Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Diskusijos susijusios su automagnetolomis  (Skaityta 370976 kartus)

Neprisijungęs Dzaghet

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
norejau paklausti , audi navigation plus rns d , nera changerio ir laidu , tai jei nusiperku changery su laidu , jis veiks ? Nes ijungus cd raso kazka panasaus i "error cd changer"

Neprisijungęs Trapikasp

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Nusipirkau is sroto concert1 magnetola, sake kad sugedusi, nebeveikia. Pasijungiau magnetola pas save, veikia, tik norint pareguliuoti garsa dingsta garsas, tuomet isjungi ir vel ijungi garsas atsiranda koksai buvo. Jeigu bandai pareguoliuoti subuferi, balansa ar kitus nustatymus tai viskas normaliai reguliuojasi, o kai tik bandai pareguliuoti garsa, tai garsas dingsta ir dar nesviecia visas mygtuku apsvietimas, o sviecia tik tos lemputes kurie mygtukai yra ijungti, tos lemputes mygtuko kampe. Pas mane A4 1996m., aisku pas mane galejo buti orginali magnetola tik delta arba gamma. Kas galetu buti su garso reguliavimu ir apsvietimu?

Neprisijungęs 5eagat3

• Įrašai: 1545
    • Žiūrėti profilį
Bėda eeprom'e jeigu supranti kas tai. Visi (apart Made in Japan) concertai šitą bėdą turi. Tvarkyti nelabai apsimoka, kainuoja nemažai. Kiti sako, ratuko problema ( garso ).

Neprisijungęs Trapikasp

• Žiūrėti profilį
Na nemanau, kad ratuko beda, nes jeigu jam kazkas butu tai ir kiti nustatymai reguliuotusi blogai. Nes seip is mikruskes ratukui ateina signalai kuriuos jis gali vykdyti

Neprisijungęs AudinėA6

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, esu beveik naujai iškeptas vairuotojas, tėvukas atiduoda man audi a6 2,5tdi, 97m. gal galėtumet patarti kokia automagnetola dėtis? nes originali atrodo žymiai didesnė nei esančios parduotuvėse
Iš anksto dėkoju :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
dėkis originalią ;) čia c4 ar c5?

Neprisijungęs AudinėA6

• Žiūrėti profilį
c5, bet norėtusi jog palaikytu ir usb ir jog būtu kyštukas 3,5mm, pajungti iš telefono  8:8

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
daug kartų apie tai rašęs, ne oem magai yra shit, dėl jų integravimo, VAIZDO, ir pan dalykų. Tada imk oem magą ir pasijunk priedą yatour ar pan, jis ten gal apie 60 usd, bet viskas atrodys originaliai, o su 3,5mm nejuokauk (nors jis ir yra yatoure), kažkada pats galvojau kad geras daiktas, bet realiai kai važinėji su auto kasdien, neturėsi laiko junginėt telefono per tą jungtį, reik sėst ir važiuot, o su oem mage įsijungs muzika su degimu, toliau tęs groti kur sustojo, nereiks pavojingai tel spaudinėt, o nei laiko ir noro turėsi ir patikėk tai yra aktualiau ką rašau, nei atrodo. PRAKTIKOJ.

Pagalvok apie tai ;)

Neprisijungęs AudinėA6

• Žiūrėti profilį
na dėkui, pamastysiu dar :)

Neprisijungęs Vyttelis

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 1342
    • Žiūrėti profilį
Reikia pagalbos "perkoduojant" Audi Concert I iš paprasto režimo į "Bose".
Auto be CAN,noriu perkoduoti magnetolą,ir įsidėti į savo Audi,kurioje jau pilnai visa "Bose" sistema.
Gal kas galite pagelbėti ?
Kaunas,galima PM pradžiai...

Neprisijungęs 5eagat3

• Įrašai: 1545
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Vyttelis

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ačiū ačiū (+) (y)
Reikia dabar auto,kad įdėti magnetolą,ir nustatyti visas šitas funkcijas perkoduojant...
Gal kas padėti gali Kaune ???

Neprisijungęs only AUDI 2

• Įrašai: 22
    • Žiūrėti profilį
Ačiū ačiū (+) (y)
Reikia dabar auto,kad įdėti magnetolą,ir nustatyti visas šitas funkcijas perkoduojant...
Gal kas padėti gali Kaune ???
Aš galiu :)

Neprisijungęs Vyttelis

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
super... susibendraujam PM. :)

Neprisijungęs AivaraS

• Įrašai: 144
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, gal kas zinote kaip Audi Navigation Plus magnetoloje nustatyti, kad didinant garsa rodytu kiek jo atsukama? Didinant turetu issokti tokia lentele su horizontalia skale.

Neprisijungęs tankistas2

• Žiūrėti profilį
Sveiki. Turiu problemėlę , gal kuris yra susidūręs ir padėtų? Pajungus navigation plus , groja tik galinės kolonėlės , neina padaryti jog grotų visos keturios. Gal kas esate susidūręs su tuo?

Neprisijungęs Manis

• Įrašai: 125
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Turiu problemėlę , gal kuris yra susidūręs ir padėtų? Pajungus navigation plus , groja tik galinės kolonėlės , neina padaryti jog grotų visos keturios. Gal kas esate susidūręs su tuo?
Jei mašinoj paprasta sitema, o magas suprogramuotas BOSE arba atvirkščiai priekis negros. Reik jungt kompą ir pakeist.

Neprisijungęs tankistas200

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
Dar vieną klausimą jeigu galima , taip , buvo paprasta sistema. Ir neturi reikšmės , jeigu visus keturis garsiakalbius įdėjau BOSE? Reikia važiuoti jungti kompą , taip?

Neprisijungęs Manis

• Įrašai: 125
    • Žiūrėti profilį
Dar vieną klausimą jeigu galima , taip , buvo paprasta sistema. Ir neturi reikšmės , jeigu visus keturis garsiakalbius įdėjau BOSE? Reikia važiuoti jungti kompą , taip?
Patys garsiakalbiai nesvarbu kokie, bet BOSE priekis maitinas per stiprintuvą gale.

Neprisijungęs janiakas

• Įrašai: 199
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Ko reik norint ideti rns-d maga, navigation plius? Pas mane c5 stovi dabar toks

Neprisijungęs Xoul

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, a6 c5 02m audi navi plius rns-d po nakties neberodo ekranelis, garsas yra, spidometre irgi neberodo, kad grotu kas, kartais uzeina grojant smarkus uzesys ir dingsta, tada toliau groja muzika. Kas galetu buti?

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, gal kas zinote kaip Audi Navigation Plus magnetoloje nustatyti, kad didinant garsa rodytu kiek jo atsukama? Didinant turetu issokti tokia lentele su horizontalia skale.

nieko nenustatysi :-]
pats kelias dienas narsiau po visa interneta, kol issiaiskinau, kame beda :-] o beda tame, kad reikia atnaujinti mages softa ir td atsiras garso stulpelis didinant garsa.
pas mane buvo 99m softas, tai parsisiunciau 2003m softa ir atsinaujinau.

cia visa info, kaip ta pasidaryti.
http://www.audi-sport.net/xf/threads/rns-d-firmware-update.170929/

« Paskutinį kartą keitė: 2016 Sausio 16, 17:58:28 sukūrė rom3o999 »

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Ko reik norint ideti rns-d maga, navigation plius? Pas mane c5 stovi dabar toks
tai tau, tik mago tereikia. na dar ir cd changerio reiks, jei jo nera pas tave masinoj, nes rns d nepalaiko muzikiniu cd

Neprisijungęs janiakas

• Žiūrėti profilį
pas mane yatour priedas yra.

Neprisijungęs janiakas

• Žiūrėti profilį
pas mane yatour priedas yra.
O ko reiktu norint rns-e isidet?:)