Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kokia naudojate automobilyje navigacija, atsiliepimai?  (Skaityta 15994 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
as naudoju Garmin 760, nesiskundziu tikrai geras daigtas dar uz puse kainos radau  (aa)
Tikrai rimtas oporac (+) (y)

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
pastaruoju metu tai Tom tom 740 isskirtinai.
o i HTC p3300 su tomtom 6 atsigulus navigacija kaip atsargine tevui.
Is esmes kiek ziurejom tai skiriasi zemelapiai. Kur grynai navigacijai jie detalesni nei nokiom ar windowsiniam aparatams (bent jau apie TT kalbant).
TT minusas reciau atnaujinamas zemelapis, kad ir vaziuojant i warshava per bialystoka yra per pelke naujas kelias jau toj 2 metai jam bus, jo dar nera.

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
o galima kazkam pranesti apie pastebetus netikslumus? :)
pvz... siandien Vilniuje pastebejau klaida, jog rodoma galimybe ivaziuoti i Smugleviciaus gatve is ateities gatves ;)

Neprisijungęs spyglys

• Įrašai: 1254
    • Žiūrėti profilį
Teoriskai - galima; praktiskai - NE. ;)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
trumpai tariant galima pranesineti, bet naudos is to 0 ? :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
butent... (+)

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
lygtais jau naujesnis topo yra. o kas gal zinot-IGO8 kokie naujausi map'ai?
nes kiek zinau 8.3 nivalit, ir su tais 8.3 detalumas pagerejo,bet isimete kruva bug'u palyginus su senesnem map'u versijom

Neprisijungęs 2big4u

• Įrašai: 25
    • Žiūrėti profilį
naudoju garmin 770 

Neprisijungęs k1esh4

• Įrašai: 23
    • Žiūrėti profilį
 sweiki
 esu sviezias siam klube, gal yra naudojanciu originalia audi navigacija ( audi navi plius ), nes cia kazkaip lietuvoje ieskojau cd jei tai ne kazin ka pasiulos yra, apie tokia pvz kaip LT tai net neturi niekas, sakau gal cia rasiu bendraminciu kas pasidalins informacija apie tai
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Rugpjūčio 03, 13:10:22 sukūrė k1esh4 »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
sweiki
 esu sviezias siam klube, gal yra naudojanciu originalia audi navigacija ( audi navigacion plius ), nes cia kazkaip lietuvoje ieskojau cd jei tai ne kazin ka pasiulos yra, apie tokia pvz kaip LT tai net neturi niekas, sakau gal cia rasiu bendraminciu kas pasidalins informacija apie tai

Yra cd su 30proc LT padengiamumu, bet ir tai tas CD deficitinis, taip kad reikalai su navi orginalia sunkūs

Neprisijungęs k1esh4

• Žiūrėti profilį
 as taip ir supratau, o ja parduoti kas nors noretu pasipirkti tokia, ir tarkim isimest kaip cia kalba ejo apie 2din, bet ta aisku kur palaiko navi funkcijas, nes ji siek tiek brangene uz paprasta 2din, beja as tokius dalykus ziurineju ebay`juje jei kam ydomu

Neprisijungęs k1esh4

• Žiūrėti profilį
  8:8 klausyk evaldai, pas mane analogiska audi tik gal pas mane universalas, ir gal but pas tave yra ta navi plius, taigi klausimas tu ja naudojiesi ar jos tiesiog nebuvo pas tave komplektacijoje?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
  8:8 klausyk evaldai, pas mane analogiska audi tik gal pas mane universalas, ir gal but pas tave yra ta navi plius, taigi klausimas tu ja naudojiesi ar jos tiesiog nebuvo pas tave komplektacijoje?

Pas mane avantas ;) Yra ta navi plius, tik kad navi cd jai nėra, tai naudojuosi tv/dvd, radio ir kitais š. Nekeisiu jos aš pvz, nes labai ji dera prie visos apdailos ir t.t., o kitą magą įsimetus, jis labai iš konteksto šoks lauk

Neprisijungęs k1esh4

• Žiūrėti profilį
 na tu naudojiesi visais jai priklausomais reikalais, nes matau pilnos komplektacijos, pas mane nebuvo nei imtuvo nei dvd,  kiek mazdaug kainuotu tas malonumas?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
na tu naudojiesi visais jai priklausomais reikalais, nes matau pilnos komplektacijos, pas mane nebuvo nei imtuvo nei dvd,  kiek mazdaug kainuotu tas malonumas?

Oj, sunku pasakyti. Mačiau imtuvas 350lt buvo, dvd irgi ~300-400lt, pravodkės manau reiks dar ir t.t.

Neprisijungęs k1esh4

• Žiūrėti profilį
 dekui uz preliminaria info  ;)

Neprisijungęs adomas

• Įrašai: 183
    • Žiūrėti profilį
Naudoju Ozon x700 kolkas nusiskundimu neturiu. :D (aa)

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
kenwood dnx7200 + Garmin, naujausi visos Europos žemelapiai, tame tarpe ir detaliausiais lietuvos

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
tas garmin aktrenta
dabar galvoju apie Tomtom Go 500  ka manot?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pries perkant tomtom pasiziurek ir atmink kiek veliau kainuos zemelapiu atnaujinimo licencijs metams. Taipogi lankytinos vietos, foto radarai...
Jei manai kad i siuos tomtom ikelsi kokius tai zemelapius, balsus ar kitus dalykus kaip kad i senuosius tomtom modelius - labai klysti.
O patys irenginiai yra geri, bet veliau papuoles keiksi issisiepes :)

viskas aplamai priklauso nuo lukesciu, poreikiu, o ne tik varde. Kas su Garmin negerai?
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Gegužės 04, 22:11:39 sukūrė Bajoras »

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Zinau ka raso tomtom, zinau kaip yra ir kaip bus, tad informavau kaip bus veliau. Tomtom kaip koks zydelis jau eile metu patapes labai nedraugiskas galutinio vartotojo adresu tad tik todel ispejau kas bus ateityje, nes viso laiko pas tomtom nera visam laikui kaip kad manai.

O garmin tiesiog pasirinkai toki modeli. Rinkis nuvi 54lm ir bus visa europa. Dasikelsi veliau POI, radarus, balsus ir turesi pilna farsa. Jei reiks - yra visu saliu TOPO zemelapiai kurie duos papildoma detaluma sunkeliuose, miskuose ir t.t.

Dar Becker nera aferiuga kaip tomtom bei tikrai kokybiski, greiti ir puikus irenginiai, bei viso laiko licencija ir neturi pasleptu apribojimu kaip tomtom.

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
Nu supratau, dekui uz informacija
O pats tas 54 vertas demesio? Ar kazka galima ir geriau rast

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Taip, irenginys is saves kokybiskas ir (y) tik kaip ir bet kuri is ju galima papildyti iki pilnos informacines bukles.
Jei kada busi Lietuvoj, Kaune, parasyk - dapusim iki pilnumos.
Geriau galima rasti uz gerokai didesnes kainas, tik klausimas ar ta geruma panaudosi kada nors gyvenime, tad atsakymas gali keistis nuo tavo paciu iskeltu prioritetu ir luksesiu.