Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Diskusijos susijusios su automagnetolomis  (Skaityta 367916 kartus)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Help kolegos. Pasijungiau subus savo (du vienoj dezej, bendraai per abu apie 800rms) , sujungiau abu + ir - subu, pajungiau per bridge ant stipreko, GAIN atsukau ant puses mazdaug (dugno nesukau) , pavaziavau ilgiau, atjungineja suba (kaip supratau meta i protect stiprekas),sustojau ziuriu kad prie stipreko rankos negalima nulaikyti... Kame saknys ? Siaip grojau puse metu su tuo paciu subu ir stipreku bet pajunges abu atskirai ant dvieju kanalu... Dabar dar siandien pastaciau kondensatoriu 1F ,gal jis cia chimicina kanors, nors nemanau... Nesuprantu kas dedas. Siaip buvau pajunges dabar vel ant kanalu atskirai tai kaip ir neismetineja subo, bet stiprekas visvien kaista gal tik ciut maziau... Dabar galvoju gal ir anksciau kaisdavo tik neciupinedavau bet abejoju. Stiprekas ant sedynes prisuktas nera nei koks uzspaustas nei ka, yra erdves kad atvestu.. Labai reikalinga pagalba.aciu.

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
kokie subai, koks stiprekas, ar ishsigalvot?

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Subai bosmanai,bet turiu numates kitus tikrai geresnius, tk laukiu kol nupirks sena mano suba dar dasimesiu ir iseis, o stiprekas no name buvo, bet pabandzia ji pachimicint korpusa, nu vistiek kazkiek kaito, tai va susikeiciau su draugeliu dameciau jam, paemiau kita stipreka, ten kurkas rimciau su ventiliatoriais, dar prisukima rekonstravau :D tokius intarpus padejau kad jis visu plotu neprisiglaustu prie sedynes, nu ir bandziau kurianau koki puse valandos dugnu, vos vos toks drungnas, beda isspresta :D  Su siektiek investiciju

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
Subai bosmanai,bet turiu numates kitus tikrai geresnius, tk laukiu kol nupirks sena mano suba dar dasimesiu ir iseis, o stiprekas no name buvo, bet pabandzia ji pachimicint korpusa, nu vistiek kazkiek kaito, tai va susikeiciau su draugeliu dameciau jam, paemiau kita stipreka, ten kurkas rimciau su ventiliatoriais, dar prisukima rekonstravau :D tokius intarpus padejau kad jis visu plotu neprisiglaustu prie sedynes, nu ir bandziau kurianau koki puse valandos dugnu, vos vos toks drungnas, beda isspresta :D  Su siektiek investiciju

du subus sujungiai ant bridge? aisku sujungiai lygereciai ir banadau numanyt kad kiekvieno subo varza buvo 2omai, tai su'bridge'nus gavosi 1 omas, ko pasekoje viskas kaista ir netrukus perdegs :)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
O tai kaip reiktu kad normaliai jungt, tai vieno subo pliusa su kito minusu ? :D Nu dabar tai ant atskiru kanalu pajungiau ir pats gazas siaip kazkiek syla, bet tai syla pas visus kiek teko ciupinet juos

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
O tai kaip reiktu kad normaliai jungt, tai vieno subo pliusa su kito minusu ? :D Nu dabar tai ant atskiru kanalu pajungiau ir pats gazas siaip kazkiek syla, bet tai syla pas visus kiek teko ciupinet juos
normaliai jungt, tai jung kiekviena prie atskiro, tada bus normaliai :)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Su tais ventiliatoriais tik uzknisa dabar, kad labai tylus bet girdisi ju garsas :D

Neprisijungęs gede

• Įrašai: 356
    • Žiūrėti profilį
Sveiki vyručiai, turiu klausimą-ar šiais laikais, perkant naujus(iš parduotuvės) garsiakalbius(elipses), vertą kreiptį dėmesį į brendą(gamintojo ženkliuką)? Ar visus štampuoja pagal vieną šabloną, tik ant grotelių skirtingas nakleikes deda(nuo ko ir kainą laužia)? Tikslas tik tokis, kad kokybiškai, automobilyje(miesto koncertų nerengsiu)  pasiklausyti muzikos. Prieš +- 6 metus susimontavau "ivolga" į palangę(mdp), anuomet buvo gan populiarios, gal patartumėt, kuom šiais laikais pasidomėti? Na , kad ne visiška tufta, bet ir ne + 300 už pavadinimą?:think:

Neprisijungęs 7Muncius7

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Sveiki! Audi concert mage nera isejimo galinems kolonelems? Jos yra, pajungtos, bet negroja. Padekit.

Neprisijungęs Nanotech

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 77
    • Žiūrėti profilį
gal kas žinot.. tuos "Yatour" ir pan. mp3 adapterius  Symphony grotuvui (jungiasi per cdc), kur geriausiai užsakyti? Ebay? ar LT tokios pačios kainos ?

Neprisijungęs deiras

• Įrašai: 1098
    • Žiūrėti profilį
sveiki, jungiau stiprintuva ir kaista minuso laidas? laidus jungiau kuriuos turejau po ranka , gal per ploni? nors stiprintuvas labai silpnas...
jungiau ta maza stiprintuvuka. laidai nuo subo. nu tipo ne ploni ir ne stori :) mm netasimenu.

Neprisijungęs PsevDo

• Įrašai: 60
    • Žiūrėti profilį
sveiki, jungiau stiprintuva ir kaista minuso laidas? laidus jungiau kuriuos turejau po ranka , gal per ploni? nors stiprintuvas labai silpnas...
jungiau ta maza stiprintuvuka. laidai nuo subo. nu tipo ne ploni ir ne stori :) mm netasimenu.

jeigu kaista laidas, reiskias per plonas

Neprisijungęs deiras

• Žiūrėti profilį
tai minusa vest stora? as galvojau silpnam stiprintuvui uzteks plonesnio... pliusas irgi plonas bet jis nekaista...

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
tai minusa vest stora? as galvojau silpnam stiprintuvui uzteks plonesnio... pliusas irgi plonas bet jis nekaista...
tai gal minusa kur ant dazu prisukai? :)

Neprisijungęs deiras

• Žiūrėti profilį
na ne :) minusa emiau kur gale saugos dirzu uzraktas sukasi i kebula :) anuo ten jau viena stipriu pakabines, niekas nekaito :)

Neprisijungęs df

• Įrašai: 1564
    • Žiūrėti profilį
Strigau prie audi concert'o..niekaip neistraukiu safe kodo. Visi kiti taip lengvai, o vat audi concertas ir pipec.
Gal kas turit tu safe kodu?
AUZ5Z3X0122818
4BO 035 186 B
Laukiu atsakymo (h)

Neprisijungęs tomas_v

• Įrašai: 80
    • Žiūrėti profilį
Gal kas turite clarion VZ402E? Reiki bent apytikriai atstumo tarp ekrano ir "snukio" kai jis išlindęs?
Nežinau ar jis atsidarys ir neužklius už A6 C5 durelių kurios uždengia grotuvą?
Dėkui

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Sveiki kolegos ;) Gal kas zinosit, begrojant mano alpine'ai išmeta TRF-INFO ,ka tai galetu reiksti ? Nesvarbu ar CD ar per Ipoda groju, uzeina ismeta ta ir radija isijungia, uzeina nieko puse dienos vaziavau i kauna, visa kelia vien is ipodo,nieko, sast mieste pavazineju uzeina ir ismeta tai ka cia reiskia ? Keisti jau maga gal geriau ?
cia kazka radau http://www.alpine.hr/fileadmin/user_upload/manuals//car_audio_manuals/CDE-112Ri/OM_CDE-112Ri_EN.pdf bet nelabai ka supratau istikruju.. Todel jusu klausiu. Aciu is anksto jei kas padesite.

Neprisijungęs deiras

• Žiūrėti profilį
neisivaizduoju net, bet tik seip mintis trf- gal trafic?

Neprisijungęs ramzasv

• Įrašai: 153
    • Žiūrėti profilį
Tas trf turetu issijunt kazkur,as UK kai su traktorium dirbau tai man irgi taip budavo,kartais isijungdavo tas trf,net ir radija klausant.

Neprisijungęs Nerkis

• Įrašai: 1742
    • Žiūrėti profilį
taip cia traffic info, lietuvoj kiek zinau neveikia, bet gal pradejo ka gaudyt po skaitmenines tv idiegimo. pereik per meniu ir surades traffic info padaryk off, ar kokia varnele nuimk, nu pamatysi  :)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Bet kiek pamenu vaiksciojant po nustatymus nieko panasaus kaip zodis trf ar traffic nebuvo  :V Nu anyway reiks paieskot ryt. aciu ;)

Neprisijungęs eMJey

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, turiu tokį magą

gal kurnors yra aiškiai aprašyta kaip pasidaryti aux jungtį? Ar nevargt ir tiesiog nunešt magą meistrui? :)

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Gedzis007

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Turiu audi gamma ar galima gauti koda pagal mago serijos nr.?