Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Gamykliniai magai, ka iš ju galima išspausti?  (Skaityta 5719 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Gamykliniai magai, ka iš ju galima išspausti?
« Atsakymas #25: 2007 Rugpjūčio 06, 10:01:41 »
Va, žadėjau dar sakyti, kad groja bang olufsen, bet jau pats parašei :) Va šita tai tikrai groja,
bet jos kaina nekukli - mašina su ja pabrango tik 50000lt :D

Bang & Olufsen Advanced Sound" sistema į 2007 metų gamybos A8 kainuoja 22963 lt. su PVM  (+) (+) (+) (+) (+) (+) (+) (+)
P.S. nu Tu ir užlankstei čia su 50klt.   :O  :-] :-]

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #26: 2007 Rugpjūčio 06, 14:20:16 »
Aš sakau, ką man sakė, o mokėjo manau tikrai tiek, nes aparatūra ten nesveika. Bėje, audi centre lankstinuke kažkaip jos kainos irgi nuo 30000lt prasideda.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2007 Rugpjūčio 06, 22:18:14 »
sakyti daug ką galėjo  (+) (+) , o va kodėl tam lankstinuke tokia kaina nurodyta  ?!? , tai tikrai įdomu, ir priedo dar tas ''nuo''  :V  :V
http://www.audi.lt/uploads/prices/a8/A8papildomi.pdf

arunas-

• Svečias
« Atsakymas #28: 2007 Rugpjūčio 06, 23:16:43 »
teko man apsilankyti audi centre ir uzsisakyti kelis nekucius i salona kainos tikrai geros pigiau nei voketijos ebajui

arunas-

• Svečias
« Atsakymas #29: 2007 Rugpjūčio 06, 23:20:42 »
leksusas dar montavo amerikonam bang oloson tai ebajui pilna visokiu stipreku ir panasei uz labai nedidele kaina dazneusei jie sueda gerus aparatus ir varda kaip pradeda masine gamyba tada tai tampa eilinis produktas kuris praranda kokybe

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2007 Rugpjūčio 07, 18:40:39 »
nu ka viena darba padariau - isvaliau cd ceinzeri su spec kompaktu. nezinau kiek ten jis isivale, kiek ne, bet prasukau ta kompakta viena karta, tai sake tpo padeda, bet vistiek pro gera djuobe pravarai kompaktas sustoja grot.  :[
dabar laukia sekantis etapas. kisiu i gamyklines vietas savo koloneles infinity, vietoj subu kur palangeje yra, o suba desiu i bagazine. suba leisiu nuo stepro, o kolonkes nuo mago.

Neprisijungęs barmenas

• Įrašai: 72
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2007 Rugpjūčio 24, 19:19:32 »
Man pries kelias dienas atkodavo maga Audi A4 Beta CC Autoreverse.Tai pasirodo tame mage tik isejimas dviem priekinems kolonelems.Uzpaklaines koloneles is vis negroja.Pasirodo kad gamyklineje komplektacijoje Audi A4 eina tik su priekinemis kolonelemis todel ir mage tik isejimas dviems kolonelems likes .Siaubas.Ka daryti kas patars man.

Neprisijungęs memnonas

• Įrašai: 398
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2007 Rugpjūčio 25, 16:01:15 »
Man pries kelias dienas atkodavo maga Audi A4 Beta CC Autoreverse.Tai pasirodo tame mage tik isejimas dviem priekinems kolonelems.Uzpaklaines koloneles is vis negroja.Pasirodo kad gamyklineje komplektacijoje Audi A4 eina tik su priekinemis kolonelemis todel ir mage tik isejimas dviems kolonelems likes .Siaubas.Ka daryti kas patars man.

keiti maga arba jei yra lineikos statai stiprintuva...

Neprisijungęs barmenas

• Įrašai: 72
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2007 Rugpjūčio 26, 14:05:43 »
O kas tos yra lineikos.Ka jos duoda garsui?

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2007 Rugpjūčio 26, 15:59:47 »
geriau nepasakos nes sunku papasakot. cia tas pats kas zmogui nezinanciam ka reiskia atsuktuvas papasakoti kaip pakeisti spidometro rodykles  :O

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
leksusas dar montavo amerikonam bang oloson tai ebajui pilna visokiu stipreku ir panasei uz labai nedidele kaina dazneusei jie sueda gerus aparatus ir varda kaip pradeda masine gamyba tada tai tampa eilinis produktas kuris praranda kokybe
tai tipo iš Bang & Olufsen Advanced Sound System montuojamos į A8/S8 nieko gero ??  8:8
kažkaip sunku patikėti .....
http://www.bang-olufsen.com/advanced-sound-system-audi-a8-s8

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
tai tipo iš Bang & Olufsen Advanced Sound System montuojamos į A8/S8 nieko gero ??  8:8
kažkaip sunku patikėti .....
http://www.bang-olufsen.com/advanced-sound-system-audi-a8-s8
Dabar pavadinsiu Gedi tave nekrofilu, nenori senesniu temu pakelt ?:)
O viskas kas galima is katalogo uzsisakyti tikrai negros taip kai pats komplektuoji.
Vistiek eina vieni pigesniu komponentu i masina audio, ir prekinis zenkliukas....
Del sios s8 tikrai negaliu dabar nieko nepasakyt nes jos negirdejau :D:D
Is esmes gamykline buna "universali" labiau.
O tarkim ash negru muzika klausau, man tada dzin tampa daug kas reik subo bandpasso kad kratytusi plauciai, komponentai vos ne su dviracio padangos membrana.
O jei noriu rokelio noriu popieriaus priekyje, ir maziuko 8-10 coliu greito subuko kad miela butu :)
Kas tinka viskam netinka niekam...
peace... einu kaljana nauja ruosht, juk penktadienis darbe

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
o tai kam naują temą kurt, jai šita dar neišbaigta ?? įvedžiau į paiešką ir man išmetė, tuo labiau kad gerai pamenu kad buvo apie tai diskutuota šiame skyriuje.
O dabar žiūrėk ką tu sakai:
"O viskas kas galima is katalogo uzsisakyti tikrai negros taip kai pats komplektuoji.
Vistiek eina vieni pigesniu komponentu i masina audio, ir prekinis zenkliukas....
Del sios s8 tikrai negaliu dabar nieko nepasakyt nes jos negirdejau"

kaip tu taip gali būt įsitikinęs kad negros, jei nesi klausęs ?? aš ir arčiau tos nuomonės kad pats gali susikomplektuoti kaip tau patinka, bet šiuo atveju už tokią sumą tikrai turėtų groti gerai, kaip ir kad pati mašina už tą jos sumą važiuoja gerai  :D
... o kaljaną parūkius daug kas 'kitaip' atrodo  ;)

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
o tai kam naują temą kurt, jai šita dar neišbaigta ?? įvedžiau į paiešką ir man išmetė, tuo labiau kad gerai pamenu kad buvo apie tai diskutuota šiame skyriuje.
O dabar žiūrėk ką tu sakai:
"O viskas kas galima is katalogo uzsisakyti tikrai negros taip kai pats komplektuoji.
Del sios s8 tikrai negaliu dabar nieko nepasakyt nes jos negirdejau"

kaip tu taip gali būt įsitikinęs kad negros, jei nesi klausęs ?? aš ir arčiau tos nuomonės kad pats gali susikomplektuoti kaip tau patinka, bet šiuo atveju už tokią sumą tikrai turėtų groti gerai, kaip ir kad pati mašina už tą jos sumą važiuoja gerai  :D
... o kaljaną parūkius daug kas 'kitaip' atrodo  ;)
Kaljana parukius pagereja nuotaika darbui :) Motyvacija padideja :)

Neprisijungęs dfx

• Įrašai: 350
    • Žiūrėti profilį
Pries metus pas mane buvo atvaziavusi AUDI S8 su Bang & Olufsen Advanced Sound System.
Atvaziaves buvo is keturiu ziedu prase padeti issiaiskinti kaip su visa ta multimedija valdyti.
Tai va girdejau kaip groja sita systema, ir patikiekit nekada gyvenime negirdejau kad automobilija nors ir su spec uzsakymu taip svariai ir kokybiskai grotu.

Ijungi garsa pisialkos is paneles automatiskai isvaziuoja
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Lapkričio 27, 21:36:16 sukūrė dfx »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
na va, pagaliau objektyvi nuomonė.

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
O gal kada pabandykit i emma SQ varzybas nulekt. Dar nei vienas zmogus neatsisake leisti paklausyti :):)

Neprisijungęs dfx

• Žiūrėti profilį
Galima ir i EMMA, aisku jeigu jie is vis pas mus lietuvoje bus artimiausiu metu!  :-{ apie ka as abejoju  :-{

Neprisijungęs bastardo

• Įrašai: 420
    • Žiūrėti profilį
pats nesenai pasistaciau, jooo kokybes nulis lyginant kai turejau pioneer avic d3.
mano kurta tema

http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,62721.0.html

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
tai kaip  suprantu neverta jungti prie originalios aparaturos suba???magas concert su cd keitikliu,mastau deti i bagazine suba o viska palikti originala maga kolonkes ir originalu suba.

Neprisijungęs bastardo

• Žiūrėti profilį
verta - neverta cia jau tau spresti. pas mane kaip ir isvardinai viskas originalu tik prijungiau suba 
Vibe CBR10" Evo Active Sub tai viska iki min esu sumazines ir visvien kai koriose dainuose taip kala kad mage reikia basus sumazinti iki +1. o kartais net neitema atrodo kad musa. (!?) (!?) (!?)
tikriausei nuo subo viskas priklauso.....

Neprisijungęs dfx

• Žiūrėti profilį
O ka tu nori is VIBE kokybes?

Neprisijungęs bastardo

• Žiūrėti profilį
nu nesakyk kad s.....
praitoj masinoj turejau 2 X 12" vibe (savos gamybos deze) ir vibe a7 stiprintuva, sujungta su pioneer avic d3, tai visi stebejosi kokie svarus basai buvo   :G :G :G (z)
paprasciausei galvoju kad su originaliu magu neispesi norimos kokybes, nustatymu nulis.

Neprisijungęs dfx

• Žiūrėti profilį
Reikia ne mage visus reguliatorius regulioti o stiprintuve.
O apie kokybe VIBE firmos produkcijos gali man ne pasakuoti, 5 metus pardavineju ir montuoju sios firmos produkcija.

Neprisijungęs bastardo

• Žiūrėti profilį
kaip tu isivaizduoji ta reguliavima? su dvejais suktukais????