Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Diskusijos susijusios su automagnetolomis  (Skaityta 367899 kartus)

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
Subas ir galiniai garsiakalbiai groja nuo gamyklinio stiprintuvo, jiem reikia paduoti kitoki signala ir maitinima, kad ijungus grotuva, kartu isijungtu ir stiprintuvas. Kitaip negros

Neprisijungęs Ramunas23

• Įrašai: 135
    • Žiūrėti profilį
Subas ir galiniai garsiakalbiai groja nuo gamyklinio stiprintuvo, jiem reikia paduoti kitoki signala ir maitinima, kad ijungus grotuva, kartu isijungtu ir stiprintuvas. Kitaip negros

Nauji laidai i galines dureles ir viskas bus ok.Pas mane taip buvo, perdare ir viskas ok.Aisku apie originalu suba ner jokios kalbos tada.

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, a6 c5 99m., sedanas, aparatura org su subu orginaliu (ne bose), po langu tamsinimo (gal sutapimas) nebegroja galiniai garsiakalbiai, pats subas groja, panasu kad sudege jie, pakeiciau kitus, bet tik ijungus maga, vienas garsiakalbis sokteli virsun su nemaloniu garsu (toks jausmas kad tuoj sudegs) bet groja abu.. Kur toliau ka keisti, suba keisti ? Maga keist bandziau, tas pats, langu tamsintoja snekinau, sake kad tikrai negalejo niekur vandens pakliuti....

Neprisijungęs arciss0

• Įrašai: 572
    • Žiūrėti profilį
Gal kas žinot kur gauti audi a6 c6 2005m cd changeri su MP3, pas mane paprastas yra. Šiauliuose nėra tokių. Gal kas žinot savo miestuose?  :think:

Neprisijungęs wilius

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
pratęsiant mano  klausimą(tas viršui su fotke), tai gal geriau tada originalų magą dėt ir viskas? kaip sužinot koks prieš tai stovėjo magas mašinoj? spėju rns-d, nors perekupas kur pardavė minėjo, kad buvo rns-e tik išlupo kur pirko užsienį žmogus.

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 5336
    • Žiūrėti profilį
pratęsiant mano  klausimą(tas viršui su fotke), tai gal geriau tada originalų magą dėt ir viskas? kaip sužinot koks prieš tai stovėjo magas mašinoj? spėju rns-d, nors perekupas kur pardavė minėjo, kad buvo rns-e tik išlupo kur pirko užsienį žmogus.
vargu ar sita c5 bus su rns-e is gamyklos isejus, bandyk pagal masinos VIN issifravima pasiziuret kokia radija buvo, arba pagal lipduka is bagazines http://prsearch.planetvag.com/
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Gegužės 07, 13:38:17 sukūrė zuzu »

Neprisijungęs laisvydaz

• Įrašai: 123
    • Žiūrėti profilį
sveiki, ar yra koks perejimas, kad prie  rns-d iseitu prisijungti neorginalu suba?

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
line out fyske yra. bet galines kolonos jau negros.. tada ir galines koloneles reik jungt nuo kito stipro

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
line out fyske yra. bet galines kolonos jau negros.. tada ir galines koloneles reik jungt nuo kito stipro
arba galines nuo orginalaus, o lygiagrečiai jam pajungt antrą. (H-)

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
Originalus stipras nieko rimciau neismaitins..galimybe atjungus oem suba nuo i ji ateinancio signalo is mago pakabinti linijinius

Neprisijungęs blaiwas

• Įrašai: 241
    • Žiūrėti profilį
sveiki, buvau atjunges akumuliatoriu ir nusmuso magnetolos kodas, kurio aisku neturiu, tai gal kas pasakysit, ar imanoma ji kazkaip iskapstyti ar iskart vezti pas kazka kas tuo uzsiima.
magnetola grundig chorus audi a6 2003
kodai 4b0035152
AUZ2Z2C1438641

Neprisijungęs Blocers

• Įrašai: 172
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, įmanoma, kad dėl senos SD korteles nemato dalies dainų ? RNS-E, Kortelė 512mb  :D

Neprisijungęs mantuxster

• Įrašai: 364
    • Žiūrėti profilį
sveiki! masina audi a4 b6. Noriu pakeist maga, pas mane yra tokios jungtys :
http://www.talpykla.com/?di=9ODP

mago noriu tokio(symphony 2):  http://www.talpykla.com/?di=CUTM

ji parduoda be jungciu,tad reiktu speju tokios jungties :
http://evita.lt/det-1401913-jungtis-iso---audi-40pin-.html
Pas mane bose aparatura su cd changeriu, speju kazka buvo concert magiukas, po to isidejo 2din kazka, o as nusipirkau be nieko  :G
Taip pat kiek ziurejau video, pas visus buna dar viena papildoma jungtis radijui, pas mane yra tik sita viena jungtis kur foto, ir radijas negaudo normaliai, tai cia kazkas nukirpta ar kaip? antena pas mane tik stikle, ant stogo nera :think:
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Gegužės 27, 18:23:51 sukūrė mantuxster »

Neprisijungęs Freemind

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, turiu problema neveikia galines koloneles ir orginalus subas kai pakeiciau audi concert i pioneer 2300ub ar eina kaip nors i pioneriu pajungti visus laidus nes kiek suprantu del to ir negroja.Nes kol nekeiciau viskas buvo tvarkingai.

Neprisijungęs mantuxster

• Įrašai: 364
    • Žiūrėti profilį
Tau reikia jungties is evita.lt

Neprisijungęs Freemind

• Žiūrėti profilį
Gal kas nors is situ?

Neprisijungęs Freemind

• Žiūrėti profilį

• Žiūrėti profilį
pirmoji panaši. bet subvūferio stiprintuvas yra nejautrus, jeigu magelio linijiniai išėjimai silpni, galas+subas gros žymiai tyliau negu priekis.

Neprisijungęs Vygis

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,senoji tėvuko magė kažko nebeveikia, gimtadienis jo nebetoli, tai reikia kažką bandyt naujo. Ant šitų dalykų pagal metus dar žalias esu, bet kiek suprantu, ta "fyškė" vadinama nėra europietiška. Kaip ir kokią magę bandyt jungt?

Dėkui už patarimus.

• Žiūrėti profilį
betkokį magelį gali dėt, vistiek šitą fyškę reikės pjaut ir pasijungti laidus prie šiuolaikinės standartinės fyškės.

Neprisijungęs Artaida

• Įrašai: 1415
    • Žiūrėti profilį
Tau reikia jungties is evita.lt

reiks ir man aplankit gal rasiu magui laida nes lemona suprastejus neturi .

Neprisijungęs Vygis

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
radau namuos besimėtančią Kenwood KRC 152L modelis, ten gale išvis kažkas labai keisto, kam ten tarp jungties tas saugiklis inmestas? Kaip dabar man kaip sakėt "perjungt" į ją laidus? Iš tos senos fyškės?

Neprisijungęs justelio

• Įrašai: 18
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, automobilis a4 b5 2000m., magnetola Concert I. Prieš tai buvo ne originali ir yra pora laidų ištrauktų iš juodos 8pin jungties. Liko nepajungta Gala ir K-diagnosis, tai gal kas žinote ar baltas laidas su melyna juostele yra Gala, o tada likęs žalias su mėlyna juostele K-diagnosis turbūt? Ačiū

• Žiūrėti profilį
Sveiki, automobilis a4 b5 2000m., magnetola Concert I. Prieš tai buvo ne originali ir yra pora laidų ištrauktų iš juodos 8pin jungties. Liko nepajungta Gala ir K-diagnosis, tai gal kas žinote ar baltas laidas su melyna juostele yra Gala, o tada likęs žalias su mėlyna juostele K-diagnosis turbūt? Ačiū
žalias su mėlynu diagnostika.

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
man iskilo klausimas, ar turi rns-d magas normalius isejimus garso 2 arba 4 kolonelem? nes kazkaip vis atrodo, kad jis groja tik su originaliu stipriaku :think: