Sveiki, visad liaudis sitoj temoj suprantatys pagelbejat mano durnais klausimais.. Trumpai stengsiuos. Aparatura magas pionierius, stiprintuvas 4 kanalų, subas, subas nelabai galingas,silpnesnis už stipreką. Šiandien ryte iš oro pradėjo nebegroti, pasižiūriu stiporeke lemputes dega, lineikos ok, bandau perjunginėt tuos visus "nustatymus" nieko, perkisu i kitus lizdus linijinius lyg atsigavo bet nepilnai, gryzes namo, perkisu atgal vel kazka sumaigau (jau viska dariau net nebepamenu
) nu lyg dabar ir groja ant tu senu kanalu, bet jauciu kad nebe visai taip
beje yra ant stipreko visur nustatyta LPF ,o dar yra BASS toks, tai anksciau jauciu kad buvo off, o dabar padariau ON (nes kitaip nesijaucia kad jis grotu..)
Trumpiau is visos sitos painiavos mano: A galejo nepilnai kaipnors sugesti/nudegti ar dar kazkaip linijiniu tie kanalai stipreko ? Beda tikrai stipreke kazkur nes subas ok, laidai magas irgi tikrai ok... Siaip keista, nes is oro taip, o jis tarnauja jau ne pirmoj masinoj ir labai ilgai man..
Pries tai neardytas neremontuotas
EDIT: kazkas tikrai su juo atsitiko, dabar ejau visaip bandziau viska junginet, nebera jam tiek smarves... nebepatampo normaliai to subo... Idomu nest tvarkyt (nors kazin ar ras beda, nes kaip ir veikia) ar kito ieskot..