Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Padėkite prašau išgaut muziką iš B4  (Skaityta 9239 kartus)

Neprisijungęs spydas

• Įrašai: 647
    • Žiūrėti profilį
Re: Padėkite prašau išgaut muziką iš B4
« Topic Start: 2011 Balandžio 22, 01:24:43 »
jei anglu supranti pasiskaityk cia http://www.talkaudio.co.uk/ , zmones bent normalus renkasi ir nepuola pizdavotis jei prastesne technika naudoji ar durnesni klausima uzduodi,teko skaitineti i-klube tai ziauriu, purvais apmeto jei kasnors neitinka  :D
tas teisybė, užsieny žmonės kantresni tokiuose forumuose. O i-klube dažniausiai kaip klausia, taip ir atsako. Plius ten daug žmonių, kurie gali atsakinėt yra profai. tai kvaili klausimai jiems kelia šypseną, o juokelius naujokai priima kaip asmeninį įžeidimą - šiais laikais visi smarkiai išdidūs :D jei būtų kalbama apie mašinas, vaizdelis i-klube maždaug atrodytų taip: prie autosporto asų - žiedo, drago, ralio ir dar belekokių sportininkų bei mechanikų kompanijos privaro žalias žalias naujokas ir pradeda bazarą:"Zdarova, reik patarimo, man čia po miestą žvygintis padangikių reik, radau senukuose akciją - yra papigiaja Sunliau, Huičiau ir DinDong firmų padangos, kurios man labiau tiktų?" Tie realiai nieko negali pasakyt, nes tokias padangas per kilometrą apeina, tai šypsosi ir tyli :D Naujokas nerimsta "Nesupratau - kodėl ignoras, ką, nieks patart nieko negali?" Seniai susinepatogina, sako - o tu nenori ką nors normaliau pasižėt - Dunlop, GoodYear, Pirelli ar pan? Naujokas - nafik man tokios brangios, man anos atrodo visai normalios, nematau už ką permokėt, sakykit kurios iš tų kinietiškų geresnės. Seniai sako tokiu atveju imk belekurias, kurių raštas tau gražesnis. Naujokas nutaria, kad iš jo pradėjo šaipytis ir pasiunčia senius nafik Seniai tada jį taip pat pasiunčia ir išbanina iš forumo. :D Naujokas eina ir visiems sako, kad seniai yra pasikėlę ir arogantiški, seniai sako nu ir afigielinęs šiais laikais jaunimas :D Maždaug taip kartais atrodo i-klubo vaizdeliai :D