Ne tai kad užknisa mašinos gaudesys, bet kiek galima klausytis to paties vėjo ošimo, kuomet muzika neįjungta.. Tačiau pasiūlymas geras ir pats galvojau daryt kažkokią garso vibro izoliaciją, bet manai užteks padaryti tik duryse, nereiks daryt per visą dugną? ir čia kalba eina tik apie priekines ar visas keturias duis? (v)
Na pinigų galėčiau gal skirti 300-500lt, priklausys kiek nenumatytų išlaidų dar atsiras pačiam automobiliui, aišku jums čia juokinga suma, bet gal vis kažkas geriau gausis nei pati pigiausia įranga.
Su kolonėlių skirstymu žinok pavadinimų daug prisikaičiau, tačiau realiai situacijoj dar nelabai gaudausi. Priešbosiai tai čia vidutinių dažnių ar jau sub'ai skaitosi? Gal išvis galėtų kas paprastai ir suprantamai paaiškint skirtumus ir funkcijas priešbosių, midbass'u, plačiajuosčių, koaksalinių ir galų gale paaiškinti apie tuos komponentus, nes turbūt aš esu neteisingai viską supratęs :/ Vistik norėtūsi ne tik aklai susirink kažkokią įrangą, bet ir kažkiek apie ją gaudytis, o bendraujant su patyrusiais žmonėm tos žinios ateina daug greičiau nei skaitant visokius mokslinius straipsnius:)
IR galvoju gal geriau rinktis ne iš visiškai naujų prekių, bet iš truputį padėvėtų? gal kas sutiktų padėti kažką surasti kad ir šiame far kituose panašiuose forumuose pardavimų skiltyse? Žinant koks kainų skirtumas tarp naujos ir truputį padėvėtos prekės turiu viltį, kad gal pavyks susirinkti kažką truputį geresnio už tą pačią sumą..
Dėl tų filtrų apie susirinkimą negali būti nei kalbos (nebent kas smulkiai paaiškinų), o panaudoti iš kitų garsiakalbių taip pat nelabai žinočiau kur ir ko tiksliai ieškoti ?!? tuo labiau kad pas mane namuose kažkokių gerų kolonėlių (ir dar nenaudojamų, kad būtų galima išimti filtrus) nesimėto .
Su durų pjaustymu problemos kilt neturėtų, užsiimu RC modeliavimu ir manau turėsiu tinkamos įrangos ir kažkiek patirties, tik reikės išsiaiškinti pačių podiumų subtilybes, į ką atkreipti dėmesį ir t.t.

Į podiumus kaip suprantu dėtūsi tie tavo siūlomi priešbosiai? o aukštadažniai eitų vietoj originalių?
dėkoju už kantrybę ir pagalbą