Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: FM moduliatoriai  (Skaityta 8968 kartus)

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Įrašai: 261
    • Žiūrėti profilį
FM moduliatoriai
« Topic Start: 2011 Spalio 19, 16:09:17 »
Sveiki, norėjau pasiteirauti ar yra naudojančių Fm moduliatorius. Girdėjau ir teigiamų ir neigiamų atsiliepimų apie juos, gal patart galėtumėte į ka reikia atsižvelgti prieš perkant, gal net gamintojas yra kurį rekomenduotumėte. Dėkui už nuomonės.

Neprisijungęs mindziux

• Įrašai: 668
    • Žiūrėti profilį
Re: FM moduliatoriai
« Atsakymas #1: 2011 Spalio 19, 16:15:12 »
panaudojau 3 men ir jau pora metu metos bardacioke, mokejau tada uz ji 109lt bet kokybes labai prasta ipac jei nori klausytis garsei.

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Spalio 19, 16:20:54 »
jei nenaudoji ir daiktas nereikalingas, galiu priglausti :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Spalio 19, 16:41:29 »
Mokejau apie 160 lt, tuo principu gal brangesnis nebus visiskai sudas-suklydau. Nera daikto ir cia ne daiktas, is karto patariu nepirk.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Spalio 19, 16:42:23 »
Visada buvo idomu ar tiek brangus veikia padoriau jau... deja.. aisku...

Neprisijungęs mindziux

• Įrašai: 668
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Spalio 19, 18:56:43 »
jei nenaudoji ir daiktas nereikalingas, galiu priglausti :D
ai gal tegu guli valgyt nepraso, o parduot uz koki 20 lt ir neapsimoka gal kada pravers kam kurnors  :)

Neprisijungęs RR7

• Įrašai: 209
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Spalio 20, 11:21:53 »
Mokejau 10l lituku :) . Naudoju kaip laisvu ranku yranga, vaziuojant kur tuoliau. Na kolkas patenkintas jo darbu.

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Spalio 20, 17:55:12 »
Mokejau 10l lituku :) . Naudoju kaip laisvu ranku yranga, vaziuojant kur tuoliau. Na kolkas patenkintas jo darbu.

cia deveta pirkai ar atsisiuntei is kur nors uz tokius pinigus. Man paciam knieti toki daikta isbandyti, niekas is aplinkiniu neturi, o kad ir tarkim 50litu pirkti kazka, del ko neesi garantuotas, kazkaip nesinori, nes nuomoniu tai 50/50, pats noriu isitikinti.

Neprisijungęs RR7

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Spalio 20, 22:03:00 »

cia deveta pirkai ar atsisiuntei is kur nors uz tokius pinigus. Man paciam knieti toki daikta isbandyti, niekas is aplinkiniu neturi, o kad ir tarkim 50litu pirkti kazka, del ko neesi garantuotas, kazkaip nesinori, nes nuomoniu tai 50/50, pats noriu isitikinti.
Naują, va šitą http://www.ebay.com/itm/Car-MP3-Player-FM-Transmitter-USB-Pen-Drive-SD-MMC-Slot-/390263562276?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item5add856024

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Spalio 20, 22:07:29 »

Naują, va šitą http://www.ebay.com/itm/Car-MP3-Player-FM-Transmitter-USB-Pen-Drive-SD-MMC-Slot-/390263562276?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item5add856024

Ir tikrai garantuoji, kad gerai skamba ir jokio fono nera?

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2011 Spalio 20, 22:12:17 »
audi only o tu savaji jau isleides uz marcios ar da beturi?

Neprisijungęs RR7

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2011 Spalio 20, 22:26:42 »

Ir tikrai garantuoji, kad gerai skamba ir jokio fono nera?
Na fonas lygtai kažkoks yra. Bet seniai klausiausi tiksliai nepasakysiu.Aš jį tenaudoju tik kaip laisvų rankų įrangą ir man gerai ;) nereik mokėt kosminiais sumas už LRĮ ar už tą patį FM moduliatorių kosminiais sumas o gauti tapatį ššš... Reik išnaujo paklausyt kaip skamba.

Neprisijungęs deiras

• Įrašai: 1098
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2011 Lapkričio 22, 07:53:00 »
kokybe, net neverta snekete apie ja, klausant per moduliatoriu. kokybe tokia pat kaip klausant radijos... manau pliusas tik tame, kad nebaisu jog pavogs maga :) pats niekada nepirkciau tokio daigto :) bet cia tik mano nuomone :)

Neprisijungęs RR7

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs saulius182

• Įrašai: 62
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2012 Sausio 03, 21:58:36 »
visi tie moduletoriai turi fona, pats turiu toki kur parode kolega RR7,bet nenaudoju nes garso kokybe labai bloga

Neprisijungęs art64

• Įrašai: 305
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2012 Sausio 04, 12:09:03 »
Sveiki, norėjau pasiteirauti ar yra naudojančių Fm moduliatorius. Girdėjau ir teigiamų ir neigiamų atsiliepimų apie juos, gal patart galėtumėte į ka reikia atsižvelgti prieš perkant, gal net gamintojas yra kurį rekomenduotumėte. Dėkui už nuomonės.

jei dar nenupirkai,geriau pirk spec.prieda(carlink googleje ivesk,google suras).Tikrai ir kokybe aukstesne bus ir patikimesnis daiktas,galimybiu daugiau

Neprisijungęs Waflis

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2014 Vasario 17, 20:35:13 »
sveiki, pas man audi a4 b5 magas audi chorus kaip ir pas dauguma nesiregulioja garasa groja vienu garsu, o pagarsinus tada arba labai garsiai groja arba is vis nustoja groti. galvoju nusipirkti toki moduliatoriu
http://www.aliexpress.com/item/Red-Remote-Car-Kit-MP3-Player-Wireless-FM-Transmitter-Modulator-USB-SD-MMC-LCD-remote-control/1551086531.html
ir per ji regulioti garsa ar kas taip darot? ar gerai veikia, ar normaliai eina pagarsint? ar del to kad magage nesiregulioja garsas neleis ir cia gal reguliot?

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2014 Vasario 17, 20:37:33 »
as siulyciau nuvesti meistrui kad sutvarkytu maga o ne moduliatoriu detis, nes is jo garso kokybe tei nu i n.........

Neprisijungęs Waflis

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2014 Vasario 17, 20:43:02 »
kiek skaiciau tai audi chorus magai pas daug ka genda ir kad neapsimoka ju taisyt. garsiai labai muzikos neklausau tai man reik kad kazkiek reguliuotusi garsas o ne pastoviai grotu vienu garsu o kokybe manau labai nesijaus, nes garsiai neklausysiu, jokios aparaturos nedesiu klausysiu per orginalias kalonkes

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2014 Vasario 17, 20:48:01 »
as siulyciau nuvesti meistrui kad sutvarkytu maga o ne moduliatoriu detis, nes is jo garso kokybe tei nu i n.........
yra ju ir rimtu pakankamai, bet apie 100lt sumokesi uz dezute i kuria garsa paduosi tulpemis... vsio... o ka paduosi, ta turesi. Veikia tikrai svariai, bet vat kad ir kokia bebutu kokybe, vaziuojant jauciasi aukstos itampos laidai, koks su xenon pravaziuoja, zodziu radio bangu trugdzius vis tiek girdesi, bet su tais musu iprastai matomais moduliatoriais nera ka lyginti (y)

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2016 Liepos 28, 15:43:19 »
Sveiki, gal kam teko naudotis Laidiniu fm moduliatoriumi? Antenos laidas jungiasi į moduliatorių? Kaip kokybė?
http://www.incarconnections.co.uk/user/products/large/Veba_Wired_FM_Modulator_Uni_AVFM_MOD01.jpg

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2016 Liepos 28, 16:03:17 »
Sveiki, gal kam teko naudotis Laidiniu fm moduliatoriumi? Antenos laidas jungiasi į moduliatorių? Kaip kokybė?
http://www.incarconnections.co.uk/user/products/large/Veba_Wired_FM_Modulator_Uni_AVFM_MOD01.jpg
Gal būsi meete? Duočiau vieną geresnį pasibandymui per bluetooth.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2016 Liepos 28, 16:08:21 »
Gal būsi meete? Duočiau vieną geresnį pasibandymui per bluetooth.
Dėja, bet šį ne :( kitą... Gal teko bandyti?

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2016 Liepos 28, 16:13:33 »
Dėja, bet šį ne :( kitą... Gal teko bandyti?
Pas mane nusprogęs stiprintuvas radijos, tai taip ir neišbandžiau noemaliai ff
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2016 Liepos 28, 16:17:58 »
Pas mane nusprogęs stiprintuvas radijos, tai taip ir neišbandžiau noemaliai ff
Ok, parašysiu prieš kitą ketvirtadienį (h)