tai mesk lineikes per orą........ reik ieškot bandymų budu....... atsimenu kažkokiam bimbale, lygtai 7 longe, lineikes teko sukišt į dušo šlango metalinį šarvą kad nezystu........
Pirkau komplekta linijiniu laidu,komplekte buvo visko ko reikejo,mokejau 150 litu.Pravedziau linijinius laidus kartu su pliusiniu ,kur nuo akumo pajungtas,pradejau mastyti ,gal nuo to kad kartu eina.Pratieses laidus sujungiau viska ir veikia
Citata iš: mmmmindulis 2008 Vasario 08, 10:26:02 Pirkau komplekta linijiniu laidu,komplekte buvo visko ko reikejo,mokejau 150 litu.Pravedziau linijinius laidus kartu su pliusiniu ,kur nuo akumo pajungtas,pradejau mastyti ,gal nuo to kad kartu eina.Pratieses laidus sujungiau viska ir veikia Eini staigiai permetinėt linijinio per kitą pusę, atskirai ir toli nuo pliusinio laido ir apskritai kuo toliau nuo bet kokių laidų, vengiant įvairių elektrinių prietaisų, siurbliukų, kompų ir tt draugijos
Cia pasiziurekyt www.laverna.lt
nieka ipatingo tik 2 elipses po 500w bei bass 1.6kw.. kokybes kai jaunas nereikia svarbu siuo metu tik garsas
Citata iš: gedis080 2008 Vasario 07, 22:31:39 pvz pas mane du stiprai SoundStream XTA360.2, kondikas POWER ACOUSTIK 2 FARAD ir kol kas magelis Blaupunkt Seattle MP74............ vadinasi yra bėdos su instaliacija..........pamėgink lineikes oru per saloną prasimest ir tada pasiklausyt......
pvz pas mane du stiprai SoundStream XTA360.2, kondikas POWER ACOUSTIK 2 FARAD ir kol kas magelis Blaupunkt Seattle MP74............
Citata iš: Ignys 2008 Vasario 13, 20:44:11 nieka ipatingo tik 2 elipses po 500w bei bass 1.6kw.. kokybes kai jaunas nereikia svarbu siuo metu tik garsas ar neperdaug čia watų prirašei? kažkaip pas mane 700w jau virš skausmo ribos groja..............
Pradėjo valdovas Audi A4 / S4
Pradėjo kuperis27 Važiuoklės skyrius
Pradėjo svolacius « 1 2 » Dyzeliniai varikliai