Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Gal kas gali padeti del audi gamma mageles?  (Skaityta 1662 kartus)

Neprisijungęs Giedriux

• Įrašai: 132
    • Žiūrėti profilį
Gal kas gali padeti del audi gamma mageles?
« Topic Start: 2009 Rugpjūčio 13, 12:53:29 »
tai wa turiu tokia problema is kitos masinos idejau magela audi gamma ijungiu ir raso safe kaip ji pajungti gal kas turi patirimo su tais magiukais ar sei zino kaip ji pajungti, parasykit forume ar man zinute dekui

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
koda turi?

Neprisijungęs Giedriux

• Įrašai: 132
    • Žiūrėti profilį
nea ner

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
tai kreipkis pas tuos kas atkoduoja.

Neprisijungęs tomčius

• Įrašai: 1198
    • Žiūrėti profilį
audi centre atkasa pagal maga koda, kaina buvo apie 50-70Lt,kiti atkoduotojai panasei ima tik buna kad paskui mage uzluzta:D (h)

Neprisijungęs simonasas

• Įrašai: 62
    • Žiūrėti profilį
Padiktuok visus kodus kuriuos tik rasi ant mago, pasakyk jo gamintoja, paziuresiu gal pavyks tau koda sumedziot  :)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
audi centre atkasa pagal maga koda, kaina buvo apie 50-70Lt,kiti atkoduotojai panasei ima tik buna kad paskui mage uzluzta:D (h)

pas mane prie mago yra yra lipdukas su kodu ir ant jo parasyta, kad pamirsus koda arba ji pametus audi dileris duoda ji nemokamai (+)

Neprisijungęs tomčius

• Įrašai: 1198
    • Žiūrėti profilį

pas mane prie mago yra yra lipdukas su kodu ir ant jo parasyta, kad pamirsus koda arba ji pametus audi dileris duoda ji nemokamai (+)
Kas parasyta nevisur galioja,pabandyk pas mus audi centre,as pats buvau nuvazeves kodo tai reikejo litu duot,kitaip nieko nebus