Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Diskusijos susijusios su automagnetolomis  (Skaityta 370494 kartus)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Kietai ne, bet pioneer avic d3 nepirk geriau :D Ta prasme groja jis kaip ir ok ir t.t. bet uzknisa ten tie jo nuistatymai visi... Asmeniskai mano masinoj orginalus magas geriau groja nei ta pioneerius... Pas drauga va atvirksciai

Neprisijungęs Vairuotojas

• Įrašai: 124
    • Žiūrėti profilį
Kietai ne, bet pioneer avic d3 nepirk geriau :D Ta prasme groja jis kaip ir ok ir t.t. bet uzknisa ten tie jo nuistatymai visi... Asmeniskai mano masinoj orginalus magas geriau groja nei ta pioneerius... Pas drauga va atvirksciai

Aš apie ALPINE klausiu

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Sry. nedaskaiciau. Alpine liuks. Toliau...
Tai va, mano situacija jau biski juoka kelia Jei rimciau, vazinejau su tokiu pajungimu (kaip rasiau ankstesniam pranesime) viskas ok, siandien ne is sio ne is to, atsukus gerai garso, uzuodziau svilesio kvapa toki, nu galvoju jau is stipriaus, issoku lauk staigiai, nu nifiga- kvapas ziuriu is subo... Ir pats vidurys subo siltas toks... Kas cia nutiko ? Sudege apvijos ? Subas kaip ir groja toliau, bet prisukau ir boost ir gain viska... Nesupratau kas do dalykas... Gal jus numanot ? Del omu nesutapimo visi sake, jei svils tai nebent stiprekas, o cia pyst is subo svilesio kvapas.. Ragai jam pareina ?

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Vairuotojas

• Įrašai: 124
    • Žiūrėti profilį
Bet tas ALPINE manau vienas iš pirmųjų tokio tipo :)  ALPINE CVA-1000R  Ar verta sau tokį pasilikti? Komplekte nėra CD changerio... Jei kas galit daugiau apie jį papasakoti - parašykit man į PM. Arba duokit nr savo :)   O gal kas ir turėjot tokį pat?

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. pasistojo klausimas kur galima būtų įsigyti tokius raktus demonstruojamus video, kad galima būtų ištraukti audi chorus, concert grotuvus:
Audi TT Stereo Removal / Install and Others
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
As pirkau lemonoj. 2vnt 9lt

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
reiks užsukt pasižiūrėt.
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 5336
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, gal kas patarsit: yra podgalovnikuose imontuoti lcd ekranai, kokia 1din galva reik nupirkt kad butu jiem isejimas, kad grotu DVD ir grotu is usb laikmenu? reik be jokiu islendanciu ekranu ir butu fantastika jeigu is ALPINE kanors, gal zinot konkretu modeli, per paieskas nerandu  :think:
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Kovo 03, 18:27:38 sukūrė zuzu »

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
sveiki žinovai.
iš kur galima būtų išknisti audi chorus II magnetolos kodą? (H-) turiu magnetolos knygutę/manualą, bet pikC vokietYs iš ten iškirpęs magės kodą :E reikia atjungti magnetolą, bet nesinori užblokuot nežinant kodo :-/ spėju magės atkodavimas koks 30lt kaip minimum būtų :V
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs deiras

• Įrašai: 1098
    • Žiūrėti profilį
Gal kas turejot si modeli? ar vertas demesio? planuoju kist i b4...

Alpine IVE-W530EAlpine IVE-W530E

Neprisijungęs -Mantas-

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
Aš panašų raktą iškirpau iš senos kreditinės kortelės (pasibaigė galiojimas) ir ištraukiau radiją iš auto

Neprisijungęs -Mantas-

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
turiu daugeliui čia aktualią problemą: buvo atjungtas akumuliatorius ir užsiblokavo radija, kodo nežinau, kaip sužinoti kodą, magnetola AUDI delta CC Blaupunkt   AUZ1Z4R1851933  7 644 895 380  4D0 035 192 http://codedradio.info/show.php?p=pics/AUDI/delta_cc.jpg&title=AUDI%20DELTA%20CC%20AUZ1Z4%20%20wide%20panel
Girdėjau, kad būna programų, kai suvedi visus magnetolos numerius ir išskaičiuoja PIN kodą. Ar gali būti teisybė, ar čia tik gandai?
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Kovo 10, 21:18:20 sukūrė -Mantas- »

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
A6 c5, orginalus magas audi concert kasetnikas, su subu tuo bagažinėj (ne bose), kaip pajungti neorginalų subą prie šio mago ? Turiu tą fiškę nuo kitos auto, kur geltona ir perdaro į lineikas, bet kai ištraukiu iš mago tą orginalią geltoną nebegroja garsiakalbiai ir subas (subo ir nereiktų) bet kad galiniai grotų tai norėčiau  Kokie sprendimo būdai ? Pasidarėt kasnors ?

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
A6 c5, orginalus magas audi concert kasetnikas, su subu tuo bagažinėj (ne bose), kaip pajungti neorginalų subą prie šio mago ? Turiu tą fiškę nuo kitos auto, kur geltona ir perdaro į lineikas, bet kai ištraukiu iš mago tą orginalią geltoną nebegroja garsiakalbiai ir subas (subo ir nereiktų) bet kad galiniai grotų tai norėčiau  Kokie sprendimo būdai ? Pasidarėt kasnors ?
ant subo fyškės prie trijų laidų dasijungi tulpes, kurios duos signalą kitam stiprintuvui. nuo ten pat pasiimsi ir "remote". o patį orginalų dinamiką viduj atsijungsi ir laidus izoliuosi.

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, turiu concert cd magnetola, problema turiu tokia, kad garso reguliatorius neisispaudzia ir magnetolos isjungti neimanoma, gal kas buvo susidures ir kokios taisymo galimybes?

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
ant subo fyškės prie trijų laidų dasijungi tulpes, kurios duos signalą kitam stiprintuvui. nuo ten pat pasiimsi ir "remote". o patį orginalų dinamiką viduj atsijungsi ir laidus izoliuosi.
Ačiū tau, panasia minti turejau. Bandysiu dajungt i tuos pacius kontaktus "per prievarta" i tas skylutes sukisti atskustus tulpiu laidus, tikiuos pavyks :D
EDIT: katik iš garažo, jaučiu pavyko, gan normaliai pavyko be laidų karpymo, viena laideli tik nukirpau idejau i tarpa ir sujungiau, jauciu viskas ok, nes suba trumpai pajungiau nesveikai dave :D Speju mage galingesne nei mano buvusiam volkswagene. Cia audi concertas. Dabar liks tik gaut normalu japoniska maga kad ratukas ir šaltai mašinai nesiknistu :D
EDIT 2 :D :D : Bet kai istraukiu fiske bagazinej is to org subo,tai vistiek nebegoja ir galiniai garsiakalbiai... Gal tegul lieka ir tas subas, vistiek su garsiakalbiais vienodai groja kaip suprantu,tai man del to nebus problemu manau prijungus neoriginalu suba  :V ar blogai galvoju ?
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Kovo 14, 21:43:43 sukūrė Karolis080 »

Neprisijungęs sarunasa6

• Įrašai: 138
    • Žiūrėti profilį
Jei principas toks pats kaip pas a6/c4, tai tavo galiniu duru garsiakalbiai groja nuo stiprintuvo kuris yra orginaliam sube, todel ir negroja kai istrauki fyske. Jei nori kad grotu gal. duru garsiakalbiai ir negrotu org. subas, tai tau reikia tiesiog pacioj subo dezei atjungti dinamika.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Ar audi concert plus tebeturejo beda su garso ratuku ar ne ? Zinau kad made in japan tikrai nebeturejo, bet kitur girdejau kad ir concert plus jau geri. Gal kas galit patvirtint ? Ant sono raso made in portugal. PAs mane audi concert paprastas tas tai beda su utuliuku

Neprisijungęs sarunasa6

• Įrašai: 138
    • Žiūrėti profilį
turiu daugeliui čia aktualią problemą: buvo atjungtas akumuliatorius ir užsiblokavo radija, kodo nežinau, kaip sužinoti kodą, magnetola AUDI delta CC Blaupunkt   AUZ1Z4R1851933  7 644 895 380  4D0 035 192 http://codedradio.info/show.php?p=pics/AUDI/delta_cc.jpg&title=AUDI%20DELTA%20CC%20AUZ1Z4%20%20wide%20panel
Girdėjau, kad būna programų, kai suvedi visus magnetolos numerius ir išskaičiuoja PIN kodą. Ar gali būti teisybė, ar čia tik gandai?

blaubunktui nerasi, vezk atkoduot. Kaune zinau piras atkoduoja 35lt.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Sveiki ,ar šitas daiktas skirtas tam, kad idejus neorginalu maga, normaliai toliau grotu galiniai garsiakalbiai ir orginalus subas bagazinej (ne bose) ? Masina a6 c5 99m. cia to daikto nuoroda http://www.geroskainos.lt/Audi-Active-System-Adapter-ISO.html aciu

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
Sveiki ,ar šitas daiktas skirtas tam, kad idejus neorginalu maga, normaliai toliau grotu galiniai garsiakalbiai ir orginalus subas bagazinej (ne bose) ? Masina a6 c5 99m. cia to daikto nuoroda http://www.geroskainos.lt/Audi-Active-System-Adapter-ISO.html aciu
tiks.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Aciu. Truko nervai besizaist su tais koncertais reiks imt koki normalu alpine, sujungt su situ adapteriu ir dar prasivest neorginalu suba nu ir tikiuos +- gros zmogiskai :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Jei nori islikti originaliai raudonas, Becker ir groja gerai ir isipaiso i interjera, tik Becker reikia imti be GPS nes jie geriau groja, nei su GPS.

Neprisijungęs deiras

• Įrašai: 1098
    • Žiūrėti profilį
gal kas  turejas ar mates toki stiprintuva? niekur info nera...