Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Diskusijos susijusios su automagnetolomis  (Skaityta 371826 kartus)

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
fyskes tiks. adapteris yra, 200-300lt, USB/SD/aux in, ant chorus neveikia, nes jis neturi cd changer'io jungties, veikia tik ant concert, gamma ir pns, kurie valdo cd deze.

Neprisijungęs RokasLTU

• Įrašai: 287
    • Žiūrėti profilį
Prasituzginau šian pusę dienos prie mašinos, bet vistiek nesugebėjau ištraukt tų laidų iš jungties. Atrodo kaišiojau, lanksčiau ten kas lankstosi, bet vistiek nieko. Arba nesuprantu tiksliai ką lenkt, arba pas mane kažkas ne to. :D Žodžiu.

Dar buvau priekines duris išsiardęs, tai tie maži garsiakalbiai, kur prie durelių rankenos yra ir pajungti prie priekinių kolonėlių, tačiau taip pat negroja. Įdomu kodėl. Kad abu nusibaigę būtų, tai nemanau. Turbūt vėl kažkas sumakaliuota bus praeito savininko..

http://imageshack.us/photo/my-images/716/20111016434.jpg
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Spalio 18, 21:20:06 sukūrė RokasLTU »

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
Tikiuosi, kad pagelbėsit man. Turiu 99 vw passat ir turiu ford probe 93 metų magas, kuris cd skaito. Susižinojau ką probe laidai reiškia, dabar radau, kad passato laidai reiškia:
Car Radio Battery Constant 12v+ Wire: Red/Blue
Car Radio Accessory Switched 12v+ Wire: This vehicle uses the can data network for accessory turn on.
Car Radio Ground Wire: Brown
Car Radio Illumination Wire: This vehicle uses the can data network for illumination and dimmer controls.
Bet va, dar 2 laidų passate spalvų nežinau. Ir dėl garsiaklabių tai visiškai nesuprantu, fordo mage parašyta Amplifier(stiprintuvas gal?) ar juos galiu jungti į prie garsiakalbių laidų ar be stiprintuvo man negros šitas magas? Nes parašyta
DO NOT connect a speaker level signal into the factory amplifier, it is only designed to for line level input.
Mano fiškė

Ir kokia paskirtis to nukirpto balto su mėlynu laidu paskirtis? Kodėl jis nukirptas?
Labai tikiuosi, kad kas nors pagelbėsit.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Spalio 17, 20:22:46 sukūrė simkaras »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Reikia matuotis su testeriu. Nepamenu, arba apšvietimas, arba antenos stiprintuvas.

Neprisijungęs lauzytojas

• Įrašai: 220
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Nuo dažno grotuvo traukinėjimo nulūžo antenos laidas. Kaip teisngai jį sujungti/prailginti, kad būtų geras signalas? Pabandžiau paprastai prijungti du laidus - vieną prie centrinės antenos laido gyslos, kitą prie išorinės (šarvo), bet kokybė labai prasta.

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Nuo dažno grotuvo traukinėjimo nulūžo antenos laidas. Kaip teisngai jį sujungti/prailginti, kad būtų geras signalas? Pabandžiau paprastai prijungti du laidus - vieną prie centrinės antenos laido gyslos, kitą prie išorinės (šarvo), bet kokybė labai prasta.

krupsciai prilitavus tik, kad nei viena gyzlele sarvo niekur nesiliestu iskyrus kur priklauso.

Neprisijungęs simkaras

• Žiūrėti profilį
Gal patarsit ką nors, pasijungiau tą probe magą ir dega ekranas pastoviai, o mygtukai nedega. Įjungus šviesas ekranas pradeda mirksėti ir nustoja šviesti,o mygtukai nedega. Atjungus apšvietimo laidą vistiek ekranas dega. Išjungus magą, laikrodis šviečia ir neužgęsta. Ką daryti?  :-{

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
nu kazkas sumaisyta laiduose. paiimk laida nuo prikurkes ir juo uzmaitink ta radija.

Neprisijungęs T5V

• Įrašai: 130
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, Turiu beda. Nuo paprasto magelio su eurofyske, pajungus laidus i Audi symphony magnetola, groja tik 1na kolonele. Reikia tikriausiai laidu pirichodo su tinkancia fyske, ar kokia situacija turi buti, gal zinote?

Neprisijungęs simkaras

• Žiūrėti profilį
nu kazkas sumaisyta laiduose. paiimk laida nuo prikurkes ir juo uzmaitink ta radija.
Tas pats gaunasi.

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
Tas pats gaunasi.

neskaiciau tavo visu postu, bet paimk atjunk visus ilimination ir tada bandyk.

Neprisijungęs simkaras

• Žiūrėti profilį
Buvau ir taip padaręs, nieko nepadėjo.

Neprisijungęs nikolas

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
sveiki, jej pas mane buvo paprastas magas su linijiniais laidais ir as db noriu ysidet dvd maga ar man reiks kazka zaist su iskem ir laidais ar ten viskas atitiks tik as ten neturesiu navigacijos ir tv funkciju?

Neprisijungęs aaukstik

• Įrašai: 34
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,gal kas zino ar i allroad 2000m  buvo dedami originalus magai 4 isejimu? Bose nera,euro jungtys 4 isejimu,nesuprantu koki maga ten jungti?

Neprisijungęs audinuke

• Įrašai: 61
    • Žiūrėti profilį
norejau pasitikslint, jei keiciant originalia magnetola audi chorus i neoriginalia tai reikia perdarinet laidus, fiskes kad normaliai pasijungtu? ar yra perejimai kokie? dekui  ;)

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
Klausimas butu: kokias koloneles rekomenduotumet susideti, kad ausiai maloniau grotu, kaina turetu buti optimali kokybes santykiui, nesu muzikos fanatas elipsiu ir subu nereikia, tiesiog , kad koloneles isgimdytu gera garsa ir turetu bassu dar, pagal skersmeni nezinau kokios eina a3 nei priekyje , nei gale. a4-toj buvau labai patenkintas originaliomis kolonelemis, nes grojo labai gerai ir bassu turejo, o a3, deja, nekazka

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
nes a3 originaliai priekyje stovi 10cm gale gal 8 :) is bedos galetum pe dideliu perdarymu prieky igrusti 13ukus, o gale be problemu 16ukus.

Neprisijungęs RokasLTU

• Įrašai: 287
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
na, as  nekuriu gi is galvos, pats lupau visa bose aparatura is jos.. beje tie ebay adapteriai sudas - pigiau ir geriau pasidaryti is mediniu ziedu

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
A3 prieky ir yra 13cm, o gale 16cm.

:O kokioj cia A3 13cm prieki?

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
noriu paklaust patarimo, kokį dvd grotuvą patartumėt ieškotis? geriau būtų be monitoriaus... dairausi kažką iš JVC avx serijos, poto dar Pioneer avic tik kad su jais jau reik perdarinėt panele, apie Alpine nelabai nutuokiu į ką žiūrėt, nors dauguma su išvažiuojančiais monitoriais kas man nelabai patinka... žodžiu patarkit ką nors, šitoj srity neturiu praktinės patirties :) prioritetas - kokybiškas garso atkurimas
dairausi į dėvėtus, kitu atveju bučiau nesuprastas šeimos... :D

Neprisijungęs nikolas

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
noriu paklaust patarimo, kokį dvd grotuvą patartumėt ieškotis? geriau būtų be monitoriaus... dairausi kažką iš JVC avx serijos, poto dar Pioneer avic tik kad su jais jau reik perdarinėt panele, apie Alpine nelabai nutuokiu į ką žiūrėt, nors dauguma su išvažiuojančiais monitoriais kas man nelabai patinka... žodžiu patarkit ką nors, šitoj srity neturiu praktinės patirties :) prioritetas - kokybiškas garso atkurimas
dairausi į dėvėtus, kitu atveju bučiau nesuprastas šeimos... :D
as ir laukiu patarimu,nes taip pat dairausi dvd mago. gal tu pats zinai ar dvd mago ir cd/mp3 mago fiskes sutampa,nereiks kokio eletriko prasyt kad zaistu su laidynu?

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
na kiek suprantu tai pajungimas gana paprastas - arba eurofiškė arba linijiniai išėjimai... gal su alpine kiek kebliau, bet mano atveju tas nėra aktualu nes visas laidynas bus nestandartinis
žiūrint koks pajungimas pas tave mašinoj dabar yra, ir ar kažką toliau pačio grotuvo keisi ar ne... ir nuo mp3 kažkas labai neturėtų skirtis

Neprisijungęs aaukstik

• Įrašai: 34
    • Žiūrėti profilį
Visi siuolaikiski magai be isimciu turi euro jungtis,tad perdarineti nieko nereikes.Kas del DVD tai jeigu 2din JVC nx7000 geras modelis,viska atkuria+galva nusiema minusas zemadazniai silpnokai groja.Jeigu 1 din tada JVC lieka su tuom dektuku dezutes ekranu,arba imti kazka su islendanciu ekranu

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
kas liečia 2din tai man toks nebūtinas, užtektų ir to ''degtukų dėžutės'' ekrano... reikalui esant galima prie stiklo pasikabint monitorius
man aktualesnis garso kokybės klausymas