Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kondesatorius  (Skaityta 2287 kartus)

Neprisijungęs Audis A3

• Įrašai: 24
    • Žiūrėti profilį
Kondesatorius
« Topic Start: 2008 Spalio 06, 20:43:13 »
Sveiki gal galite padeti isisrinkti kondensatriu?nes uzleidus garso mirksi lemopos  :-{ o nuo to manu itampos kritimai gali masinoje bedu pridaryti.tai nuo to padeda kodensatorius kiek zinau.o gal tiesiog kas netaip pajungta?pas mane abudu stiprintuvai pajungti nuo 1 + laido kuris ateina nuo akumo,tiesog sakute idejau, laida padalijau va taip --= 2 isejimus 1 isejimas 1 nam kitas kitam stiprui o - laidai  atskirose vietose nuo kebulo atvesti i stiprus.1 stipras subui 400rms Steg qm.kitas komponentam 4kanalis U-Dimensions koki nebloga kondensatoriu galetumet pasiuliti?ar ka nors kita sprendima kad negadinciau auto elektros su savo muzikele kad nseudegint kokio generatoriaus ar reliu kokiu ar seip jungilkliu kontaktus nusvilint?ps manau gerai isaiskinau kaip kas pas mane tai gal lengviau bus atsakyti dekui labai. ;)

Neprisijungęs bosko

• Įrašai: 617
    • Žiūrėti profilį
Re: Kondesatorius
« Atsakymas #1: 2008 Spalio 06, 21:27:21 »
kondikas dedamas norint pagerint stiprintuvo darbą, mažėja jame  įtampos svyravimai dėl to pagerėja garsiakalbių dinamika ypač žemusiuose dažniuose...
tavo atveju pilnai tiktu 1 farado
o del sviesu prigesinejimo...reiktu atitinkamo storio laidus maitinimo prasivesti (h)

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2008 Spalio 06, 21:53:06 »
čia teisingą kondiką siūlo.........
http://forumas.i-klubas.lt/index.php?topic=8647.0

Neprisijungęs Audis A3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2008 Spalio 06, 21:57:58 »
Na pas mane 32man rodos kw mm laidai ar 35.nu neploni tikr neploni socei tokiu tikr zinau ta.o koki kondensatoriu pasiulit galit?pvz Signat 1f kaip jis?neblogas?as nelyginu su brax ar da kokiu helix.ner db tiek kapeiku nes kaina apie 700 naujo  :D o as noriu iki 300 lt kad man nemirkciotu sviesos ir ka daryt kad nesudeginceu genero ar da ko?

Neprisijungęs bosko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2008 Spalio 06, 22:59:57 »
klaustukas tau linka dave... :
o generatorius pas tave keliu amperu?
su krovimu viskas ok?

saras669

• Svečias
« Atsakymas #5: 2008 Spalio 06, 23:12:52 »
pas mane irgi mirkcioja siewsos nuo stipriaus 1000rms nzn ka dart koki kondika det nes jau uzkniso :-{

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2008 Spalio 07, 07:57:54 »
pas mane irgi mirkcioja siewsos nuo stipriaus 1000rms nzn ka dart koki kondika det nes jau uzkniso :-{
pas tave jau kondikas nepades :) kondikas gi sroves tau nepadarys ish nieko, dek galindesni genera...
tai bene pigiausias sprendimas butu :)...

o bendrai, skirtumas tarp brangesniu ir pigesniu konderiu yra tas, kad brangesni buna greitesni, kuo greiciau sugeba atiduot elektra - tuo geriau :)
jei brax per brangus, siek tiek pigesni yra helix :) signat puse b, bet tik ne joks toxic, mega super puper ar kitoks :)
jei uzh 1 farado braxa uzhrex 500-700 lt - tai cia norma kaina :)
pas tave kaip supratau steg qm 120x2 ? groja liuks uz savo kaina :D

Neprisijungęs AnKerys

• Įrašai: 847
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2008 Spalio 07, 16:21:54 »
pigiausiai yra nusipirkti spec akuma papildoma :) jis kainuoja ivairiai :) apie viena buvau apsiskaites kad atstoja 100f kondika greit pasikrauna greit srove atiduoda ir t.t. bet jo nepirkau ir gailiuos dbr ,gelinis jis kaip nori taip prisuki nebijo nieko :) salcio -40 o silumos 150 a daugiau :) geras daigtas ,bet tokiu nebematau :)

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2008 Spalio 07, 16:24:07 »
pigiausiai yra nusipirkti spec akuma papildoma :) jis kainuoja ivairiai :) apie viena buvau apsiskaites kad atstoja 100f kondika greit pasikrauna greit srove atiduoda ir t.t. bet jo nepirkau ir gailiuos dbr ,gelinis jis kaip nori taip prisuki nebijo nieko :) salcio -40 o silumos 150 a daugiau :) geras daigtas ,bet tokiu nebematau :)
matai aparaturai skirti akumai siek tiek lepesni yra :) bet va seip tai jo tai geriau ;)
uz ~ nuo 350 galima jau paraut toki :) nors geriausia jei savininkas detu gelini baneri arba geriausia optima :) tai visai masinai sveikiau :)

Neprisijungęs Audis A3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2008 Spalio 07, 20:20:01 »
pas mane tai 120A generas su krowimu lyg ir ok viskas o su savo muzonu as jo nenuzudysiu jai nebus kondiko?.o koki konda signat ira uz 175 lt 1F autopliuse http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=aparatura&id=57168 ka apie si manot pades nuo sviesu diskotekos ir kad patasuoceu savo elektro instaliacija kad nepridirbceu as ti ko nors?.Jo pas mane steg qmos 120.2  :H gal kam reikes kada turekit omeny kad yra pas mane.nes desiu bsk galingesni su laiku tai tex sita parduot.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Rugsėjo 28, 11:34:19 sukūrė Audis A3 »

flex

• Svečias
« Atsakymas #10: 2008 Spalio 07, 20:27:07 »
pas mane tai 120A generas su krowimu lyg ir ok viskas o su savo muzonu as jo nenuzudysiu jai nebus kondiko?.o koki konda signat ira uz 175 lt 1F autopliuse http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=aparatura&id=57168 ka apie si manot pades nuo sviesu diskotekos ir kad patasuoceu savo elektro instaliacija kad nepridirbceu as ti ko nors?.Jo pas mane steg qmos 120.2  :H atvestas is italijos na atgroja savo su kaupu kai uz 650 lietuvisku gavau ji o seip jo kaina 309 eurai visur. (be) gal kam reikes kada turekit omeny kad yra pas mane.nes desiu bsk galingesni su laiku tai tex sita parduot.

rašė jau lialius berods, kad tik ne signatus visokius imk, kurie vėluoja atiduoti sukauptą įtampą :V

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2008 Spalio 07, 20:32:15 »
pas mane tai 120A generas su krowimu lyg ir ok viskas o su savo muzonu as jo nenuzudysiu jai nebus kondiko?.o koki konda signat ira uz 175 lt 1F autopliuse http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=aparatura&id=57168 ka apie si manot pades nuo sviesu diskotekos ir kad patasuoceu savo elektro instaliacija kad nepridirbceu as ti ko nors?.Jo pas mane steg qmos 120.2  :H atvestas is italijos na atgroja savo su kaupu kai uz 650 lietuvisku gavau ji o seip jo kaina 309 eurai visur. (be) gal kam reikes kada turekit omeny kad yra pas mane.nes desiu bsk galingesni su laiku tai tex sita parduot.

rašė jau lialius berods, kad tik ne signatus visokius imk, kurie vėluoja atiduoti sukauptą įtampą :V
sakai kad tik ne signatus visokius................. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php?topic=8803.msg67565#msg67565

Neprisijungęs Audis A3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2008 Spalio 07, 21:08:27 »
o imanoma kad as sudeginsiu kazka su savo aparatura kai lb mirksi sviesos? tai koki patariat imt?gerai bus sitas signatas?nes db kaikas sako geras jis kaikas ne neimk negeras sis kondas.

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2008 Spalio 07, 21:18:54 »
imk braxa, tikrai nieks nepasakys kad blogas  :D :D :D :D :D :D :D

Neprisijungęs Audis A3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2008 Spalio 07, 21:23:45 »
as ne braxa imceu uz 700 o optima koki arba kinetic arba power cell.TAI va.db negaliu sau leist sios kainos.rimtai snekam vyrai man juokas nejama. :-{ tai kaip del to klausimo genero ar nesupaliniu ar seip ko ir ar geras tas signat  ar tix?

Neprisijungęs bosko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2008 Spalio 07, 21:24:19 »
o imanoma kad as sudeginsiu kazka su savo aparatura kai lb mirksi sviesos? tai koki patariat imt?gerai bus sitas signatas?nes db kaikas sako geras jis kaikas ne neimk negeras sis kondas.
itariu kad pastave generatorius blogai krauna,arba srove kur tai nuteka

Neprisijungęs iBeniTTo

• Įrašai: 1743
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2008 Spalio 07, 21:39:20 »
jej pas klaustuka signat, tei dek drasej ir nevark :)

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2008 Spalio 08, 08:10:22 »
uz panasia kaina ir ash stega nauja bet lietuvoj galiu jamt :D

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2008 Spalio 08, 08:12:03 »

lialius rase kad signat puse b o ne fufelis :) tai skirtingi dalykai :D

Neprisijungęs Audis A3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2008 Spalio 08, 09:57:45 »
kurioj vietoj ta stega gali imt? uz panase kaina?ir kiek tas panasi kaina? :)

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2008 Spalio 08, 12:15:22 »
kurioj vietoj ta stega gali imt? uz panase kaina?ir kiek tas panasi kaina? :)
~ 670 kaip man gautusi :) o daugiau info PM jei jau labai reik :)

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2008 Spalio 08, 15:45:14 »
kazkada girdejau posaki, kad kondensatorium galima vadint tik BRAX, o toliau tai nieko gero. Draugelis is Ebujaus imdavo tikrai gerom kainom

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2008 Spalio 08, 16:19:08 »
kazkada girdejau posaki, kad kondensatorium galima vadint tik BRAX, o toliau tai nieko gero. Draugelis is Ebujaus imdavo tikrai gerom kainom
na zinai, cia vos tas pats automobilis tai s8, visa kita nieko gero :) nereik pigiausio sh jamt, su kietais pavadinimas...
Taksik, MegaKick, danger ir dar velnej zino koki sherpotrebai :)
p.s. braxa irgi reik komplektuot ne prie pigios aparaturos :) juk nebus kox blaupunkt ar magnat stepras, ir 3 kart brangesnis kondensatorius jam :D

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2008 Spalio 08, 17:34:19 »
na zinai, cia vos tas pats automobilis tai s8, visa kita nieko gero :) nereik pigiausio sh jamt, su kietais pavadinimas...
Taksik, MegaKick, danger ir dar velnej zino koki sherpotrebai :)
p.s. braxa irgi reik komplektuot ne prie pigios aparaturos :) juk nebus kox blaupunkt ar magnat stepras, ir 3 kart brangesnis kondensatorius jam :D
nu kad jis ne stebuklus kainuoja. Ir sheip, manau geriau 0.5 farado geros kokybes nei uz ta pacia kaina 2faradai megasuperkick'o:))

Neprisijungęs Audis A3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2008 Spalio 08, 18:34:00 »
kiek turi rodit krovima?rodo 14,kazkiek generas manau geras.as Brax 1fneiperku db.o tai konkretu modeli galit pasiulit kas nors?ne is brax.helix kur po 700 po 500Lt :-{ .o koks ten 0.5 farado kodikas pvz duok.aciu