Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: kas arde c4 priekines dureles, kokos koloneles telpa ten?  (Skaityta 3746 kartus)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
sako gaima ikist 13tuka, gal kas bandete?
siaip kiek sake tai eina 10tukas su kazkokia dezute, tai jei telpa 13tukas, tai visai neblogai sakyciau.

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
i duris :| desimtukai :| wargu.. nor snznau.. i priekines paneles deda desimtukus, bet i duris jau minimum 13tukai eina..

Neprisijungęs tomazas

• Įrašai: 945
    • Žiūrėti profilį
klaustukas savo s4 buvo kazka ten ikises, bent jau foto forume maciau

Neprisijungęs dmx

• Įrašai: 906
    • Žiūrėti profilį
Tai ir yra Klaustuko foto cia http://audi.aitisfera.lt/index.php?topic=60.0
O i c4 orginalai eina duryse 10tukai

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
reikes bandyt tada 10tuka per stepra paleist. nieko nera isvis, tik nauja kolonele + stepras, gal gal kazkike rezultatas bus geresnis nei gamyklines koloneles 15m senumo.  (!?)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
bet siaip pas c4 ir gamyklines gan pusetinai groja... o jei per stipra tai dar normaliau... as ir planuoju komponentukus isimest, bet tai nera pirmo butinumo preke, nes garss gan normalus:)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
nu jei nebuciau sudegines infinity geru koloneliu tai butu ir pas mae viskas zjbs, o dabar liko subas gale ir priekis, tai prieki desiu naujas koloneles po kojom ir desiu dar viena piscalka, nes ta gamykline piscalka tai ne caksi o groji, xuj paimios kodel ji groja, siaip piscalkos cakset turi. ir jungsiu per stepra ta nauja kolonek, bet ka is 10tuko galima ispest tai as labai abejoju ar kazka naudingo  (!?)

Blitzzz

• Svečias
desiu dar viena piscalka, nes ta gamykline piscalka tai ne caksi o groji, xuj paimios kodel ji groja, siaip piscalkos cakset turi.
Tai juk ten tomaliu krosu nera ir naturalu jei jos palestos pilna juosta, todel ir groja. Pajunk filtra, kuris imtu tarkim nuo kokiu 3kHz ir ji prades cakseti.
bet ka is 10tuko galima ispest tai as labai abejoju ar kazka naudingo  (!?)
Iš dešimtuko gali išgauti vidurinius dažnius.

Neprisijungęs tomazas

• Įrašai: 945
    • Žiūrėti profilį
reikia det 16-ukus su podiumais arba i originalias vietas giliau kabinancius 13-ukus, nes speju dabar pas tave ten gera "duobe" tarp 10-uku ir boso gausis...    ....arba ismest bosa :D
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Gegužės 23, 17:18:46 sukūrė tomazas »

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
yra subas pas mane bagaznike, tai ir atstos gal zema.

Neprisijungęs jowalas

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
yra subas pas mane bagaznike, tai ir atstos gal zema.

o kur tu ta suba bagazinej padejes ? sone kurnors? (ir kaip groja? jauciasi?) nes ceskej yra ta nesamone kaip pakilimas bagazines gale...

o skarda ta uz sedyniu visa ispjovei ? ar tik ta vidurini kvadrata ? va bisky klausimeliu :)  :s

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
as suba padejas per viduri atsukes tiesiai i ta skyle kuri yra ispjauta. o ispjauta ji jau buvo kai pirkau, tai vo.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
ai beje, pas mane ten sudeti 12tukai su fazikais. vadinasi 13tuksu tureciau sugrusti.  (+)

« Paskutinį kartą keitė: 2007 Birželio 03, 16:38:34 sukūrė rafinuotas »

Neprisijungęs dmx

• Žiūrėti profilį
ai beje, pas mane ten sudeti 12tukai su fazikais. vadinasi 13tuksu tureciau sugrusti.  (+)

Tai kad ten siaip jau 10tukai stovi orginalus :V

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
nu ka as zinau pas mane cia 12tukai. as 10tukus palyginau su jais, tai 10tukai alpines mazesni, su mazesniu magnetu, ir man netgi gamyklinaii labiau patiko kaip skamba nei alpines. prikolas ne  :G

Neprisijungęs dmx

• Žiūrėti profilį
nu ka as zinau pas mane cia 12tukai. as 10tukus palyginau su jais, tai 10tukai alpines mazesni, su mazesniu magnetu, ir man netgi gamyklinaii labiau patiko kaip skamba nei alpines. prikolas ne  :G

Idomiai cia, nu teks myte tada jau paveizet kas aps tave per 12tukai, pazesim ar skiriasi jie ten ar ne, nes pas mane tai tikrai zinau kad 10tukai :V

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį

Blitzzz

• Svečias
as 10tukus palyginau su jais, tai 10tukai alpines mazesni, su mazesniu magnetu, ir man netgi gamyklinaii labiau patiko kaip skamba nei alpines. prikolas ne  :G

Matai neuztenka tik vienus isimti kitus ideti, norint pasiekti skirtumo - reikia siek tiek zinoti kaip ideti.

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
ok  8:8
]
tau kaip tik i-klubo forume siūlo pirkt tuos pačius dinamikus kurie pas mane eSe stovėjo.......

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
nu po 150lt uz vieneta ir dar devetu tai manau kad siek tiek brangoka, as nesu toks melomanas dar  (!?)

Neprisijungęs zilvyc

• Įrašai: 171
    • Žiūrėti profilį
rafinuotai as gi tau sakiau kad 13 kaip niefig i tilps juk pas mane matei :) tik ziedus reik daryt
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Birželio 08, 14:18:45 sukūrė Klaustukas »

arunas-

• Svečias
ten ciut didesni nei 10 nes dedant desimtuka reike ziedu o 13 reike jau ciut perdarinet bet manau kad geriau tikrai pavargti ir kisti 13

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
perskaiceu wisa tema ir wistiek neikirtau tai eina ar neina ikisht  tryliktukus i org wietas nedarant podiumu ir lanku ???

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
eina. per myta galesi paziuret pas zilvyci  (h)

Neprisijungęs zilvyc

• Įrašai: 171
    • Žiūrėti profilį
be perdarymu neina reik perdarynet ;)