Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kondesatorius  (Skaityta 2289 kartus)

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
Re: Kondesatorius
« Atsakymas #25: 2008 Spalio 08, 20:10:26 »
kiek turi rodit krovima?rodo 14,kazkiek generas manau geras.as Brax 1fneiperku db.o tai konkretu modeli galit pasiulit kas nors?ne is brax.helix kur po 700 po 500Lt :-{ .o koks ten 0.5 farado kodikas pvz duok.aciu
brax 1f 400lt
http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=aparatura&id=65475

Neprisijungęs Audis A3

• Įrašai: 24
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2008 Spalio 08, 20:28:10 »
nu  jo man kelione 100 lt jai nedaugeu  :-]

Neprisijungęs Audis A3

• Įrašai: 24
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2008 Spalio 08, 21:06:33 »
Tai kaip krovimas pas mane?manau ir turi 14su biskiu but nu bet 14 tai tikr yra visa laik net kai ir leidi padlaga su muzonu.bsk gal nukrenta bet lb nedaug bet nemazeu 14 .bet sviesos mirga marga  (!?)  kas jom yra? ir salono apsvietimas mirgu margu daro ... tai kondikas pagebes ce ar nelb?

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2008 Spalio 09, 09:27:56 »
Tai kaip krovimas pas mane?manau ir turi 14su biskiu but nu bet 14 tai tikr yra visa laik net kai ir leidi padlaga su muzonu.bsk gal nukrenta bet lb nedaug bet nemazeu 14 .bet sviesos mirga marga  (!?)  kas jom yra? ir salono apsvietimas mirgu margu daro ... tai kondikas pagebes ce ar nelb?
gal siektiek :) esme ta kad gal ir duoda 14v bet neduoda amperazo pakankamo tavo generas :) kitaip sakant SYSIOS neturi :)

Neprisijungęs iBeniTTo

• Įrašai: 1743
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2008 Spalio 09, 09:28:38 »
gal siektiek :) esme ta kad gal ir duoda 14v bet neduoda amperazo pakankamo tavo generas :) kitaip sakant SYSIOS neturi :)

tei jej neduoda ampermetrazo, tei ka tada daryt?  ?!?

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2008 Spalio 09, 09:30:24 »

tei jej neduoda ampermetrazo, tei ka tada daryt?  ?!?
o pabandyk generatoriu duot meistrui patvarkyt...
prasuktu ant stendo matytai kiek turi sysios ir t.t.

Neprisijungęs iBeniTTo

• Įrašai: 1743
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2008 Spalio 09, 09:32:27 »
pas mane ner tokios galingos apraturos, kad neveztu generatorius :) kolkas :) bet pvz pionerius 3600senukas tei biski prigesta ant didesnio ciongo garso :) bet manau tei kaltas laidas maitinimio, nes plonas ten eina :(

zohan

• Svečias
« Atsakymas #32: 2009 Birželio 27, 12:29:59 »
1 farado manau uztektu,  ;Dtik je nieko ten ne padeda lampoms tik uzvest lengviau