Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Diskusijos susijusios su automagnetolomis  (Skaityta 372979 kartus)

Neprisijungęs coste

• Įrašai: 238
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, gal kas zinot kaip Audi gamma in AUDI A6 C4 '96 m. atristi - atrakinti ? Kodas nezinomas. . . Kas zino tiksliai, prasau i PM. Thanks..
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gegužės 26, 21:02:49 sukūrė coste »

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
nesi ten kur atkoduoja mages. 40-60lt

Neprisijungęs Rycka_1984

• Įrašai: 78
    • Žiūrėti profilį
toks klausimas,pas mane stovi navi plus 2 kaip iseina,nes nera tv uzrasyta ant apatinio kairiojo mygtuko,bet tv tuneris yra.nes rodo tv pas mane,tik vat kazkodel garso nera!blokas bagazinej yra ir antenos ant galiniu langu taipogi yra.tik negaliu issiaiskinti,kodel nera garso pas mane kai tv tuneri isijungiu.rodo,kad isjungtas garsas ir ant ekrano nupiestas uzbrauktas garsas. gal kas pades ispresti sita problema?

Neprisijungęs Gytautas

• Įrašai: 339
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,taigi atradau spintoj nuo seno likusį clarion drx 7375r  ,ir įsidėjus į mašina paaiškėjo kad neveikia pagarsininmas ir patildymas. Gal kas esat susuidūre su šita bėda? ar žinot kaip pataisyti? Gal galit patart ar tiktų koks distancinis jam nuo kito mago?

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,taigi atradau spintoj nuo seno likusį clarion drx 7375r  ,ir įsidėjus į mašina paaiškėjo kad neveikia pagarsininmas ir patildymas. Gal kas esat susuidūre su šita bėda? ar žinot kaip pataisyti? Gal galit patart ar tiktų koks distancinis jam nuo kito mago?
turiu tokį snukį, galėčiau perleisti už 50 lt jei taviškis nedirba:

Neprisijungęs Gytautas

• Žiūrėti profilį
Maniškio garsas nesireguliuoja, parašysiu į pm

Neprisijungęs zigolo

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
Laba diena,

Turiu viena klausima.Ar didelis skirtumas tarp audi a6 c6 bose garso sistemos ir paprastos bazines garso sistemos? Butu idomu isgirsti zmoniu isbandziusiu sias sistemas nuomones, is anksto dekoju.

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
tas pats kas lyginti BB su pirstu.. :D

Neprisijungęs constant

• Įrašai: 87
    • Žiūrėti profilį
tas pats kas lyginti BB su pirstu.. :D
:-] :-] :-] :-] :-]

Neprisijungęs zigolo

• Žiūrėti profilį
Nemaniau, kad toks didelis skirtumas :D

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
neznau kuom jum ta bose tokia ypatinga. ishsisifruoja labai lengvai - buy other sound equipment :D

Neprisijungęs Gytautas

• Žiūrėti profilį
Tikra tiesa,man ten ir visiskai jokio stebuklo nėra ;)

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
Tikra tiesa,man ten ir visiskai jokio stebuklo nėra ;)

ziurint ka tu lygini. tavo toj c4 tai tikrai stebuklo ir nebus... padoresnes det pradejo jau nuo C5,B5 ir pan. o C6 isvis jau padoriai tvatyja.. o lyginant su standartu, tai nera ka lyginti, kaip jau minejau..

Neprisijungęs Gytautas

• Žiūrėti profilį
Na pas mane gamyklinių jau senai nėra ;) tad negaliu pasakyti kaip groja,bet tikiu kad ŠŠŠ... O va pas dėde 2008m a6 su BOSE, tai man tai ten nko gero tikrai nėra, ir pas drauge 2003 a4 su BOSE tai išvis kai faflo groja. Geriau jau pioneer magelis su pora 16 tuku duryse pajungtu nuo jo,ir koks mini subukas.  Na tai visdelto mano nuomone ;) Dar visai nesenei mane traukė žemu dažnių baubimas mašinoje, o dabar biškį jau domėtis pradėjau normaliom sistemom. Galiu pagirt moochinazz sistema, solidi gan...  :) Tiesa,karta girdėjau ,kaip audi a6 c7 jau tikrai nesveikai vanelino aparatūra,ir sakė ,kad originalai stovi,bet ne BOSE ,tai kas gali dar stovėti audi tokem modelį?

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
siaip - cia kalba eina apie standartine garso iranga vs bose, lyginant standartine su bose, tai nera ka lyginti.. uz bose auksciau yra tik Bang & Olufsen audio paketas.. apie ne gamykliskas audio nieks ir nekalbejo, ir su tai nelygina.. o pioneerius su 16tukais nuo mago - tikrai nieko gero...

Neprisijungęs vedejas

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

Ar skiriasi orginaliu magiu galingumas vatais
pvz a6 96 m. delta nuo kokiu 2002 a6 audo concert ir pan.
ar apsimoka keisti ar  nelabai?

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
nesiskiria.

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Įrašai: 261
    • Žiūrėti profilį
gerai vyrai duokit patarima. Zodziu iskilo tokia dilema, tiesiog idomi butu jusu nuomone, masina a8, skyle 1 din. Magnetola ideta 1 din multimedia, bet pabodus, tai iesko savo naujo seimininko, kadangi nenaudoju jos funkciju, noris kazko paprastesnio. Kadangi norint geros garso kokybes manau reiktu pradeti rinktis nuo mago, taciau tokiais laikais, radijos tik neuztenka tai tiesiog esu susigalvojes 2 variantus. Pirmasis tai audi concert mc + adapteris, sekantis pioneerius nuo 6 klases. Ka patartumet? Tiesiog noris kad svariai graziai grotu, nekenciu bumpciku, tad ten tie palaikymai realiai neaktualus yra, bet zinot medzio gabalo nesinori nusipirkti maza ka gal pasikeis poziuris, nes kiek skaiciau tie adapteriai tai jei papuola nusipirkti tai laiko, bet jei su broku irgi beda, o ir pionierius kainuoja, tai va pats neapsisprendziu, tad nuomone idomi, gal kas vistiek panasioj situacijoje buvot, uzvest galetu ant kelio :)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
gerai vyrai duokit patarima. Zodziu iskilo tokia dilema, tiesiog idomi butu jusu nuomone, masina a8, skyle 1 din. Magnetola ideta 1 din multimedia, bet pabodus, tai iesko savo naujo seimininko, kadangi nenaudoju jos funkciju, noris kazko paprastesnio. Kadangi norint geros garso kokybes manau reiktu pradeti rinktis nuo mago, taciau tokiais laikais, radijos tik neuztenka tai tiesiog esu susigalvojes 2 variantus. Pirmasis tai audi concert mc + adapteris, sekantis pioneerius nuo 6 klases. Ka patartumet? Tiesiog noris kad svariai graziai grotu, nekenciu bumpciku, tad ten tie palaikymai realiai neaktualus yra, bet zinot medzio gabalo nesinori nusipirkti maza ka gal pasikeis poziuris, nes kiek skaiciau tie adapteriai tai jei papuola nusipirkti tai laiko, bet jei su broku irgi beda, o ir pionierius kainuoja, tai va pats neapsisprendziu, tad nuomone idomi, gal kas vistiek panasioj situacijoje buvot, uzvest galetu ant kelio :)
pasistatyk parrot mki9100, turėsi ir mp3, ir laisvas rankas mobiliakui, ir magelio vietoj galėsi lentynėlę telefonui pasidaryt :)
onlyzilvis gal nepasididžiuos ir pasidalins nuotraukomis beigi įspūdžiais iš a8, pasistatė prieš porą dienų
kaip tik turiu vieną mki9100 dabar lyšną :-]

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Žiūrėti profilį
Dekui uz nuomone, su zilvinu pasikonsultuoti reiks, bet visgi kolkas liekam prie pradinio klausimo kuri is siu dvieju pateiktu variantu geriausiai butu issirinkti. papuga matai vistiek yra pagrinde laisvu ranku irenginys, su papildoma funkcija siuo atveju mp3, kadangi neesu baisinis verslininkas, tai pilnai sio irenginio funkciju neisnaudociau :/

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
Dekui uz nuomone, su zilvinu pasikonsultuoti reiks, bet visgi kolkas liekam prie pradinio klausimo kuri is siu dvieju pateiktu variantu geriausiai butu issirinkti. papuga matai vistiek yra pagrinde laisvu ranku irenginys, su papildoma funkcija siuo atveju mp3, kadangi neesu baisinis verslininkas, tai pilnai sio irenginio funkciju neisnaudociau :/
o prie ko čia verslininkas? :V
žmona mano važinėja su šita papūga, nėra ji verslininkė, bet dabar jau nebeatimčiau, labai patenkinta (y)
klausos mp3, reikalui esant telefonu pašneka, valdymas ant vairo, etc

nu bet čia tik pasiūlymas :)

Neprisijungęs ExCeEDeD

• Žiūrėti profilį
daugiau nuomoniu nebus? :)

Neprisijungęs zigolo

• Žiūrėti profilį
Laba diena,

Ar iseitu pajungti stiprintuva prie Audi a6 c6 2005 metu mago ?

Neprisijungęs doncas s2

• Žiūrėti profilį
sveiki. turiu tokia problema. isidejau i audi a4 1998 audi concert II cd maga, ir gaunasi tokia nesamone. kol neuzvesta masina groja visos keturios koloneles, kai uzkuri, groja tik galas. atjungi priekiniu koloneliu fiske, pajungi atgal, vel groja visos koloneles, kol neuzkuri masinos. kas cia per nesamone? padekit

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
na duokit patarima ka daryt kad uzkuriant masina neuzgestu(neissijungtu)magas?
uzknisa,ipodas pradeda nuo pradziu vel grot... :( magas sony cdx-f7750.