kiek turi rodit krovima?rodo 14,kazkiek generas manau geras.as Brax 1fneiperku db.o tai konkretu modeli galit pasiulit kas nors?ne is brax.helix kur po 700 po 500Lt .o koks ten 0.5 farado kodikas pvz duok.aciu
Tai kaip krovimas pas mane?manau ir turi 14su biskiu but nu bet 14 tai tikr yra visa laik net kai ir leidi padlaga su muzonu.bsk gal nukrenta bet lb nedaug bet nemazeu 14 .bet sviesos mirga marga kas jom yra? ir salono apsvietimas mirgu margu daro ... tai kondikas pagebes ce ar nelb?
Citata iš: Audis A3 2008 Spalio 08, 21:06:33 Tai kaip krovimas pas mane?manau ir turi 14su biskiu but nu bet 14 tai tikr yra visa laik net kai ir leidi padlaga su muzonu.bsk gal nukrenta bet lb nedaug bet nemazeu 14 .bet sviesos mirga marga kas jom yra? ir salono apsvietimas mirgu margu daro ... tai kondikas pagebes ce ar nelb?gal siektiek esme ta kad gal ir duoda 14v bet neduoda amperazo pakankamo tavo generas kitaip sakant SYSIOS neturi
Citata iš: lialius 2008 Spalio 09, 09:27:56 Citata iš: Audis A3 2008 Spalio 08, 21:06:33 Tai kaip krovimas pas mane?manau ir turi 14su biskiu but nu bet 14 tai tikr yra visa laik net kai ir leidi padlaga su muzonu.bsk gal nukrenta bet lb nedaug bet nemazeu 14 .bet sviesos mirga marga kas jom yra? ir salono apsvietimas mirgu margu daro ... tai kondikas pagebes ce ar nelb?gal siektiek esme ta kad gal ir duoda 14v bet neduoda amperazo pakankamo tavo generas kitaip sakant SYSIOS neturi tei jej neduoda ampermetrazo, tei ka tada daryt? ?!?