Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: klausant muzikos girdisi pasalinis garsas  (Skaityta 6801 kartus)

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
klausant muzikos girdisi pasalinis garsas
« Atsakymas #25: 2008 Vasario 08, 09:23:53 »
tai mesk lineikes per orą........ reik ieškot bandymų budu....... atsimenu kažkokiam bimbale, lygtai 7 longe, lineikes teko sukišt į dušo šlango metalinį šarvą kad nezystu........

as visa laika kai jau jugi aparatura, viska susijungiu nieko neprisukes ir neprakishes. paziuri ant uzkurtos masinos ir taip kaip groja ar nera turgdziu. pagrinde problema zyzimui su kuo esu susidures - tai linijiniai laidai, ant situ jau tikrai pinigu nereikia pagaileti. toliau eina faktoriai tokie kaip laidai masinos dugne, ir kaip juos graziai apeiti kad nebutu trugdziu :)

Neprisijungęs mmmmindulis

• Įrašai: 136
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2008 Vasario 08, 10:26:02 »
Pirkau komplekta linijiniu laidu,komplekte buvo visko ko reikejo,mokejau 150 litu.Pravedziau linijinius laidus kartu su pliusiniu ,kur nuo akumo pajungtas,pradejau mastyti ,gal nuo to kad kartu eina.Pratieses laidus sujungiau viska ir veikia :)

Tevukas

• Svečias
« Atsakymas #27: 2008 Vasario 08, 15:45:31 »
vien lineikos 200lt kainuoja normalios, o čia komplektas už 150lt. Nu nežinau.

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2008 Vasario 08, 15:52:42 »
Pirkau komplekta linijiniu laidu,komplekte buvo visko ko reikejo,mokejau 150 litu.Pravedziau linijinius laidus kartu su pliusiniu ,kur nuo akumo pajungtas,pradejau mastyti ,gal nuo to kad kartu eina.Pratieses laidus sujungiau viska ir veikia :)
pervesk lineikes atskirai nuo pliuso ir gamyklinių laidų

Tevukas

• Svečias
« Atsakymas #29: 2008 Vasario 08, 16:24:33 »
ir lineikas apvyniok folija:D

Neprisijungęs spydas

• Įrašai: 647
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2008 Vasario 08, 18:30:14 »
:D Eini staigiai permetinėt linijinio per kitą pusę, atskirai ir toli nuo pliusinio laido ir apskritai kuo toliau nuo bet kokių laidų, vengiant įvairių elektrinių prietaisų, siurbliukų, kompų ir tt  draugijos ;) :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2008 Vasario 09, 00:00:46 »
:D Eini staigiai permetinėt linijinio per kitą pusę, atskirai ir toli nuo pliusinio laido ir apskritai kuo toliau nuo bet kokių laidų, vengiant įvairių elektrinių prietaisų, siurbliukų, kompų ir tt  draugijos ;) :D
reikes bandyt :)

Neprisijungęs daskee

• Įrašai: 201
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2008 Vasario 09, 10:14:57 »
lineikos 200 lt. o jei 3 reikia tai 600, tai kokia tada turi but aparatura...................

Neprisijungęs daskee

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2008 Vasario 09, 10:23:17 »
Jei tokias lineikas sudesi uzteks tikrai     http://87.247.64.65/usistema/papil1.aspx?lang=lt&id_ps=AP00ZL3306  &kaina=72,00 Lt&id_us=VNT         &id_is=02

Neprisijungęs daskee

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2008 Vasario 09, 10:25:04 »
Cia pasiziurekyt www.laverna.lt

Neprisijungęs styprus

• Įrašai: 99
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2008 Vasario 09, 10:27:51 »
truputi apie linijinius laidus: jungti bosui uztenka ir kur kainuojau nuo 40 litu ten jau buna pakankama apsauga nuo trugdziu o jei klausytis per komponentinius garsiakalbius tai tada linijiniu kaina neribojama pradedant nuo 200 litu  ir tt.... ;)

Neprisijungęs daskee

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2008 Vasario 09, 10:30:08 »
Jei laidai 200 lt. kas pasakys pas ka tokia yra ir kiek dar lt. sudejes i auto, turbut mazai tokiu atsiras, deda tokius laidus pas ka belekokia aparatura....................

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2008 Vasario 09, 12:04:50 »
Cia pasiziurekyt www.laverna.lt
Ten tai geras :-] Pažiūrėjau rekomendacijas prie kai kurių linijinių laidų: "Rekomenduojami: Montuojant virš 800W garso sistemas", "Rekomenduojami: Montuojant iki 500W garso sistemas"... :-]
200 lt kainos linijiniai yra konkrečiai per daug daugumos mūsų sistemom ;)

Tevukas

• Svečias
« Atsakymas #38: 2008 Vasario 09, 17:16:05 »
kiekvienas pasirenka pagal finasus ko jam reikia, vieniem reikia watų kitiem kokybės ;)

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2008 Vasario 10, 09:40:03 »
Jei pas žmogus dedasi aparatūrą po 500 už daiktą, pirkt ten linijinį už 200 yra pinigai į balą arba "investicija į tolimą ateitį" - kad ir ko jis ten besivaikytų - vatų ar grožio :D Aišku čia mano nuomonė  ;)

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2008 Vasario 11, 09:35:34 »
linejkos, rockford fostgate galima uz 35 - 70 litus pajamt ir gerai. su savo aparaturom tikrai nepajusim skirtumo :D
svarbu kad laidas butu pakankamai lankstus kad gerai prie kampu kibtu, ir tulpiu galas kur ilietas laidas nebutu labai kieti - kitaip nuluzines jai traukaliojat maga.

Tevukas

• Svečias
« Atsakymas #41: 2008 Vasario 11, 12:08:17 »
tai jei skirtumas nesijaučia tada dėkit lineikas po 15lt už 5m ;)

Neprisijungęs Ignys

• Įrašai: 315
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2008 Vasario 12, 22:04:23 »
jaucias ir dar kaip pradziai buvau sujunges su kur po 38lt kainuoja taj rodes visx ciki bet kai pasiklausiau kitu bass garsa taj nepabijojau ir nusipirkau geresnes kokybes.. beje mokejau 140lt nzn ar cia geriausi bet db skiriasi kai diena ir naktis :)  8:8

Neprisijungęs daskee

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43: 2008 Vasario 13, 18:26:14 »
Ka gero sudejes, kad pajautej geresnes lineikas.......

Neprisijungęs Ignys

• Įrašai: 315
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44: 2008 Vasario 13, 20:44:11 »
 (h) nieka ipatingo tik 2 elipses po 500w bei bass 1.6kw.. kokybes kai jaunas nereikia svarbu siuo metu tik garsas  (be) (be) (be)

Neprisijungęs daskee

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45: 2008 Vasario 13, 21:07:07 »
Man kokybe, jei buna kokybe tai ir garsas buna, kiekybe ne kokybe (aa)

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46: 2008 Vasario 13, 22:14:40 »
(h) nieka ipatingo tik 2 elipses po 500w bei bass 1.6kw.. kokybes kai jaunas nereikia svarbu siuo metu tik garsas  (be) (be) (be)
ar neperdaug čia watų prirašei? kažkaip pas mane 700w jau virš skausmo ribos groja.............. (!?) (!?) (!?) (!?) (!?)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47: 2008 Vasario 14, 00:26:54 »
pvz pas mane du stiprai SoundStream XTA360.2, kondikas POWER ACOUSTIK 2 FARAD ir kol kas magelis Blaupunkt Seattle MP74............ :V
vadinasi yra bėdos su instaliacija..........pamėgink lineikes oru per saloną prasimest ir tada pasiklausyt......
dar dėl įdomumo apart Pioneer'iaus pabandžiau Alpine (modelio nepamenu apie 1,5klt. salone kaina) pajungt, tai ir su tuo jokio pašalinio garselio; ir taip pat buvau į kitą auto savo Blaupunkt'ą pajungęs - irgi jokio pašalinio garselio.....kurio aš taip tikėjausi  8:8
Žodžiu siutina nesveikai va tokia va beliberda  :E :E :E

Neprisijungęs spydas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #48: 2008 Vasario 14, 01:45:44 »
Savo laiku su draugeliu abu Kenwoodus turejom. Pas mane zyzia, pas jį - ne. Apsikeičiam magais - nebezyzia nė vienas :D Kiek parinaus, "sliekų" visur ieškojau...  :D Kol buvo manasis "nuleistas" pareigose iki žmonos auto mago, o pas mane apsigyveno naujas kitas, baigės visi zyzimai  :)
ar neperdaug čia watų prirašei? kažkaip pas mane 700w jau virš skausmo ribos groja.............. (!?) (!?) (!?) (!?) (!?)
Mano senuką gamintojas kažkada IASCA`i uždeklaravo kaip netgi 100w per visus 4 kanalus neturintį... RMS galia kanalui kaip pas kokį magą...  :-] O man civiliniam vartojimui per akis, bet jaunimui to nesuprast  :D
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Vasario 14, 01:55:09 sukūrė spydas »

• Žiūrėti profilį
Na va perklojau linijinius laidus,ir pagerejo ,nebera to zizimo,tik va dar pastebejau kai atsuku visa garsa pradeda mirkseti lempos ir skydelio apsvietimas,kodel cia taip ????