Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Diskusijos susijusios su automagnetolomis  (Skaityta 380508 kartus)

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
Gal žinot kur vilniui galima nunešt? Koek kaina atrišimo?

yra forumietis ACC kreipkis i ji.

Neprisijungęs Gytautas

• Įrašai: 339
    • Žiūrėti profilį
Jis pats atrišinėja?

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
hmm, nebent pjaustyt tenais giliau, kad netrukdytu laidai.. ideti maga i savo vieta labai sunku, tenka pasikankint, laidu nemazai, dar linijiniai kai iseina, tai viskas trukdo ikist, jau nekalbu apie giliau...
bandyk ziuret maga be ratuko, su knopkem

pas sau esu isikises alpine, tai uzsidaro ta apdaila ir nenuemus snukio, sukist giliau neleidzia stalcius.. o su laidais gereiausiai susitvarkyt issiemus klimos valdymo bloka..nes pats uzseres 3 linijinius tai kitaip niekaip neiseina igrusti..

Neprisijungęs lv222

• Įrašai: 438
    • Žiūrėti profilį
Kokiu budu galima ant sitos magnetolos reguliuotis FAD ir BAL ? Jei isvis galima ??  :V

Neprisijungęs Montis111

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
Sveiki.
Noriu tokį klausimą užduoti. Man tai bėdos nekelia, bet tiesiog keista. Kas gali būti, kad visos bangos radio yra pasislinkusios per 0,1 į priekį? Ta prasme, sakykim, M-1 pas mus yra 106,2, bet ant tokių bangų šnypščia, o kai praleidi automatinę paiešką, tai visas nustato per vieną į priekį ir groja švariai. Na pvz vietoj mano minėto 106,2 nustatė 106,3, vietoj 103,1 nustatė 103,2 ir t.t. Namie ir kitose mašinose niekas nepasikeitė.

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
lv222, įjungimo mygtuką į save patrauk, atrodo reguliuosis balansas. Jei ant šių magų taip galima :v

Neprisijungęs Mjskipmaster

• Įrašai: 32
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, gavau orginalią Audi gamma magnetolą. Bėda tame, kad ji su kodu. O draugas atidavęs magą sakė radęs ją konteineryje (jis dirba Ekonovus). Gal yra žmonių galinčių padėti atrakinti jį, jei išvis tai dar įmanoma? Nuotrauka iš interneto, bet lygiai tokia pati.

Neprisijungęs owas

• Žiūrėti profilį
Atkodavimas gali kainuoti kiek pati magė, o dar gali būti problema su garso reguliatoriumi.

Neprisijungęs ZuKaS1

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 48
    • Žiūrėti profilį
Sveiki kur Vilniui kas nebrangei tvarko Subus, turiu 2 sutaisymui vienas sudegintas , ir gal kas is forumeciu daro ? kokios mazdaug kainos ?

Neprisijungęs Ka2kas

• Įrašai: 67
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Gal kas papasakotu, kokie cd changeriai tinka AUDI DELTA CC magui?

Neprisijungęs raimuxxx

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
sveiki, norejau paklaust gal kas yra susidure su tokia situacija. turiu masinoj dvd maga daewoo 9100t. viskas butu kaip ir gerai, bet va nerodo vaizdo, ir pastoviai mirguliuoja.idejus filma garsas yra, vaizdo ne. girdejau reikia pasijunkt prie rankinio daviklio, kol rankinis neuztrauktas vaizdo nematysi, bet tada kodel nera iprasto melyno fono visam meniu, tik mirguliavimas.aciu uz atsakymus

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
Cia jau rankinis ne prie ko

Neprisijungęs Vidas8

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, turiu bėda mano A8 turbūt pakeistas magas nes stovi dabar paprastas ir dėja jis tik su 2 išėjimais priekiui. Ar įmanoma pajungt ir likusias koloneles ?

Būtų gerai gauti grundig CD, bent jau toks turėjo ir būti pagal mano komplektacija.

Kaip suktis iš tokios padėties ? Niekur nerandu skelbimų su tokiu magu. Tinka jis nuo A4 ar A6 ?

Neprisijungęs owas

• Žiūrėti profilį
Galas groja nuo originalaus subo ar stiprintuvo, į magą jungiasi maža geltona fiškė, kurios signalai nueina į suba ar į stiprintuvą.

Neprisijungęs Vidas8

• Žiūrėti profilį
Nėra pas mane nei subo, nei stipriako nes aparatūra paprasta ne BOSE. Bet gale kažko trūksta kaip suprantu, tik nežinau čia CD changerio  ar stipriako??

Neprisijungęs owas

• Žiūrėti profilį
Kitoj pusej buna subas. Pas tave sedanas?

Neprisijungęs Vidas8

• Žiūrėti profilį
A8 universalų būna ?  :) Nėra subo šone. Kai buvau pas elektrika, sake kad kažko trūksta pas mane gale ten, kaip supratau netik navigacijos blokas turi būt. Tik nežinau ar ten changeris koks stovėjo ar kas.  Gal kas galit įmest foto įmest kaip atrodo originalus subas A8 .

Neprisijungęs owas

• Žiūrėti profilį
Nemačiau kad A8. Šalia navigacijos dažniausiai būna ceindzeris, fiškė turi būti lyg ir apvali :V O gale garsiakalbiai su stiprintuvais? Šiaip dar nematęs originalaus subo sedane ir niekas kaip ir negali atsakyti ar toks buvo ar ne.

Neprisijungęs Vidas8

• Žiūrėti profilį
Nežinau aš su stiprintuvais ar ne, nesimato man atrodo ten nieko. Vienu žodžiu dabartinis magas tik su 2 išėjimais priekiui, nors kolonėliu išviso 10. Groja tik priekyje 2 + piščialkos. Nežinau kaip jas pajungt likusias, kaip suprantu turiu ieškot originalaus mago su išėjimais galui ar klystu ?

Neprisijungęs owas

• Žiūrėti profilį
Klysti, jei 10 garsiakalbių, tai tada turi būti stiprintuvas. O koks ten A8 turi būti, kur jis randasi, klausk jau A8 temoje. 
 Visi originlaus magai būna tik su dviem kanalais, na tik senesnės turi keturi.
O čia A8 foto tavikės? Nes atrodo kad joje buvo multimedija :V
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 12, 15:34:57 sukūrė owas »

Neprisijungęs Vidas8

• Žiūrėti profilį
Matyt reikės kreiptis pas elektrika arba žmogų užsiemančiu audio sistemomis...

Mano A8 foto:

Žmogus kuris atrišinėjo man maga, sakė kad greičiausiai jis nuo kitos mašinos. Nes typo pagal koloneles ir esama instaliacija turėjo būt CD kaip minimum.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 12, 18:25:55 sukūrė Vidas8 »

Neprisijungęs owas

• Žiūrėti profilį
Tai sunku paklausti A8 temoje kur randasi stiprintuvas, tada ieškai toje vietoje stiprintuvo fiškės, jei yra, ieškaisi stiprintuvą, jungi ir tikriausiai viskas veiks. Be to dar pažiūrėk ar prie magės yra pajungtos mažos fiškės, jie ne tai gal kur giliau ten užkištos.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 12, 18:35:55 sukūrė owas »

Neprisijungęs UFFO

• Įrašai: 91
    • Žiūrėti profilį
chebra kuo skiriasi Navi plus2 nuo Navi plus rns-d ?

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Sveiki baxūrai ;) Klausimėlis apie kondensatorius aparatūroj, planuoju det 1F kondensatoriu, verta ar ne ? Klausiu, nes i klube biski paskaiciau,ten raso lyg ir taspats kas nieko jie, vos ne del grozio mazdaug,noreciau suzinot kaip istikruju. Nes bus du stiprintuvai, gal net trecias priekiniams garsiukams ir galiniams duryse, tai tikrai reiketu kazka idet, nes akumas numirs greiciau nei greit...

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
siulyciau geriau investuoti i elektros instaliacija (laidus) o jei zadi ilgai klausyt ant neuzvestos masinos, tai gal kiek ir pades. pas mane su 2 stiprintuvais viskas kolkas, jokiu kondensatoriu nereikia