Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Diskusijos susijusios su automagnetolomis  (Skaityta 367823 kartus)

Neprisijungęs Ramunas175

• Įrašai: 151
    • Žiūrėti profilį
sveiki turiu concert cd,ir ji ijungus pastoviai dega safe,koda zinau bet kaip ji ivest?aciu
Reikėjo tieisiog pasinaudoti paieška ir viska butum rades :) http://www.ibiblio.org/tkan/audi/radios/concert2.html

Neprisijungęs deiras

• Įrašai: 1098
    • Žiūrėti profilį
gal kas toki maga turejot? kaip jis groja?

Sony Cdx-m9900

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
gal kas toki maga turejot? kaip jis groja?

Sony Cdx-m9900
ne, neturėjau.

Neprisijungęs Valdas G

• Įrašai: 132
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, šiandien pakeičiau mašinos akumą ir nusprogo radija, pastoviai rodo SAFE, radijos kodo nežinau, ka galima būtų padaryti šiuo atveju? Angliškos nuorodos man neįkertamos..

Neprisijungęs Valdas G

• Žiūrėti profilį
Sveiki, šiandien pakeičiau mašinos akumą ir nusprogo radija, pastoviai rodo SAFE, radijos kodo nežinau, ka galima būtų padaryti šiuo atveju? Angliškos nuorodos man neįkertamos..
Radija paprasta originali, kasetnikas, be cd

Neprisijungęs asas0313

• Įrašai: 840
    • Žiūrėti profilį
Radija paprasta originali, kasetnikas, be cd
Jei dar islikusios serviso knygos, bandyk ten ieskot, gal bus kur nors parasyta, aba istraukes pacia radija ieskot ant jos korpuso kodo. Jei ir ten nera, tai arba nesi meistram, kad atristu (kas kasetnikui neapsimoka), arba meti ja lauk.  :)

Neprisijungęs Arnelisz

• Įrašai: 707
    • Žiūrėti profilį
sveiki, gal kas gali ideti kokia schema kaip pajungti audi concert 2 i audi a4 b5 95m, yra tik euro fiskes, gale originaliu kaloneliu nera, kai pirkau masina buvo isimtos, ir ideti kiausiniai,padekit

Neprisijungęs Valdas G

• Žiūrėti profilį
Jei dar islikusios serviso knygos, bandyk ten ieskot, gal bus kur nors parasyta, aba istraukes pacia radija ieskot ant jos korpuso kodo. Jei ir ten nera, tai arba nesi meistram, kad atristu (kas kasetnikui neapsimoka), arba meti ja lauk.  :)
O vietoj kasetniko gal galima ka nors labiau šiuolaikiška idet be dideliu perdarymu, nors mašina 2003m bet radijas tai tragiškas. Visos audi knygos yra bet kodo niekur neradau, ar čia man užsiimt kodo nulaužimu ar iškart rimtesnes radijos ieškot, o ar tiktu radijas ir laidai nuo tu kur eina i gersnes komplektacijos mašinas su ekranai didesniai ku i 2,5 tdi eina?

Neprisijungęs Arnelisz

• Žiūrėti profilį
negi niekas nezino kiap ideti?

• Žiūrėti profilį
sveiki, gal kas gali ideti kokia schema kaip pajungti audi concert 2 i audi a4 b5 95m, yra tik euro fiskes, gale originaliu kaloneliu nera, kai pirkau masina buvo isimtos, ir ideti kiausiniai,padekit

jeigu magelis turi tik du priekinius išėjimus tada tau reikės stiprintuvo galui.

Neprisijungęs Arnelisz

• Žiūrėti profilį
o negi buna ir galui?visur maciau, tik kad 2 isejimai yra, o nuo kur reikia kad galines veiktu?nuo kurios fiskes?

• Žiūrėti profilį
o negi buna ir galui?visur maciau, tik kad 2 isejimai yra, o nuo kur reikia kad galines veiktu?nuo kurios fiskes?

LR COM RR
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Lapkričio 03, 15:53:31 sukūrė virsininkas88 »

Neprisijungęs Arnelisz

• Žiūrėti profilį
o jei desiu i gala originalias kaloneles, kaip priklauso, tai po jom buna kazkas apacioj, kas ten?

• Žiūrėti profilį
o jei desiu i gala originalias kaloneles, kaip priklauso, tai po jom buna kazkas apacioj, kas ten?
kartais stiprintuvai būna.

Neprisijungęs Arnelisz

• Žiūrėti profilį
tai tada jei sudeciau tokias kaloneles, ir pajunkciau pagal foto, turetu veikt?

• Žiūrėti profilį
tai tada jei sudeciau tokias kaloneles, ir pajunkciau pagal foto, turetu veikt?
na kiekvienam reikės penkių laidų: +12V, minusas, sujaudinimas(nuo magelio remote), signalas (nuo magelio COM ir RL/RR).

Neprisijungęs Arnelisz

• Žiūrėti profilį
o tai prie kaloneles laidu viena reiks jungt com o prie kito RL, ir prie kitos kaloneles com ir RR, ar kaip ten?

• Žiūrėti profilį
o tai prie kaloneles laidu viena reiks jungt com o prie kito RL, ir prie kitos kaloneles com ir RR, ar kaip ten?
RR COM RL yra išėjimai stiprintuvam.
jeigu dinamikai pasyvūs - reikės atskiro stiprintuvo, arba subo orginalaus a4.
jeigu dinamikai aktyvus - reikės jiem penkių laidų, jau rašiau kokių.

Neprisijungęs Arnelisz

• Žiūrėti profilį
a,nu aisku, o buvo originaliu subu sedanams?nes avantam tai maciau, bet sedanams ne

• Žiūrėti profilį
a,nu aisku, o buvo originaliu subu sedanams?nes avantam tai maciau, bet sedanams ne
nežinau, ieškok google. gal tik stiprintuvas galui buvo, arba aktyvus dinamikai.

Neprisijungęs Arnelisz

• Žiūrėti profilį
na aisku, reiks burt kazka :-), dekui tau uz info

Neprisijungęs chiakas

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

gal kas esate perdarineje is Audi concert i RNS-D ? kokiu detaliu reikia nusipirkti pries pradedant keitimo darbus? :) arba gal yra norinciu man tai padaryti uz tam tikra atlygi. Laukiu pasiulymu :)

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

gal kas esate perdarineje is Audi concert i RNS-D ? kokiu detaliu reikia nusipirkti pries pradedant keitimo darbus? :) arba gal yra norinciu man tai padaryti uz tam tikra atlygi. Laukiu pasiulymu :)
as esu, tu pirma atrask susipirkt dalis, o susimontuot jau gali ir pats, arba nesunkiai atrasi kas padarys, o tau reikes Rns-d mago, 2din kelmo, 2din klimos , pelenines, ir jei nesinori keist, reikes papjaustyt truputi, kelma, kur rankinis, riciagas, nezinau, kaip jis vadinasi :D manau tas pats galioja tiek a4 tiek a6

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
as esu, tu pirma atrask susipirkt dalis, o susimontuot jau gali ir pats, arba nesunkiai atrasi kas padarys, o tau reikes Rns-d mago, 2din kelmo, 2din klimos , pelenines, ir jei nesinori keist, reikes papjaustyt truputi, kelma, kur rankinis, riciagas, nezinau, kaip jis vadinasi :D manau tas pats galioja tiek a4 tiek a6
biški papildysiu, kadangi bandom montuot mano buvusį rns-d, a4toj netinka pinas, maniškėj mašinoj tinka, kame bajeris? :think: kažką prikoduot, burt, adapterio kokio ieškot?

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
biški papildysiu, kadangi bandom montuot mano buvusį rns-d, a4toj netinka pinas, maniškėj mašinoj tinka, kame bajeris? :think: kažką prikoduot, burt, adapterio kokio ieškot?
reikia paduot papildoma pliusa, ant mago pinas pazymetas SAFE