Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Diskusijos susijusios su automagnetolomis  (Skaityta 387205 kartus)

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
va va apie toki reikala ir kalbu :) tik kad nereiks perdarineti, o tiesiog sumauti fishkes :)
gera sprendima radai, tik gaila kad niokosi audi interjera su prie jo netinkancia radija :)

Neprisijungęs Domkiuks

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, turiu tokį klausimėlį. Kaip Audi BOSE stiprintuvą, tiksliau jo jungtis perdaryti į paprastas, kad tiktų mageliui neoriginaliam (Pionner, JVC). Kad Euro fiškė būtų. Tai kaip tą padaryti?

Neprisijungęs Savas

• Įrašai: 257
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, turiu tokį klausimėlį. Kaip Audi BOSE stiprintuvą, tiksliau jo jungtis perdaryti į paprastas, kad tiktų mageliui neoriginaliam (Pionner, JVC). Kad Euro fiškė būtų. Tai kaip tą padaryti?

Perki sitoki perejima ir viskas

Neprisijungęs Domkiuks

• Žiūrėti profilį
Antrame plane matau tokį perėjimą. Tada kas supranta elektroniką, gali patarti, kaip ką jungti? Ar dar reikia kažko čia? Nes nelabai suprantu. Spalvas skiriu dar.

http://imageshack.us/photo/my-images/17/nuotrauka079.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/600/nuotrauka081.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/135/nuotrauka082.jpg/

Tai tuos 5 plonus laidelius iš stiprintuvo reikia į šalį atidėti, na visai jų neliesti ar ne? O tik sujungti garsiakalbių laidus ir į stiprintuvą atsivesti + bei - ar ne?

Neprisijungęs Savas

• Žiūrėti profilį
pasieskok shemos ka koks laidas reiskia,raudonas turetu but pliusas rudas minusas o tas baltas jauciu bus suzadinimas  ir tie virsutinei lineiku funkcija turetu atlikti.

Neprisijungęs Domkiuks

• Žiūrėti profilį
Bėda ir yra, kad googlėje neradau. Išnaršiau, bet rezultatai lygūs apvaliam 0. Todėl ir klausiu, kas kur ir kaip...

Neprisijungęs Savas

• Žiūrėti profilį
Bėda ir yra, kad googlėje neradau. Išnaršiau, bet rezultatai lygūs apvaliam 0. Todėl ir klausiu, kas kur ir kaip...

Ce seip vsikas gan aisku ira,megink jungti,+ prie raudono - prie rudo o baltas bus suzadinimas,apacioj kur 4 isejimai ten prie vieno jung kolonele o virsuje megink jungti lineikas.

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
na schemos neturiu, bet is kruvos nuotrauku susideliojau laidus taip. beje uz pasekmes neatsakau, cia mano postas tik kaip konsultacinis  (h)

Neprisijungęs arturas audi a6

• Įrašai: 178
    • Žiūrėti profilį
ramsung,kad man tie orginalus magai nelabai patinka..ir as neesu tox ,kad man viskas butinai orginaliai turi buti.. :)

Neprisijungęs dagiuz

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
parduodu audi concert magnetola. Ka domina i pm  :)

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
1.Audi concert 1 ar 2?
2.Cia sneka,o parduoda Turgaus skiltyje ;)

Neprisijungęs dagiuz

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
kasetinis  :V

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs RokasLTU

• Įrašai: 287
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

Ar Aleksoto turguj būtų galima rast Audi magių? Labiausiai domina Chorus, iš bėdos ir Gamma.

Kauno auto turguj pirkau Chorusą šeštadienį, nusprogo po pusdienio kažkodėl, tai gražino pinigus. Kiti jų turimi kasetnikai su blogai veikiančiais garso reguliatoriais, tai daba ieškau, kur dar galėčiau nusipirkt magę.

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
Sveiki,

Ar Aleksoto turguj būtų galima rast Audi magių? Labiausiai domina Chorus, iš bėdos ir Gamma.

Kauno auto turguj pirkau Chorusą šeštadienį, nusprogo po pusdienio kažkodėl, tai gražino pinigus. Kiti jų turimi kasetnikai su blogai veikiančiais garso reguliatoriais, tai daba ieškau, kur dar galėčiau nusipirkt magę.

Kauno auto turgui gali rasti Audi radiju. Beje gali ir Concert imti, tik ziurek kad butu made in Japan, tada bedos su reguliavimu nebus.

Neprisijungęs RokasLTU

• Žiūrėti profilį
Šiaip Concert man nėr būtinybė, bandėm vieną, bet streikavo reguliatorius. Bandėm ir Chorus iš kito prekeivio, bet ten ta pati bėda.

Tai ir galvoju ar dar kur galima rast Chorusų pasibandyt? Jei nelabai, tai pasiimsiu kokią geresnę Gammą už 50lt ir bus gerai.

Neprisijungęs RokasLTU

• Žiūrėti profilį
Žodžiu, pasiėmiau Gamma iš Autominutės už 50lt.

Magas atkoduotas, įsijungia, keičias stotys, bet nėra garso. :D

Vienas magistas sakė, kad pas mane perdaryta iš dviejų įėjimų į keturis (ar kažkas tokio, sorry, nelabai nusimanau), kad grotų neoriginalus magas per visas keturias kolonkes. Gali būt, kad dėl to pas mane originalas išvis negroja? Jei taip, tai ar sunku perdaryt, taip kaip buvo gamykloj sugalvota? :D

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
Žodžiu, pasiėmiau Gamma iš Autominutės už 50lt.

Magas atkoduotas, įsijungia, keičias stotys, bet nėra garso. :D

Vienas magistas sakė, kad pas mane perdaryta iš dviejų įėjimų į keturis (ar kažkas tokio, sorry, nelabai nusimanau), kad grotų neoriginalus magas per visas keturias kolonkes. Gali būt, kad dėl to pas mane originalas išvis negroja? Jei taip, tai ar sunku perdaryt, taip kaip buvo gamykloj sugalvota? :D
Pamegink pas save euro jungtyje sukeisti kontaktus, krastinius garsiakalbiu perkisk i vidurinius. Gali buti kad pas tave paliktas tik galas. O gamoje groja tik priekis.
Geriausia tai prasiskambink laidus..

Neprisijungęs RokasLTU

• Žiūrėti profilį
Dėkui, reiks ryt pabandyt sukeist. Tik kaip iš jungties ištraukt kontaktus, tas geltonas fiksatorius laiko? :D

Šiaip pusdienį veikęs Chorusas grojo per priekį, bet tik per priekį, galas tylėjo.

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
Nwzinau ar gamma gali buti "bose"? Jei gali, tai reiktu atburti ja ir tada grotu viskas kaip priklauso. Kontaktu sukeitimas reiksmes netures jei chorusas grojo pries tai.
Beje gal tavo sistema ir sudegino ta chorusa?

Neprisijungęs RokasLTU

• Žiūrėti profilį
Whatever, nusipirkau Audi Concert.

Yra problema, išėmus raktelį iš degimo, magas užsirakina. Kiekvienąkart naujai atėjus į mašiną ir įjungus degimą, reik vest kodą.

Kur gali būt bėda? Tas pats ir su Chorus buvo.

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
Whatever, nusipirkau Audi Concert.

Yra problema, išėmus raktelį iš degimo, magas užsirakina. Kiekvienąkart naujai atėjus į mašiną ir įjungus degimą, reik vest kodą.

Kur gali būt bėda? Tas pats ir su Chorus buvo.
Perjung ISO jungtyje esancius +. Beje Made in Japan? Ir koki pinigai? :)

Neprisijungęs RokasLTU

• Žiūrėti profilį
150lt, nežinau ar japoniškas, pažiūrėsiu.

O kaip suprast 'perjunk pliusus'? Ir kuri iš jungčių yra ISO? Gal ir durni klausimai, bet aš dar žalias čia.

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
kokia pas tave jungtis? kirpta ar originali dar?

Neprisijungęs RokasLTU

• Žiūrėti profilį
Euro fyškė su pajungtais keturiais kanalais.

Nufotkinsiu ir parodysiu vakare arba ryt.