Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: originalus subas a4 avant  (Skaityta 1370 kartus)

Neprisijungęs bumbas

• Įrašai: 73
    • Žiūrėti profilį
originalus subas a4 avant
« Topic Start: 2009 Rugpjūčio 27, 19:33:58 »
Gal jau yra tokia tema bet niekur neradau tai nepykit kad kartojuos , o siaip tai labai domina mane sitas reikalas. Puse metu tampaus  deze bagaznike kad bumsetu, bet kai reik pasikraut kazka i bagazine tai vsio. nieks netelpa. keisdamas amortikus radau suba sparne  tai sumasciau kad gal pasijungt ji ,tai nereiketu dezes veziotis. bet esme vel, reik ten knaisiotis po pravodke kad surast kur tie laidai ateina nuo subo ir jei pasijungus nieko gero nebus is to subo tai net neverta. Zodziu gal kas galit pasakyt kaip jis ten groja, uztenka siaip proto ribose  ar nelabai? nereik man ten kad bumsetu beproto. bet masinoj be boso tai vistiek kazko truksta. zemu reik siektiek kad skambetu.  A4 b5 avant

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
Re: originalus subas a4 avant
« Atsakymas #1: 2009 Rugpjūčio 27, 21:01:29 »
komponentus susidek gerus ir bumbses, seip orginalus subas nelabai ka groja del fono biski.

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2009 Rugpjūčio 28, 08:31:17 »
16kiniai komponentai priekyje po 60-70w rms paleisti nuo kokio seno gero alpine ar pioneer (kai dar gamino pionierius gera shrota) gros tau tikrai geriau. Ir fonas bus geresnis nei to ala subuko.

Neprisijungęs bumbas

• Įrašai: 73
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2009 Rugpjūčio 28, 10:21:22 »
ai kad nebesinori jau kist litu i ta aparatura. vektra turejau tai buvau pakvaises, prisikisau puse masinos, poto sudauze, pardaviau su viskuo , tik basavyka ir stipreka pasilikau tai i audi susidejau. bet va isiemus basavyka tai truksta to zemo , o siaip del skambejimo audi tai nieko blogo negaliu pasakyt. graziai skamba kai perdaug angliu neduodi