Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Diskusijos susijusios su automagnetolomis  (Skaityta 371373 kartus)

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
radija pas mane audi symhonia,nuemus garsa toks zvimbimas girdimas is galiniu koloneliu, o uzmaitinau tai tik galines koloneles ir suba, priekines kolkas nuo mago,buvau tik pabandyt pajung prie tu kitu isejimu garsiakalbi ir grojo jie. Na o linijiniu kiek buvo tiek visus ir sujungiau 4 laidai,tai i 7,8,9 ir 10 pinus.
tu cia kazka meluoji arba velnias zino, jei pas tave buvo tik tas mazas subas su vidiniu stipr. ir is tos 8 pin mazytes fishkes kaip tu atradai dar ir priekiniu linijiniu galus? Nu gerai kiek galu esi pajunges i 6 pina?

Neprisijungęs Zeus

• Įrašai: 478
    • Žiūrėti profilį
Na del priekiniu linijiniu tai nemanau,kad jie buvo, bet kazkodel groja visi bose isejimai sujungus tuos 4 pinus, ten i ta maza stiprintuva sube isviso 10 laidu ejo. Gal reiketu ozprogramuot i bose maga, gal dingtu tas zvimbejimas tada? Ps vienas lysnas laidelis liko is bose (rudas) 6 pinas Ground (GND) from Radio.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Birželio 24, 19:03:27 sukūrė Zeus »

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
Na del priekiniu linijiniu tai nemanau,kad jie buvo, bet kazkodel groja visi bose isejimai sujungus tuos 4 pinus, ten i ta maza stiprintuva sube isviso 10 laidu ejo. Gal reiketu ozprogramuot i bose maga, gal dingtu tas zvimbejimas tada? Ps vienas lysnas laidelis liko is bose (rudas) 6 pinas Ground (GND) from Radio.

:D sakau kad kazko nedasakai, del to ir zvimbia :)
Nes sujungei bile kaip. Dabar taip, tu pajungei linijinius galus kiek ju buvo i pliusus, ta prasme. Turejai is radijos L+/- ir R+/-, tau reikia dabar tarkim L+ palikt 7 pine, R+ palikt 8 pine, o abu - prie 6 pino, tada gausi taip kaip turi buti. (Viska daryk savo galva (double check) uz kazkokius nesklandumus neatsakau) Bet tarkim ir toje 10 pin fiskeje juk minusiniai linijiniu galai buvo kartu sujungti, ko tu juos isskyrei? Tai va.

Neprisijungęs Zeus

• Žiūrėti profilį
:D sakau kad kazko nedasakai, del to ir zvimbia :)
Nes sujungei bile kaip. Dabar taip, tu pajungei linijinius galus kiek ju buvo i pliusus, ta prasme. Turejai is radijos L+/- ir R+/-, tau reikia dabar tarkim L+ palikt 7 pine, R+ palikt 8 pine, o abu - prie 6 pino, tada gausi taip kaip turi buti. (Viska daryk savo galva (double check) uz kazkokius nesklandumus neatsakau) Bet tarkim ir toje 10 pin fiskeje juk minusiniai linijiniu galai buvo kartu sujungti, ko tu juos isskyrei? Tai va.

Dėkoju, sujungiau abu minusus i ta ruda 6 pina ir dingo zvimbejimas,nebuvau pastebejas,kad juos atskyriau.Tai like du pinai ant siprintuvo bus priekiniu kolonkiu?

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
Dėkoju, sujungiau abu minusus i ta ruda 6 pina ir dingo zvimbejimas,nebuvau pastebejas,kad juos atskyriau.Tai like du pinai ant siprintuvo bus priekiniu kolonkiu?
Taip like pinai prikiniu linijiniu, tik jei vesi linijiniu patikrink ar tavo symphonia turi line out front. jei neturi, tai nera tikslo vesti, uztenka tokiu atveju sujungt 7 su 9 ir 8 su 10 pinus, tada gros ir priekines koloneles, bet balanco neis pakeisti, viskas reguliuosis tik nuo galo. Tokiu atveju labiau apsimoka priekiniu garsiakalbius maitinti nuo radijos vid. stiprintuvo. Jei line out front yra, tada prasitemk linijinius butinai specialius ekranuotus nuo radijos ir - vel jung i 6 pina o + i 9 ir 10 atitinkamai R/L.
 Nu va atkapstem tavo beda :D

Neprisijungęs Zeus

• Žiūrėti profilį
 :D  line out front tai nesu mates, cia nebent nuo priekiniu garsiakalbiu isejimu vesti i stiprintuva tik pries tai reik i bose aktyvuoti,ar as klystu?  :think:

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, nors cia apie magnetolas, bet kad nekurt atskiros temos, noriu paklaust apie stiprintuva. Zodziu,ant stiprintuvo yra toks mazdaug dalykas http://www.quasarelectronics.com/images/smart-kit/1039.jpg (tikros foto neturiu) ka reiskia tas VU ? Ant stipreko irgi dvi skalės, dvi rodykles, left ir right. Kai duodi gerai garso subui, tada lipa į raudoną zoną (tai tikriausiai blogai ?  :D) ,o kai negarsiai klausais mazdaug apie 0 vaikšo, per google ieskojau be vieningai niekas ir neatsakes kas tas VU ir kam jis, ka rodo... Gal kas papasakotmet. Dekuj.

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
Sveiki, nors cia apie magnetolas, bet kad nekurt atskiros temos, noriu paklaust apie stiprintuva. Zodziu,ant stiprintuvo yra toks mazdaug dalykas http://www.quasarelectronics.com/images/smart-kit/1039.jpg (tikros foto neturiu) ka reiskia tas VU ? Ant stipreko irgi dvi skalės, dvi rodykles, left ir right. Kai duodi gerai garso subui, tada lipa į raudoną zoną (tai tikriausiai blogai ?  :D) ,o kai negarsiai klausais mazdaug apie 0 vaikšo, per google ieskojau be vieningai niekas ir neatsakes kas tas VU ir kam jis, ka rodo... Gal kas papasakotmet. Dekuj.
VU metras matuoja itampa, kaip zinom muzika i garsiakalbius keliauja kintama srove. O uzrasa VU gali suprasti is fizikos pamoku taip-  U=220V

Neprisijungęs Antonijus

• Įrašai: 2439
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,  ;)
klausimas būtų toks, - ar yra dabar automagnetolų, kurios grotų ir iš flešiuko? Mano dabartinis aparatukas kasetinis.  (n)
Gal galėtumėte įmesti keletą tikslių pavadinimų.  (H-)

Ačiū

Neprisijungęs Junin

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 248
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,  ;)
klausimas būtų toks, - ar yra dabar automagnetolų, kurios grotų ir iš flešiuko? Mano dabartinis aparatukas kasetinis.  (n)
Gal galėtumėte įmesti keletą tikslių pavadinimų.  (H-)

Ačiū
Tai ieskok bet kokio gamintojo magnetolos su usb jungtim, jei pradetume vardinti modelius tai ir viso puslapio neuztektu.

Neprisijungęs Antonijus

• Įrašai: 2439
    • Žiūrėti profilį
Ačiū, Junin, atvedei į protą.  ;)

Neprisijungęs dazikliai

• Įrašai: 64
    • Žiūrėti profilį
sveiki, kas galetu man pakeisti ar pas ka kreiptis del klimatroniko lempuciu pakeitimo is vienos dezutes perlituot i kita. As isardyciau reiktu tik perlituot is donoro. Vilniuje. i PM arba 860837734. Aciu.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Alpine CDE-101R magiukas, yra subo valdymas, viska. Problema : Pas mane pajungtas subas,su stipreku viskas ok, laidai tikrai viskas gerai pajungti,linijiniai irgi, beda ta kad nepavyksta subo visiškai išjungti. Ant nustatymų parenku OFF ,bet tada jis lyg dar stipriau bumsi, nesuprantu... Mage tikrai nesugedus,nes ji nauja :D , gal paaiskinsit, ar cia alpines tokia jau "mada" kad visiskai neimanoma isjungti ? Bandziau ir linijinius apkeist,taspats vistiek. Gal ten stiprekas nureguliuotas i lankas , kur ant jo yra ten daug visokiu reguliavimu atsuktuvu gain ir pan... ?
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Birželio 30, 22:56:55 sukūrė Houmeris »

Neprisijungęs suf3r

• Įrašai: 83
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, jau senokai muzika klausau per FM moduliatoriu, bet vis dainas reikia keistis, tad nusprendziau "pasijungti" radija, taciau apziurejus neradau net laidu nuo antenos iki magnetolos ir atvirksciai. Koki laida pirkti butu geriausia, ar nera skirtumo koks ?

Edit: Regis pries tai pataikiau ne i ta tema...

Neprisijungęs Junin

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Alpine CDE-101R magiukas, yra subo valdymas, viska. Problema : Pas mane pajungtas subas,su stipreku viskas ok, laidai tikrai viskas gerai pajungti,linijiniai irgi, beda ta kad nepavyksta subo visiškai išjungti. Ant nustatymų parenku OFF ,bet tada jis lyg dar stipriau bumsi, nesuprantu... Mage tikrai nesugedus,nes ji nauja :D , gal paaiskinsit, ar cia alpines tokia jau "mada" kad visiskai neimanoma isjungti ? Bandziau ir linijinius apkeist,taspats vistiek. Gal ten stiprekas nureguliuotas i lankas , kur ant jo yra ten daug visokiu reguliavimu atsuktuvu gain ir pan... ?
Gal linijinius prijungei ne prie subo isejimo, o prie galo ar prie priekio isejimo, nes pvz pas mane ant cda9835 viskas sujungta normaliai ir padarius nustatymose subwoofer off subas issijungia (dingsta signalas linijuose).

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Kad ant mago ten tik viena pora linijiniu,tai kitaip ir nesujungsi :D Dar pabandziau, kai padarau off, ir nusuku garsiakalbius tik ant priekio,tada ok,atsijungia  :think: o kai palieku per viduri ant 0 tiek priekis tiek galas kad butu, tada vistiek groja subas

Neprisijungęs Junin

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Kad ant mago ten tik viena pora linijiniu,tai kitaip ir nesujungsi :D Dar pabandziau, kai padarau off, ir nusuku garsiakalbius tik ant priekio,tada ok,atsijungia  :think: o kai palieku per viduri ant 0 tiek priekis tiek galas kad butu, tada vistiek groja subas
Paskaityk manuala idemiai, padaryk subw sys 1, ir subw off, gal pades

Neprisijungęs Flatronas

• Įrašai: 74
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. neskaito įrašytų cd šis grotuvas http://carphotos.cardomain.com/ride_images/1/1874/3601/4684300008_large.jpg Pirktus cd su muzika skaito, o pačio įrašytus - ne. Mėginau kelis kompaktus, įrašinėjau kompaktą mažiausiu greičiu, vistiek meta error.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Liepos 06, 11:13:17 sukūrė Flatronas »

Neprisijungęs PsevDo

• Įrašai: 60
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. neskaito įrašytų cd šis grotuvas http://carphotos.cardomain.com/ride_images/1/1874/3601/4684300008_large.jpg Pirktus cd su muzika skaito, o pačio įrašytus - ne. Mėginau kelis kompaktus, įrašinėjau kompaktą mažiausiu greičiu, vistiek meta error.

audio cd irasai , ar mp3?

Neprisijungęs Flatronas

• Žiūrėti profilį
audio cd irasai , ar mp3?
Audio cd. mp3 nemanau, kad tas magelis 2000metų skaitys.

Neprisijungęs Flatronas

• Žiūrėti profilį
Audio cd. mp3 nemanau, kad tas magelis 2000metų skaitys.

Tai kaip? ar aš nemoku rašyt cd ar čia originalūs grotuvai nelabai nori skaityt įrašytų cd?

Neprisijungęs Kanteris

• Įrašai: 24
    • Žiūrėti profilį
Mano changeris neskaito mano irasytu cd. O irasius is kito kompo skaito. Kodel tai neisivaizduoju, bet pabandyt reiktu is kito kompo irasytus. Beje kuo maziau X irasytas cd tuo jy lengviau pagauna, technika vistik ne pati naujausia.

Neprisijungęs Flatronas

• Žiūrėti profilį
Mano changeris neskaito mano irasytu cd. O irasius is kito kompo skaito. Kodel tai neisivaizduoju, bet pabandyt reiktu is kito kompo irasytus. Beje kuo maziau X irasytas cd tuo jy lengviau pagauna, technika vistik ne pati naujausia.
Dėkuj už patarimą, pamėginsiu :)

Neprisijungęs D@rc!k a4

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
sveiki nusipirkau cd changer originalu audines ir nezinau kuri laida kur jungt yra laidai yra schema gal kas gali padet?

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
Kaip isimti is 99m navi plius, navigacijos cd?