Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Originalaus subo pajungimas prie neoriginalios sistemos  (Skaityta 6069 kartus)

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
Yra toks reikalas: reiktu a4 b5 originalu suba pajungti prie neoriginalaus mago kazkaip :) aisku, jei tai imanoma :) subas Nokia, i ji 10 laidu ateina :O
gal kazkas esate susidure arba gal schema kokia turit fiskes laidu issidestymo :)

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
Yra toks reikalas: reiktu a4 b5 originalu suba pajungti prie neoriginalaus mago kazkaip :) aisku, jei tai imanoma :) subas Nokia, i ji 10 laidu ateina :O
gal kazkas esate susidure arba gal schema kokia turit fiskes laidu issidestymo :)

nu cia jau idomu... jeigu iseis padaryti parasyk kas kaip.. :) o siaip yra sprendimas pirkti Becker maga... :) ten yra visos fiskes original aparaturai.. :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Bet pas jį tas subas visų pirma turi ne prie mago jungtis, o prie org stiprintuvo. Nu žodžiu nesiimčiau tokio projekto :)

Neprisijungęs Kambas

• Žiūrėti profilį
na matot tas subas jau turi vidini stiprintuva kaip as supratau. kiek itariu ten is tu 10 laidu du bus maitinimo, nes yra storesni, be to ju spalvos juodas ir raudonas. O kiti nzn kas gali but :)
kazin kokioj elsoj nera schemos audio aparaturos? as pats gaila neturiu sitos programos :(

beje, pas mane jo nebuvo, taigi nera jokiu kitu nei laidu nei stiprintuvu, zodziu prieky 4 garsiakalbiai ir gale 2. pats paprasciausias variantas :) kaip dbr tusciuose kablukuose darbiniuose raso: paruosa audio sistemai :D

ir kaip manot ar cia is vis verta uzsiimti tokiais PROJEKTAIS ar nelabai? :D
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Gruodžio 05, 16:50:16 sukūrė Kambas »

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
toks cia ir projektas, arba issiaiskinsi kaip pajungt arba ne :)

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
    • Žiūrėti profilį
Bet pas jį tas subas visų pirma turi ne prie mago jungtis, o prie org stiprintuvo. Nu žodžiu nesiimčiau tokio projekto :)

na bent jau pas mane yra taip. Mage yra isejimas priekiui 2x20w tai groja priekis, o i gala nueina is mago lineikes iki subo o is subo eina laidai i galines kaloneles :) jeigu pas mane nera subo tada galas negroja :) o su subu groja, o pas Becker magus yra visos fyskes.. :) kad pajungti originalia aparatura :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Pas mane visos kolonėlės per linijeikas eina, joms atskiras stipriakas yra ir subui kitas stipriakas.Nu matyt čia nuo sistemų skiriasi. Bose pas mane, gal todėl.

Neprisijungęs Kambas

• Žiūrėti profilį
Tai itariu pas mane gali buti sistema kaip pas Amigos (+)
tik dbr reikia kad geras zmogus imestu schema kokia is elsos ir bandyciau susijungti viska :)

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
    • Žiūrėti profilį
Pas mane visos kolonėlės per linijeikas eina, joms atskiras stipriakas yra ir subui kitas stipriakas.Nu matyt čia nuo sistemų skiriasi. Bose pas mane, gal todėl.
taip pas Bose kitaip priekis per lineikas eina :) tik kad pas bose audio sistema stovi toks pats magas Audi Concert :) koks ir ant paprastos sistemos.. :) tik per vag-com perprogramuojama :) kad grotu viskas per lineikas :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Man dabar reikia perprogramuoti,kad tv rodytų važiuojant,kiek pasakojo,tai per vag com tai padaroma?

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
    • Žiūrėti profilį
Man dabar reikia perprogramuoti,kad tv rodytų važiuojant,kiek pasakojo,tai per vag com tai padaroma?
tiksliai negaliu pasakyti.. bet skaiciau vokieciu saite, kad lyg ir galima.. reikia patikrinti bet neturiu ant ko :D

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
nu bent jau pas mane ant BP grojo originalus subas.
ir i BP fiskes atitinka.

Neprisijungęs Kambas

• Žiūrėti profilį
tai jo, ant blaupunkt ir becker turetu veikt, bet pas mane pionierius sioks toks.

na bet sivakar su elsos ir lb geru draugu pagalba viskas pajungta (aa) (aa) (aa)
issiaiskinom kad pas mane tas bosiukas tikrai kaip pas Amigosa (+) is jo yra 2 isejimai galiniu duru koloneliu.
bosiuko grojimu per daug nelikau suzavetas, bet groja graziau (+)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Nu nesuprantu, juk koks skirtumas šituo atveju,koks magas, tau gi reikia visų pirma prie sistemos subą pajungti, tada galvoti,kaip nuo mago pajungti linijeikas. Šiaip jei pioneer pas tave,tai jau ir taip turėtų būti per linijinius galas pajungtas

Neprisijungęs Kambas

• Žiūrėti profilį
pas mane ir priekio ir galo kolonkes maitinasi nuo mago. Zodziu yra taip kad nuo visu kolonkiu sueina tik i maga ir viskas.
taigi galas grojo ne per lineikas, o nuo mago isejimu.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Tai abejoju,ar pavyks tą subą tau pajungti.

Neprisijungęs Kambas

• Žiūrėti profilį
jau pavyko ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
jau pavyko ;)

Papasakok plačiau,kas kaip.Nelabai tad įsivaizduoju,kas tad ten per sistema ;)

Neprisijungęs Kambas

• Žiūrėti profilį
papiesiu ryt su paint'u kaip ten kas ;)

Neprisijungęs Kambas

• Žiūrėti profilį
nelabai ivaldau as ta painta :)
zodziu, dbr pas mane priekines kolonkes groja nuo paprastu priekiniu mago isejimu.
i boso stiprintuva eina pliusas, minusas, suzadinimas ir nuo paprastu galiniu mago isejimu garsas :) bandem jungti nuo linijiniu mago isejimu, bet labai tyliai grojo bosas.
o nuo boso stiprintuvo maitinasi galiniu dureliu koloneles.

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
    • Žiūrėti profilį
nelabai ivaldau as ta painta :)
zodziu, dbr pas mane priekines kolonkes groja nuo paprastu priekiniu mago isejimu.
i boso stiprintuva eina pliusas, minusas, suzadinimas ir nuo paprastu galiniu mago isejimu garsas :) bandem jungti nuo linijiniu mago isejimu, bet labai tyliai grojo bosas.
o nuo boso stiprintuvo maitinasi galiniu dureliu koloneles.
dekui, labai naudinga informacija :)

Neprisijungęs AGR

• Įrašai: 689
    • Žiūrėti profilį
Tavo subas yra su stiprintuvu. I ji ateina High input laidai (koloneliu laidai) ir taip jis gauna signala. Jei sujungsi teisingai laidus, tai turesi suba savo auto. Busi KLP uzvaziuok padarysim.

Neprisijungęs Kambas

• Žiūrėti profilį
nera ten sunku gali pasidaryti ir pats. tik nepasitikek aklai laidu spalvom.
pas mane kazkodel pliusas buvo juodas, o minusas raudonas.

Neprisijungęs Oem

• Įrašai: 61
    • Žiūrėti profilį
gal galėtum pasakyt visas kitas spalvas, ta prasme ką prie kokio laido jungt? būtų labai dėkui  :)

Neprisijungęs AGR

• Įrašai: 689
    • Žiūrėti profilį
taigi zmogus sako, kad nepasitikek spalvom, o tu klausi spalvu. Sujunges sudeginsi sistema.