare ir iseme, kad nieko nesugadino, net atgal spynele atstaciau o ji rakino.

• Žiūrėti profilį
nezinau ar teisingai galvoju, bet as manau, kap pirekyje turi buti geri komponentai ir podiumai, taip pat garso izoliacija, normalus nonoblokinis subas gale ir magiukas tik ne sony ar panasonic. Pas mane buvo Prieky ivoga 16 komponentai, gale alpine subas ir alpine stiprintuvas ir magiukas alpine 9853. Po vienos nakties pas mane lneliko nieko, liko tik laidai ir atjungta standartine aparatura. Va siandien magiuka nusipirkau pioneer deh 4800 mp. Bet vagys saunuoliai viska taip atidare ir iseme, kad nieko nesugadino, net atgal spynele atstaciau o ji rakino.

uzjauciu del netekties, bet pioneer deh 4800 mp nera rimtas daiktas...

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
nu blin idomus jus... susidedat aparatura, paliekat kieme, o paskui verkiat kad nukarosino... gi senai aisku, kad lietuvoj tokiu bajeriu daryt negalima, nes faktas kad isnes... nes cia jei turi ka geresnio, masina nakti laikai aikstelej, ko pasekoj ramiai miegi... ir viskas... o jei stengies sutaupyt, laikai kieme ir sapnuoji nakti kaip nesa tavo aparaturke....

Neprisijungęs audiofanas

• Įrašai: 853
    • Žiūrėti profilį
tai dar gerai, jei tik sapnuoji :-]

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
jo dvi naktis sapnuosi.. trecia nakti isnes  (+)

Neprisijungęs Fixy

• Įrašai: 296
    • Žiūrėti profilį
magas toks : AEG firmos
subas toks : EVITA vadinasi ar pan :)
kondensatorius vatoks:
ir stiprintuvas Cambridge audio 2x160w speju RMS 
prieky palikti originalus garsiakalbiai + tweeters(tabletes)
o i galine palange idejau pora kiausiniu po 75w
yra kap yra :) kai viskas tvarkinga tai ir skamba puikiai :) ne garsiai groja o skamba puikiai :D

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
o subas su neoniniu apšvietimu?  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Neprisijungęs Fixy

• Įrašai: 296
    • Žiūrėti profilį
o subas su neoniniu apšvietimu?  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

beabejo :DDDD