Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kokia naudojate automobilyje navigacija, atsiliepimai?  (Skaityta 15580 kartus)

Neprisijungęs Minde21

• Įrašai: 502
    • Žiūrėti profilį
Tas Ozon x700 tikrai man patiko :) tik gaila kazkaip litu tiek ;\

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Nusipirkau neseniai papigiai kažkokią už 200lt, igo žemėlapiai ir t.t., nu ką galiu pasakyti - už draugelio mio 810c veikia trigubai greičiau ir visiškai negrybauja.

Neprisijungęs V6

• Įrašai: 114
    • Žiūrėti profilį
 tomtom one xl  jokiu nusiskundimu - parduota draugui
 sony nv-u52 originaliuose zemelapiose lietuvos beveik niera, lenkija jau normalei, europa ir skandinavija pilna, anglija airija irgi pilni zemelapei, sudeta dabar igo zemelapei (44 salis)  - parduodama
 magelan su igo nevisada duoda reikiamus namo numerius (pvz. duoda pasirinkt 1-39 o tau reikalingas 47 jis gatvei yra bet gal kiek nepilni zemelapei) - paliekama sau (kokibes ir kainos santikis  :D  :-]  :D)

Neprisijungęs dfx

• Įrašai: 350
    • Žiūrėti profilį
Kiekviena navigacija turi savo pliusus ir minusus.
Pats naudoju BECKER navigacija, lietuvos praktiskai nera. Tai irasiau papildomai IGO8, tai naudoju ir viena ir kita, sumoj isejo geriasnis rezultatas.

Neprisijungęs LinaS1

• Įrašai: 358
    • Žiūrėti profilį
Naudojau dabar jau beveik ne Mio C320 paprastam vairuotojui uztenka kai taksui buvo imesta trukumu radau nemazai detalume zemelapio europa super, Norvegija, Svedija, Suomija, Vokietija, Lenkija, Slovakija, Vengrija, Cekija, Olandija, netgi Rusija Maskvoj vazinetis teko, Latvija, Estija na problemu buvo nedaug :)

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 2273
    • Žiūrėti profilį
i asus delniniuka isimetes turiu ir tom tom ir garmina, tai man labiau tom tomas patinka, bet garminas detalesnis.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Sony Ericsson P990 + TomTom ir East Europe zemelapiai, veikia tikrai gerai :)
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs dohc16v

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
naudoju Nawman s30 is esmes nebloga navigacija tik su zemelapiu atnajienimu nelabai +naxaliavu nelabai kur eina gaut . :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Tas Ozon x700 tikrai man patiko :) tik gaila kazkaip litu tiek ;\
siuo metu jis gerokai pigiau kainuoja, o jei susimastysi pirkti, susisiek, ziuresim ka dar galesiu paderinti ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kiekviena navigacija turi savo pliusus ir minusus.
Pats naudoju BECKER navigacija, lietuvos praktiskai nera. Tai irasiau papildomai IGO8, tai naudoju ir viena ir kita, sumoj isejo geriasnis rezultatas.
I kai kuriuos eina ir TomTom'us ikelti ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Naudojau dabar jau beveik ne Mio C320 paprastam vairuotojui uztenka kai taksui buvo imesta trukumu radau nemazai detalume zemelapio europa super, Norvegija, Svedija, Suomija, Vokietija, Lenkija, Slovakija, Vengrija, Cekija, Olandija, netgi Rusija Maskvoj vazinetis teko, Latvija, Estija na problemu buvo nedaug :)
Mio senai nebenaujina nei programu, nei zemelapiu. O jei norint toki irengini parduoti, tai turi surasineti zmogui TomTom'a ar Garmina, na kad ir IGo. Bet kam tada irasineti Garmina i Mio jei is karto galima pirkti Garmina ir nesukti konkorieziu. Zinoma kas jau turi, tai turi ir nieko nepakeisim, bet ateiciai susilaikykit nuo Mio.
P.s. i kai kuriuos Mio modelius praktiskai neimanoma irasyti nieko kito, realybe tokia kad 10% kad isirasys / 90% kad uzlinks galutinai ;)

Neprisijungęs LinaS1

• Žiūrėti profilį
Mio senai nebenaujina nei programu, nei zemelapiu. O jei norint toki irengini parduoti, tai turi surasineti zmogui TomTom'a ar Garmina, na kad ir IGo. Bet kam tada irasineti Garmina i Mio jei is karto galima pirkti Garmina ir nesukti konkorieziu. Zinoma kas jau turi, tai turi ir nieko nepakeisim, bet ateiciai susilaikykit nuo Mio.
P.s. i kai kuriuos Mio modelius praktiskai neimanoma irasyti nieko kito, realybe tokia kad 10% kad isirasys / 90% kad uzlinks galutinai ;)

Susilaikysim bet jau turim ka padarysi man vienas pliusas kad is interno susidejau programa tai dabar galiu filmus ziureti ir ekranas didelis man tai patinka, beje imanoma i mano C320 isideti kita zemelapi Garmino tarkim?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pas ji 4.3" ekranas, su 3.5" nelabai kas jau ir perka.
Ar eina ideti - galima pasakyti tik matant modeli ir pagal jos serijos numeri, kalbu butent apie C320 modeli.
Zemelapius galima ideti, bet neveiks, tam reikia ideti programa, o tam kad programa ideti, jei neklystu - "kisasi" lyg 5 simuliatoriai kad pasileistu ant Mio Garminas. Taciau tokie burtai (visi) kartais iveda siek tiek klaidu i zemelapi, jos nera dideles, taciau ju nebuna ant orginaliu irenginiu.

Neprisijungęs LinaS1

• Žiūrėti profilį
Ar eina ideti - galima pasakyti tik matant modeli ir pagal jos serijos numeri, kalbu butent apie C320 modeli.
Zemelapius galima ideti, bet neveiks, tam reikia ideti programa, o tam kad programa ideti, jei neklystu - "kisasi" lyg 5 simuliatoriai kad pasileistu ant Mio Garminas. Taciau tokie burtai (visi) kartais iveda siek tiek klaidu i zemelapi, jos nera dideles, taciau ju nebuna ant orginaliu irenginiu.

O jus tuo uzsiimate?  :V

Neprisijungęs andriuskins

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
Naudoju clarion MAP770,tikrai tikslus ir geras aparaciukas ;)

Na o siaip tai turiu ir audukej originalia navigacija,tik disko reikia,bet niekur jo negaunu,o taip noretusi ja naudotis  :G

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

Na o siaip tai turiu ir audukej originalia navigacija,tik disko reikia,bet niekur jo negaunu,o taip noretusi ja naudotis  :G

Ragas su tais orginalių navi cd :( Visa Europa ir dar daugiau yra, o LT nė kvapo :(

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
nuo uzvakar bandau ant nokia e65 + navilock pasileidau garmin mobile xt (lyg ir 4.10 versija ar panasiai). Ankciau neturejau, tai dar nesu reiklus, pagrindinius poreikius patenkina. Tik idomu, gal verta isiinstaliuoti naujesne programa :) for free aisku :)

Neprisijungęs andriuskins

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį

Ragas su tais orginalių navi cd :( Visa Europa ir dar daugiau yra, o LT nė kvapo :(
Siaip buvau vilniuje rades  zmogu kuris pardavineja tus diskus kopijas,bet 50lt pagailejau,sake bus pagrindiniai miestai tik..tik nezinau ar verta pirkt jy vel

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

Siaip buvau vilniuje rades  zmogu kuris pardavineja tus diskus kopijas,bet 50lt pagailejau,sake bus pagrindiniai miestai tik..tik nezinau ar verta pirkt jy vel

Buvau kažką ir aš radęs, bet kai reikėjo pirkti, tai pasakė, kad nėra visai tokioms navi cd

Neprisijungęs spyglys

• Įrašai: 1254
    • Žiūrėti profilį
Naudoju Nokia N95 8GB + Garmin Mobile XT v5.00.50. Pats geriausias dalykas. Niekuo nenusileidzia rimtiems navigaciniams prietaisams. Turejau kelione i Lenkijos pietus, naudojau du prietaisus, kad galeciau palyginti. Tai mano Nokia niekuo nenusileido, o kadangi tai yra viskas viename, tai idealus variantas. Daug su ja jau Europos ismaisiau, superinis dalykas.

Neprisijungęs MAUZERIS

• Įrašai: 193
    • Žiūrėti profilį
as naudoju Garmin 760, nesiskundziu tikrai geras daigtas dar uz puse kainos radau  (aa)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
Naudoju Nokia N95 8GB + Garmin Mobile XT v5.00.50. Pats geriausias dalykas. Niekuo nenusileidzia rimtiems navigaciniams prietaisams. Turejau kelione i Lenkijos pietus, naudojau du prietaisus, kad galeciau palyginti. Tai mano Nokia niekuo nenusileido, o kadangi tai yra viskas viename, tai idealus variantas. Daug su ja jau Europos ismaisiau, superinis dalykas.
Garmin'a is kur jamei? :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

O jus tuo uzsiimate?  :V
Taip, bet ar tavo modelis supras garmina - tai atsakyti galima tik pabandzius gyvai, forumas nepades.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
nuo uzvakar bandau ant nokia e65 + navilock pasileidau garmin mobile xt (lyg ir 4.10 versija ar panasiai). Ankciau neturejau, tai dar nesu reiklus, pagrindinius poreikius patenkina. Tik idomu, gal verta isiinstaliuoti naujesne programa :) for free aisku :)

Tokie garminai zinoma gerai, bet lyginat su tikra garmin navigacija stiprokai atsilieka visomis prasmemis, bet poreikius ir si tikrai patenkins (+)