Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Diskusijos susijusios su automagnetolomis  (Skaityta 387021 kartus)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Na as del vienintelio nerimauju, kad ji ryskiai svieciai ir istisai, palikta, nesvarbu remote prijungtas ar atjungtas, nors pats kaip ir isjungtas, nes isjungiant maga girdisi kaip kondiko rele suklaksi ir atsijungia.. Tai cia bent parasot padedat, nes issikalineja iskart tipo visaziniai jau ten :D

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
romeo, adapteris toks tiks, o tavo stiprintuvas tikrai turi 3 kanalus garsiakalbimas? Kiek kanalų subui yra?
stipras kaip suprantu turi 2 kanalus garsiakalbiams. 1as priekinem kolonelem, o ant antro kanalo stovi galiniu duru ir palanges koloneles ;) viska buvau pajunges kambary su orginalia pravodke, tai groja graziai.
pas mane subo nera, tik koloneles esancios palangeje 2vnt atlieka subo vaidmeni.
greitu laiku bandysiu viska sumontuoti i auto, tai ziuresiu koks skambesys bus ;)

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
A vat kaip net su galiniais garsiakalbiais. Pas mane prieky palikau nuo mago, palange pajungiau nuo galinio kanalo, o priekio kanalai laukia duru pajungimo. Yra ir du kanalai subui stiprintuve. Siaip man zemu labai truksta, toje palangeje tai nieko gero. Garso tai kaip ir sociai.

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
Na as del vienintelio nerimauju, kad ji ryskiai svieciai ir istisai, palikta, nesvarbu remote prijungtas ar atjungtas, nors pats kaip ir isjungtas, nes isjungiant maga girdisi kaip kondiko rele suklaksi ir atsijungia.. Tai cia bent parasot padedat, nes issikalineja iskart tipo visaziniai jau ten :D
Na iš akumo jis sroves neturetu manau imti, nebent neteisingai pajungta kasnors :) o i-klubas tai ten forumas tik skaityti, nes neduok dieve paklausi paprasta klausima tai akmenim uzmetys ir ant trieju raidziu... nebent esi guru ir klausaisi hi-end'o, tada saviakas :-]

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
o i-klubas tai ten forumas tik skaityti, nes neduok dieve paklausi paprasta klausima tai akmenim uzmetys ir ant trieju raidziu... nebent esi guru ir klausaisi hi-end'o, tada saviakas :-]
nu nu, aš ne tik i-klube moderatorius, bet ir čia :E :E :E
:bedantis:  :bedantis:

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
A vat kaip net su galiniais garsiakalbiais. Pas mane prieky palikau nuo mago, palange pajungiau nuo galinio kanalo, o priekio kanalai laukia duru pajungimo. Yra ir du kanalai subui stiprintuve. Siaip man zemu labai truksta, toje palangeje tai nieko gero. Garso tai kaip ir sociai.
as ir galvoju, kad truks zemu, tai jauciu, kad dar tex bosavyka isimest. :)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Vyriukai, a imanoma suzinot kondensatoriaus "geruma" :D Zodziu turiu du naujus, abu po 1F bet skirtingu firmu, dar gausiu is druagelio deveta viena, reik is visu issirinkt sau koki gera,ar imanoma ta jo realia talpa kazkaip suzinot... ? Nes nemanau kad pagal grozi juos rinktis reiktu :DD

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
siaip dar vinas ne ka maziau svarbs dalykas yra brandas

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
klausykit, ar toks deficitas gauti a4 avant org suba su deze? nes niekur nerandu..

Neprisijungęs Ligaudas

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
Sveiki  :-)  as naujokas cia, bet gal kas galetu padeti su dezes pirkimu subui ? :)
Mano Subas Tinly TL-3003v ,4 omai, max powers 450w :) gal kas galit patart kokia deze pirkti ? :)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Pasieskok googlej, rasi puslapiu,kur yra skaiciuokles pagal litrus  dezei, bentjau punch''ams tikrai pamenu buvo toks tinklapis, bet galima pritaikyt ir kitiems subams, suvedi ten galinguma ar ka ten ir paskaiciuos. Savo subus kai pirkau irgi paskaiciavus deze ciut maza buvo,tai teko dadurinet paskaiciavus :D

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
klausykit, ar toks deficitas gauti a4 avant org suba su deze? nes niekur nerandu..
sito teiravais?
www.audiklubas.com/forumas/zemu-dazniu-koloneles/a4-b5-avant-originalus-nokia-subas/

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
nu nu, aš ne tik i-klube moderatorius, bet ir čia :E :E :E
:bedantis:  :bedantis:
Nepyk viršininks  bet yra mano žodžiuose tiesos :D

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
sito teiravais?
www.audiklubas.com/forumas/zemu-dazniu-koloneles/a4-b5-avant-originalus-nokia-subas/

dekui
org suba jau turiu, gal kas netycia turit fishke kuri jungisis i stiprintuva?

Neprisijungęs Ligaudas

• Žiūrėti profilį
Kaip vienas sake ieskoti per google puslapiu kur apskaiciuoja kokios dezes reik subui, bet neradau, tai gal kas galit numest linka jei kas zinot ar pakonsultuot cia kaip apskaiciuot? :)

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
dekui
org suba jau turiu, gal kas netycia turit fishke kuri jungisis i stiprintuva?

Koks subas?

Kaip vienas sake ieskoti per google puslapiu kur apskaiciuoja kokios dezes reik subui, bet neradau, tai gal kas galit numest linka jei kas zinot ar pakonsultuot cia kaip apskaiciuot? :)

Aš esu pasidaręs šitiems subams dėžes, jei domina matmenys galesiu aprašyti.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Tokis klausimėlis : Ar gali kondensatorius "suteikt" daugiau kažkiek garso ir kokybės ? :D Nesijuokit, bet buvau įdėjęs, dabar trumpam išėmiau nes reikia normalius antgalius susipirkt sujungt užtikrintai, tai išėmus lyg tyliau groja ir tas bosas nebe toks "švarus" kažkaip :D Tai sakau mažu ne gandas kad padeda jis :D

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
Koks subas?

ne bose, nokia. vat susipirkau laidus, fiskes ir bandysiu savaitgali susimontuot.

Neprisijungęs Ligaudas

• Žiūrėti profilį

Aš esu pasidaręs šitiems subams dėžes, jei domina matmenys galesiu aprašyti.

Jei gali parasyk matmenis :) busiu labai dekingas :)

Neprisijungęs moochinazz

• Žiūrėti profilį
Tokis klausimėlis : Ar gali kondensatorius "suteikt" daugiau kažkiek garso ir kokybės ? :D Nesijuokit, bet buvau įdėjęs, dabar trumpam išėmiau nes reikia normalius antgalius susipirkt sujungt užtikrintai, tai išėmus lyg tyliau groja ir tas bosas nebe toks "švarus" kažkaip :D Tai sakau mažu ne gandas kad padeda jis :D
Nebent jei viskas sutampyta kudais laidais

Neprisijungęs Laur!s

• Žiūrėti profilį
Sveiki, Audi a4 b6 originali Mage. Ar įmanoma padaryt kažką, kad ji grotu garsiau? :-] Viskas orginalu. Subas gale. Stipriakas. Max užkeli garso, tai trūksta biški dar. Ar tiesiog keisti automagnetola?
Diekuj, Be pykčių. :-]

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Kolegos, turiu alpine, ta paprasta tokia cde serijos su usb is priekio (kas nesveikai nervina) 4x50 , pakeitus i koki mandresni alpine, ida pvz serijos, pajausciau realaus kazka,apart tai kad tos serijos magiukai tukstanti kart geriau atrodo ? Siaip aparatura yra siokia tokia, gal kazkokiu pliusu daugiau apart isvaizdos butu, ir siaip pabodo jau ta biski, aisku tik savo ta pardavus nemazokai dasimest reiktu, kad normalesne kokia ida serijos paimt.. Na zodziu,gal realiai kas pakomentuos kaip ir kas..

Neprisijungęs svalkis

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
gal kas pagelbes zodziu jungiu linijeikas ir pliusa nuo mago rns-e prijungiau tulpes 3.FL ir 9.FR db reikia minuso tulpem nuo kur junkti? ir dar pliusas raso schemoi RFSL pajungiau ir nieko :E nuo kur ta pliusa imti pridedu schema https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=sites&srcid=bGVlLWhpY2tzLmNvbXxuc3hqcnxneDozOGUyZGQwYjUyZjhjYWRh

Neprisijungęs svalkis

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
niekas nepagelbes?

Neprisijungęs moochinazz

• Žiūrėti profilį
minusa jungi nuo line out gnd