Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Gamykliniai magai, ka iš ju galima išspausti?  (Skaityta 5755 kartus)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
nebusiu egoistas ir sukursiu apskritai tema kurioje padiskutuokime apie gamyklinius magus, taigi pradedu tema as:
gal kas bandete is gamyklinio mago isvesti linijinius laidus? kiek tia kainuoja? ar neverta zaisti ir deti kita normalu maga?  Idejus kita maga, garsas pasikeicia i gera? ar kitas ne gamyklinis magas sugebes ismaitinti tarkime ne 4garsiakalbius, o 8 jei tiek yra masinoje?
jei kas domejotes apie magus gal patarsite ka daryt? noretusi subiuka isvesti i bagazine, o kaip tia padaryt velniai zino..

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
na me ssu andrenu bandem mercedes s320 orginalu magely, tai ojojoi kaip groja..  (+) likau net labai nustebes..

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
kas tas s320 tai jei nauja masina aisku gerai gros, bet jei iki 2000 tai vistiek per 8 metus pazanga pasikelia  (+) todel garso kokybes atzvilgiu turetum islosti pasikeites maga.

Neprisijungęs andrenas

• Įrašai: 1549
    • Žiūrėti profilį
mersas 96m buvo

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
taip.. ir grojo labai swariai.. istikro zeurei nustebino

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
na pas mane kaip gamykline aparatura irgi sakyciau neblogai skamba  :O
na bose yra bose  8:8

Neprisijungęs andrenas

• Žiūrėti profilį
tai dar suba pastatyk ir viskas bus chengeris diskam yra ?

Evaldas

• Svečias
Rafinuotas - pas tave linijenkos jau yra

Neprisijungęs Vytautas88

• Įrašai: 1166
    • Žiūrėti profilį
nebusiu egoistas ir sukursiu apskritai tema kurioje padiskutuokime apie gamyklinius magus, taigi pradedu tema as:
gal kas bandete is gamyklinio mago isvesti linijinius laidus? kiek tia kainuoja? ar neverta zaisti ir deti kita normalu maga?  Idejus kita maga, garsas pasikeicia i gera? ar kitas ne gamyklinis magas sugebes ismaitinti tarkime ne 4garsiakalbius, o 8 jei tiek yra masinoje?
jei kas domejotes apie magus gal patarsite ka daryt? noretusi subiuka isvesti i bagazine, o kaip tia padaryt velniai zino..
Aš užsiiminėju tokiais dalykais (apie lineikų išvedimą aš čia), tad viskas įmanoma (bet yra ir išimčių) :-) Kaina +-50 litų.

2rnas

• Svečias
o kokie trukdziai atsiranda? siaip yra kazkokie sudukai kur uzsideda ant paprastu isejimu kolonelem ir turi lineika. isbandem ir kokybe tikrai nustebino :O mano VEF'as geriau groja  :f

Evaldas

• Svečias
Gamykliniai magai, ka iš ju galima išspausti?
« Atsakymas #10: 2007 Rugpjūčio 01, 07:09:46 »
Man labai puikiai viskas gavosi. Prilitavau tulpeles, sudėjau ne gamyklinius, o kitus filtrus ir viskas labai gražiai. Bose iš naujo atgimė, net dulkės išėjo :D

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2007 Rugpjūčio 01, 09:20:24 »
evaldas su tavim perdiskutuosim ta tema dar rimciau kai atsilaisvinsiu dabar kitu pasaliniu darbu yra  (+)
tai va. o sakai yra lineikos? na jei yra tada reikes subiuka pasistatyt bagazinej, tik kad balionas bleha stovi gale tai jauciu is galo garso nelabai girdesiu, beje kur gamyklinai subai stovi?? ar ju nera?

Neprisijungęs andrenas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2007 Rugpjūčio 01, 09:28:57 »
pas pikapus bent jau tai maciau paciam soninem bordacioke bagazines jie montojasi

2rnas

• Svečias
« Atsakymas #13: 2007 Rugpjūčio 01, 09:34:27 »
Man labai puikiai viskas gavosi. Prilitavau tulpeles, sudėjau ne gamyklinius, o kitus filtrus ir viskas labai gražiai. Bose iš naujo atgimė, net dulkės išėjo :D
del to ir gavosi, as sneku apie perejima is paprastu kolonkiu i lineikas.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2007 Rugpjūčio 01, 09:48:13 »
bagazines bardacioke ceinzeris ir kazkoks gsm telefono blokas  bent jau taip sake.. ir beto tas ceinzeris kompaktus megsta idealius..  :[ imanoma kazkaip pravalyt lazeri ar adata kas ten eina  :G

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #15: 2007 Rugpjūčio 01, 12:18:06 »
Nu manasis čeindžeris labai puikiai viską valgo, net nubrtaižytus cd. :) Subai stovi palangėje, tik kad nelabai visose tebūna jie. Aš juos išvis atjungiau, kai kitus subus sudėjau :)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2007 Rugpjūčio 02, 18:33:21 »
pas mane subai irgi palangeje, taciau jie visiskai nusproge, plerpia tiktai. tu ten isaiskines esi kas ten per stepras palangeje? nes galvoju gal nuo to stepro pajungciau kitas koloneles i palanga, nes turiu dabar atliekamas infinity blynus. o i gala stepra imesciau. beje kur pravesti linijiniai pas a8??

arunas-

• Svečias
« Atsakymas #17: 2007 Rugpjūčio 02, 22:27:28 »
stiprekai stovi ant vadinamu subu is kuriu signalas keliauja i dureles tai yra visiskas briedas kuruos reiktu rauti su saknim :) lineikas vesk pro slenksti lengvai ardos ir yra vietos ir nemanau kad kazka ispausi is gamyklinio mago  :) nu nebent investuosi daug i jo tobulinima derinima ir galeusei vistiek turesi hlama nu nebent jo liks tik transportas :) o skambeti gali viskas bet kaip naturalei sugeba atkurti tas skambejimas garsa ir kaip mazai jis ji iskraipo 

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #18: 2007 Rugpjūčio 03, 18:25:54 »
Aš tai irgi visiškai naujus linijinius vedžiau, visiškai kitas stipras stovi ir tt.., nes briedas ten palyginus su normalia aparatūra.

arunas-

• Svečias
« Atsakymas #19: 2007 Rugpjūčio 03, 22:47:20 »
kiek teko klausyti sistemu tai man gamykline gereusei grojo leksuse ls serije berost taip ir tai buvo prezidentine komplektacija tai ten groja :) manau dar gal grotu audi a8 su beng oloson o visa kita tai nelabai jauciu netgi volsvagenas bande sukisti dynaudijo gamykline bet nepasiteisino briedas isejo :) gerai muzikai reike ranku darbo o ne fabriko

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #20: 2007 Rugpjūčio 04, 10:00:23 »
Va, žadėjau dar sakyti, kad groja bang olufsen, bet jau pats parašei :) Va šita tai tikrai groja, bet jos kaina nekukli - mašina su ja pabrango tik 50000lt :D

arunas-

• Svečias
« Atsakymas #21: 2007 Rugpjūčio 04, 19:42:47 »
uztiek tikrai pats jau geriau gali susimesti :)

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #22: 2007 Rugpjūčio 05, 20:11:19 »
uztiek tikrai pats jau geriau gali susimesti :)

Už tiek manau ir ausų operacijai dar liktų :D :D :D

arunas-

• Svečias
« Atsakymas #23: 2007 Rugpjūčio 05, 22:29:15 »
nu kodel labai greit galima ta suma istaskyti ant rimtu agregatu :)

2rnas

• Svečias
« Atsakymas #24: 2007 Rugpjūčio 06, 09:37:43 »
ir dar tiek pat pritrukutu :(