Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Laidu pravedimas  (Skaityta 4464 kartus)

andriusht

• Svečias
Laidu pravedimas
« Topic Start: 2007 Spalio 23, 11:23:10 »
tai vat noriu i savo nauja pirkini isideti stipriaka ir bosavyka tokia nebloga, nes pas mane nera galiniu kaloneliu. tai noreciau paklausti nuo varikliaus kaip atvedi pliusa pro kur ji i salona vesti reiktu, nes kiek ziurejau nemaciau jokios skyles kur butu galima prakisti ta laida

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
Laidu pravedimas
« Atsakymas #1: 2007 Spalio 23, 11:27:06 »

Neprisijungęs neriuz

• Įrašai: 354
    • Žiūrėti profilį
Laidu pravedimas
« Atsakymas #2: 2007 Lapkričio 12, 20:32:17 »
tai vat noriu i savo nauja pirkini isideti stipriaka ir bosavyka tokia nebloga, nes pas mane nera galiniu kaloneliu. tai noreciau paklausti nuo varikliaus kaip atvedi pliusa pro kur ji i salona vesti reiktu, nes kiek ziurejau nemaciau jokios skyles kur butu galima prakisti ta laida
Na kaip sekasi vestis?
As taip pat siandie ziurinejau, bet paskubomis nieko nesigavo.

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
Laidu pravedimas
« Atsakymas #3: 2007 Lapkričio 13, 07:18:25 »
trumpai, linejkos per centra, pliusas per desini sona, minusas - nuo korpuso.
visur kur galima siek tiek trintis dedi maitinima i gofra. minusa tvirtink prie kokio nors varzo priesh tai nuemes dazus - kad butu geras kontaktas. Tai va tiek :) Tik neimk lineiku uzh 12 - 15 litu, jos kietos kaip viela ukiui aptvert, imk minkstesnes.

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
Laidu pravedimas
« Atsakymas #4: 2007 Lapkričio 13, 09:32:51 »
manes irgi laukia "woratinklio" raizgymo operacija, kuriai reiks kogero visa dienele atseiket, kol viska susijungsiu ir pasidarysiu taip kaip turi but...  :V kadangi pas mane magas clarionas su islendanciu teliku, tai jis yra truputuka ilgesnis nei standartas... o kadangi esu jam padares stalciuka, tai norint ji sukist, reikia nuardyt visa prieki ir centrini ortaki kitaip perlankstyt sildant su fenu... nu bet gerai kad pas mane masinos modelis niekuom nepakito nuo 100 (C4), i A6(C4), tai viskas jau kaip ir zinoma... nebus dideliu stebuklu :)

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
Laidu pravedimas
« Atsakymas #5: 2007 Lapkričio 13, 19:12:51 »
manes irgi laukia "woratinklio" raizgymo operacija, kuriai reiks kogero visa dienele atseiket, kol viska susijungsiu ir pasidarysiu taip kaip turi but...  :V kadangi pas mane magas clarionas su islendanciu teliku, tai jis yra truputuka ilgesnis nei standartas... o kadangi esu jam padares stalciuka, tai norint ji sukist, reikia nuardyt visa prieki ir centrini ortaki kitaip perlankstyt sildant su fenu... nu bet gerai kad pas mane masinos modelis niekuom nepakito nuo 100 (C4), i A6(C4), tai viskas jau kaip ir zinoma... nebus dideliu stebuklu :)
a nenori su stiklo pluoshtu zaisti?
bet jau a6 (c4) akumas stovi po galine sedyne, tai matinimo nera vargo tampant :)

Evaldas

• Svečias
Laidu pravedimas
« Atsakymas #6: 2007 Lapkričio 13, 19:19:19 »
Arvis - ir aš privargau su savo clariono multimedija. Net tulpę nulaužiau begrūsdamas, kol galų gale susinervinau, išsiskleidžiau šonus visus ir gražiai sukišau laikus, nes vien linijinių pas tą magą daugiau negu reikia :D Bėje, koks modelis?

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
Laidu pravedimas
« Atsakymas #7: 2007 Lapkričio 14, 09:30:56 »
modelis: Clarion VRX 848 RVD. kai as ji pirkau tai buvo naujausias clariono gaminys toj serijoj. cia 2006 metu. altas tada uz ta daikciuka sauke 4599lt... o del ikisimo tai jo... as kaip minejau pasidariau stalciu, tai norint ji visa sukist kad graziai stovetu reikia su masinos ortakiais padirbet is peties... nu ka.. reiks koki savaitgali paskerst masinos vidu ir viska graziai susitampyt susijung... pasidaryt kaip opriklauso.. o kas del multimedios tai esu labai patenkintas.. na gal tik vienas minusas, kad rodo tik DVD video ir dar kazkoki tai formata... bet jei pvz klipus irasai i DVD kaip DATA, o ne kaip DVD VIDEO, tai tada nerodo... bet tiek vaizdo, tiek garso kokybe viskas ciki piki... touchscreenas ir t.t.t..t.t

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
Laidu pravedimas
« Atsakymas #8: 2007 Lapkričio 14, 09:31:58 »
a nenori su stiklo pluoshtu zaisti?
bet jau a6 (c4) akumas stovi po galine sedyne, tai matinimo nera vargo tampant :)
o ka tu turejai galvoj sakydamas su stiklo pluostu zaist?

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
Laidu pravedimas
« Atsakymas #9: 2007 Lapkričio 15, 08:17:40 »
Citata
o ka tu turejai galvoj sakydamas su stiklo pluostu zaist?
ishpjauni ortaki ten kiek stringa ir idealiai pagal savo stalciaus gala suformuoji is stiklo pluohsto islinkima, pirma su medziaga ir poliesterinine derva, veliau kai isdzius dar pora sluoksniu stiklo pluohsto ir siuper :)

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
Laidu pravedimas
« Atsakymas #10: 2007 Lapkričio 15, 08:28:03 »
ne tikrai ne... neapsimoka tokius darbus dirbt... supranti ten stalciaus galas i ortaki remiasi ~ 1cm... tai as nuimsiu visa prieki kur klima valdos, avarinio mygtalai ir t.t. tada nuimsiu ortki, su fenu pramoniniu pasildysiu kai ikais islenksiu kaip man reikia o tada vandenuka ant virsaus ir turiu kokios man reik formos... sis metodas jau isbandytas su mano ex ceske... o kadangi sitos vidus 1:1 kaip ir mano buvusiosios, tai kaip sakoma takai praminti darbai judes sklandziau :D

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
Laidu pravedimas
« Atsakymas #11: 2007 Lapkričio 15, 10:16:05 »
tai tada tau gerai, va man tik reik linejkas tiest, bet tyngisi, taigi naudojuos senojo seiminko kastruota sistema :/ reikes kada rast laiko susitvarkyt viska :/

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
Laidu pravedimas
« Atsakymas #12: 2007 Lapkričio 15, 11:14:46 »
na o... siaip sunku prisiverst tokiam darbui.. bet reiks atrast koki savaitgali laisvo laiko ir viska susitvarkyt kaip priklauso,...

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
Laidu pravedimas
« Atsakymas #13: 2007 Lapkričio 15, 11:20:46 »
na o... siaip sunku prisiverst tokiam darbui.. bet reiks atrast koki savaitgali laisvo laiko ir viska susitvarkyt kaip priklauso,...
silto garazo reik - arba geru rozeciu kad sildytuvus patrauktu :)

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
Laidu pravedimas
« Atsakymas #14: 2007 Lapkričio 15, 11:26:05 »
jo... butinai garazelio reik.. nebe vasara, kad ant lauko tokiais darbais uzsiiminet butu galima...

andriusht

• Svečias
Laidu pravedimas
« Atsakymas #15: 2007 Lapkričio 16, 10:15:06 »
nu radau kaip ten ant audi A4 perversti pliusini laida(kaireje puseje yra tokia dezute ir prie jos hamutas tai pro ji prakisi, taiciau reikia uzhermetinti kad vanduo neitu, prakisau laida i vidu ir fsio, db reikia i garaza jau varyti, nes lauke tai oro salygos neleidzia :-{

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
Laidu pravedimas
« Atsakymas #16: 2007 Lapkričio 16, 11:05:18 »
tik nepamirsk + laido i sarva ikist.. kad paskui nebutu rukstanciu dumeliu :)

Neprisijungęs Ernestas

• Įrašai: 296
    • Žiūrėti profilį
Laidu pravedimas
« Atsakymas #17: 2007 Lapkričio 17, 17:12:27 »
o del ko gali buti dumeliu? as kj vedziau taij nedajau i sarva + laido 8:8

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
Laidu pravedimas
« Atsakymas #18: 2007 Lapkričio 17, 22:03:26 »
o del ko gali buti dumeliu? as kj vedziau taij nedajau i sarva + laido 8:8
jai vedi vietose kur nenusitrins tai nereik sarvo - nevisada juk reik :)

andriusht

• Svečias
Laidu pravedimas
« Atsakymas #19: 2007 Lapkričio 18, 10:43:29 »
nu as ant kitos masinos irgi nedejau i sarva, bet jau kaip pavazineji ilgai tai toks laidas minkstas pasidaro, nu ziuresim kaip bus ant audi A4, bet variklis su gaubtu tai nelabai turetu svilti tas laidas

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
Laidu pravedimas
« Atsakymas #20: 2007 Lapkričio 18, 20:41:40 »
nu as anksciau irgi nebuvau.. o dabar desiu... kazkaip noriu apsidraust...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Laidu pravedimas
« Atsakymas #21: 2007 Lapkričio 27, 15:52:21 »
prof. pajungimas ??  ?!?  ?!?  :V

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
Laidu pravedimas
« Atsakymas #22: 2007 Lapkričio 27, 17:40:03 »
isivaizduok dabar dar ant tokio laido (taip sujungto) kito galo uzdeti tarkim kad ir 1kw RMS stiprintuva :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Laidu pravedimas
« Atsakymas #23: 2007 Lapkričio 27, 18:00:15 »
isivaizduok dabar dar ant tokio laido (taip sujungto) kito galo uzdeti tarkim kad ir 1kw RMS stiprintuva :)
ištikrųjų tai neįsivaizduoju, prie ko čia šitie laidai ir 1kW (kad ir 1kW RMS) stiprintuvas  8:8

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
Laidu pravedimas
« Atsakymas #24: 2007 Lapkričio 27, 18:08:36 »
ištikrųjų tai neįsivaizduoju, prie ko čia šitie laidai ir 1kW (kad ir 1kW RMS) stiprintuvas  8:8
tiesiog esu mates kaip vienas "dievukas" naja alpine stepra ant taip sujungtu laidu pajunge :) laidu storis buvo panasus :D