Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Diskusijos susijusios su automagnetolomis  (Skaityta 371848 kartus)

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
Chebra,gal esat kazkas sumastes koki buda,kaip isspresti problema,jeigu b6 concert ar kitoms originalioms magems nera rutuliuko garsui reaguliuoti? Labai daug masinu is uzsienio pareina be jo, baisiai atrodo, pirkejui iskart krenta i akis,o del tokio menkniekio mage kita pirkti irgi gaila.
iskociau pirkt sugedusio donoro ant daliu...

Neprisijungęs l0gus

• Įrašai: 82
    • Žiūrėti profilį
Kad nelabai eina rast

Neprisijungęs ramzasv

• Įrašai: 153
    • Žiūrėti profilį
vienodos jos tikrai, bent jau pas a4 b6

A4b5 priekis ir galas skiriasi,galines didesnes.

Neprisijungęs ramzasv

• Žiūrėti profilį
sveiki, nzn kur galeciau paklausti tai klausiu cia. Nusipirkau audi Bose garsiakalbius su bosavyku be provotkes, gal galite kas pakonsultuot ar bus daug reikalu norint pakeist senas i Bose be provotkes? Nuo ko pradet ir ar is viso imanoma? Jei turit kelias minutes, prasau pagalbos...

Pats keiciausi, tai turint pravotke daug darbo yra, o be pravotkes nezinau kaip subursi,jei gaudaisi elektroj tai gal.
Jei su galvotum pardavinet koloneles duok zinot i pm.pas mane viena priekine pradejo grot nesvariai.

Neprisijungęs sarunasa6

• Įrašai: 138
    • Žiūrėti profilį
Gal kas zinot ka reiskia S ir K kontaktai? Zinau, kad i kazkuri viena turi pastovus pliusas ateit kad memory laikytu taip?

Prie ju taip raso
K-line in/out
S-contact in
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 14, 13:12:25 sukūrė sarunasa6 »

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
Pats keiciausi, tai turint pravotke daug darbo yra, o be pravotkes nezinau kaip subursi,jei gaudaisi elektroj tai gal.
Jei su galvotum pardavinet koloneles duok zinot i pm.pas mane viena priekine pradejo grot nesvariai.
jeigu stiprintuvai ant pačio dinamiko tai nelabai sudėtinga, nuo magelio vedi ne 2 gyslų laidą, o 5 gyslų. jeigu atskiras stiprintuvas stovi, tai dar lengviau.

Neprisijungęs ramzasv

• Žiūrėti profilį
jeigu stiprintuvai ant pačio dinamiko tai nelabai sudėtinga, nuo magelio vedi ne 2 gyslų laidą, o 5 gyslų. jeigu atskiras stiprintuvas stovi, tai dar lengviau.

Na sakau kas supranta elektronika tai gal ir paprasta,boses stiprintuvas atskirai stovi ir nuo jo groja visos kolonkes.

Neprisijungęs toredo

• Įrašai: 30
    • Žiūrėti profilį
Pas mane originalus magas delta cc. gal zinot kaip suvest koda, visa laika sviecia uzrasas safe ir niekas nenusispaudzia

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs toredo

• Įrašai: 30
    • Žiūrėti profilį
Sorry kaltas, vietoj dx-fm spaudziau dx am ir galvojau kodel kombinacija neveikia :)

Neprisijungęs Aleksandr

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 963
    • Žiūrėti profilį
Sveiki visi.
Norejau paklausti ar kažkas dejes sau i audine tokias multimedijas ? Ar visas funkcijas veikia ? Sunkiai buvo pajungti ? Kaip realiai išvaizda  ir t. t. ?
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 30, 22:32:04 sukūrė Aleksandr »

Neprisijungęs deiras

• Įrašai: 1098
    • Žiūrėti profilį
toki maga eitu atkuoduot? jei as jum numerius visokius serijos nurasyciau?

Neprisijungęs Blocers

• Įrašai: 172
    • Žiūrėti profilį
Sveiki.  perdejus is concert 2 i rsn-e neberodo grojamos dainos info skydelyje. reikia pakeisti codinga? ir dar vienas dalykas istraukus rakta automatiskai neissiujungia, isjungus su mygtuku remute neatjungia stiprintuvu. sumaišyti laidai? ar reikia papildomai dajunginet laidus? nes nuo mago išeina apie 6 laidai laisvi.

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, visad liaudis sitoj temoj suprantatys pagelbejat mano durnais klausimais.. Trumpai stengsiuos. Aparatura magas pionierius, stiprintuvas 4 kanalų, subas, subas nelabai galingas,silpnesnis už stipreką. Šiandien ryte iš oro pradėjo nebegroti, pasižiūriu stiporeke lemputes dega, lineikos ok, bandau perjunginėt tuos visus "nustatymus" nieko, perkisu i kitus lizdus linijinius lyg atsigavo bet nepilnai, gryzes namo, perkisu atgal vel kazka sumaigau (jau viska dariau net nebepamenu :D ) nu lyg dabar ir groja ant tu senu kanalu, bet jauciu kad nebe visai taip  :V beje yra ant stipreko visur nustatyta LPF ,o dar yra BASS toks, tai anksciau jauciu kad buvo off, o dabar padariau ON (nes kitaip nesijaucia kad jis grotu..)
Trumpiau is visos sitos painiavos mano: A galejo nepilnai kaipnors sugesti/nudegti ar dar kazkaip linijiniu tie kanalai stipreko ? Beda tikrai stipreke kazkur nes subas ok, laidai magas irgi tikrai ok... Siaip keista, nes is oro taip, o jis tarnauja jau ne pirmoj masinoj ir labai ilgai man..  :V Pries tai neardytas neremontuotas
EDIT: kazkas tikrai su juo atsitiko, dabar ejau visaip bandziau viska junginet, nebera jam tiek smarves... nebepatampo normaliai to subo... Idomu nest tvarkyt (nors kazin ar ras beda, nes kaip ir veikia) ar kito ieskot..
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Vasario 19, 16:23:58 sukūrė Karolis080 »

Neprisijungęs deiras

• Žiūrėti profilį
isigijau siandien Carrozzeria DEH-P717, magas buvo pigiai taigi nespejau nei pasidometi ar cia geras daigtas :) masinoje kol kas tik stock dvi kaloneles 10cm :D tai ir neturiu kaip kur isbandyti, gal jus turejote kas toki, ar skaitinejote? geras cia magas ar eilinis?

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
Manau turėtu but geras. aišku nelygu už kiek paemei. carrozzeria lyg japonu rinkai buvo skirti gaminiai ar kazkas tokio, zodziu kazkoks neeilinis leidimas. kokybe turetu but juntama palyginus su kitais.

Neprisijungęs asas0313

• Įrašai: 840
    • Žiūrėti profilį
O as manau, kad cia koks nors kiniskas fuflo, ale Pioneer kopija. :V  Zinoma buna isimciu, bet dazniausia jei firma niekur negirdeta, nepopuliari, tai ir daiktas buna vienkartinis.  :-]  Net google mazai ka raso siuo pavadinimu...  (H-)

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
Jei neklystu tai cia tas pats kaip ir pioneer 9400 ar 9600 kazkas panasaus

Neprisijungęs deiras

• Žiūrėti profilį
zodziu idejau skelbimo foto, pasirodo magas Pioneer DEH-P8400MP :D

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Sveiki, pabandysiu trumpai, subas 2 ričių, "sutiltavus" abi rites, gaunasi 2omai ( nes 2 rites po 4ohm) , mano stiprekas sutiltavus dirba ant 4omu.. Kas nuo tokio pajungimo gali sudegti, ar kas blogo nutikti ? Vazineju jau pora dienu, lyg ir nieko :D
Kad pajungti abi rites ant atskiru subo kontaktu, na ne tiltu, tai jau irgi kaip ir kelio neber, nes subo deze uzsakyta padaryta, vel viska ardyt ir t.t. nebesinori... Tai Idomu ar kas sudegs jei taip naudosiu, ar ne... Arba reiks taupyt pinigelius ir imti rimta monobloka kuris palaikys 2omus, arba duos daug galios ant atskiru kontaktu po 4ohm..
P.s. apie watus pamirsau jei tai turi itakos, tai stiprintuvas silpnesnis watais (rms) uz suba 150w
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Vasario 24, 22:20:29 sukūrė Karolis080 »

• Žiūrėti profilį
stiprintuvui daugiau apkrovos, labiau šyla.
daugiau garso padavus galbūt suveiks temperatūros apsauga, o galbūt stiprintuvas išeis parūkyt.

Neprisijungęs bretas

• Įrašai: 55
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, kaip isimti nevigacija plius is A4 b6 ieskojau kokios info bet raso tik ,kad reikia originaliu rakteliu(skardeliu) bet kur juos gaut? Gal galima savo kokius prietaisus susikonstruot? Nete radau tokius raktu pasiulymus:

http://www.audifanai.com/forum/attachments/p1030121.jpg
http://www.geroskainos.lt/LaviLine-KEY12-magnetolos-isemimo-raktai.html

kuris variantas man tinka? :think:

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
stiprintuvui daugiau apkrovos, labiau šyla.
daugiau garso padavus galbūt suveiks temperatūros apsauga, o galbūt stiprintuvas išeis parūkyt.
O subui nieko ? Nes stiprekas fignia, subas mano brangesnis :D

• Žiūrėti profilį
O subui nieko ? Nes stiprekas fignia, subas mano brangesnis :D
stiprintuvai turi apsaugas kad sudegus nepaleistų elektros į kolonėles.

Neprisijungęs Vairuotojas

• Įrašai: 124
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Gal yra kietai nusimanančių apie ALPINE multimedia? :) Pats nieko nenusimanau tai reikia kosultacijos konkrečiai apie vieną modelį. (H-)