Kiek skaitinėju netą, tai galinėse kolonėlėse yra stiprintuvas - blokelis ant pačios kolonėlės. Galinės kolonėlės sujungtos į vieną ir berods kairinė yra susstiprintuvu (aišku dėl tikslumo reikėtų išsiardyt), bet pačiam principui suprast užtenka tiek info. Mano modeliui CD changeris yra opcionalus, t.y. gali būt, gali ne. Pas mane jo nėra ir greičiausiai nebuvo, nes keičiant galinius amortikus jo pėdsakų nerasta, laisvų fyškių nebuvo.
Taigi mąstau, kad geltonoj fyškėj turėtų būti pajungta (nuo mano rudos fyškės kraštiniai laidai) RR - raudonas/žalias, LR - mėlynas/žalias, COM - rudas/raudonas ir rudas/juodas į vieną, ir lieka vienas laidas stiprintuvo "užkurimui", kurio pas mane nėra arba nzn kaip jis atrodo. Šiaip turėtų gal būti juodai baltas, bet jo nėra.
Prie antenos laido yra prilituotas papildomas laidas, kuris panašu, kad nuvinguoja link saugiklių bloko (reikės išsiaiškinti). Viską sujungus pagal aukščiau aprašytą schemą galas vistiek tyli, todėl darau išvadą, kad neturiu to stipriako užkurimo laido. Kaip jį surast?
Greičiausiai reikia luptis kolonėles galines ir žiūrėti kaip jos pagimdytos ir kokie laidai ant jų yra...... Gal galima susirast be lupimo....