Mano tureti grotuvai buvo tokie: Kenwood, Blaupunkt, Kenwood, Pioneer, Blaupunkt, Clarion, Alpine, Alpine ir dabar gal jau koks 6-tas Alpine.
Situacija tokia: jei esi nepriekabus garso kokybei ir tau reikia darbinio arkliuko, tada gali imti kenwood, Sony, Pioneer. Jei tavo ausys jau pakankamai islavintos, ir tau reikia ne tik garso automobilyje, bet ir kokybes tada imk Blaupunkt, Clarion, alpine. Realiai - jei kalbetume apie kokius 800lt, tada pirmiausia ziureciau i Alpine, jei kalbam apie 300lt, tada manau geriausia butu rinktis Blaupunkt. Clarion verta imti nebent tuos modeliukus kurie eina nuo 900lt ir daugiau, arba pigesnius bet senesniu modelius - nes dabartiniai Clarion grotuvai, kuriu pardavimo kaina apie 500-700lt, tai tikrai nieko gero.
Kas liecia cd skaityma ir sokinejima, dabartiniu grotuvu antishockas tikrai geras, bet su blogu cd skaitymu tai prasciau buvo pas Blaupunkt.
Siuo metu naudoja Alpine cda-9855R ir jis is visu mano turetu grotuvu , man palikes tikrai didziausia ispudi. jis pajungtas prie gamyklines A6 bose sistemos. Parametrinis ekvalaizeris - kaip mat pravercia koreguojant garsa, laiko korekcijos - uzvelavimus. .
Tai tiek.