Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Diskusijos susijusios su automagnetolomis  (Skaityta 368976 kartus)

Neprisijungęs Aurem

• Įrašai: 36
    • Žiūrėti profilį
Taigi, automobilyje (Audi A3 1999 metų) pajungti magnetolai neoriginaliai Audi reikalingas adapteris, nes galinės kolonėlės su subu groja nuo stiprintuvo.
Naudoju aš jį, bet kokybės - nulis.
Atėjo laikas keisti magnetolą. Dabar Clarion su Euro jungtimi.
Mačiau, kad visi Blaupunkt magai turi tą papildomą jungtį, kaip ir Audi Chorus originali magnetola, per kurią jungiasi laidai nuo stiprintuvo.
Ar galima sužaist ir pajungt tiesiai be adapterio? Gal kas nors bandė tokį dalyką?
Teko kam pajungt?

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
reikia pajungti per line out.

Neprisijungęs Aurem

• Įrašai: 36
    • Žiūrėti profilį
Žinoma. Išnagrinėjau visas schemas, tai bent line out fiškės kontaktai yra identiški visų Blaupunkt. Turėtų suveikt tikiuosi...

Neprisijungęs Sauliaxxx

• Įrašai: 39
    • Žiūrėti profilį
Gal kas yra išsiaiškinęs kodėl negroja subas ir galinės kolonėlės duryse? auto a4 b5, magas originalus concert I ir priklausė visa laiką šiai auto. kame replės nesuprantu :-{

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
Gal kas yra išsiaiškinęs kodėl negroja subas ir galinės kolonėlės duryse? auto a4 b5, magas originalus concert I ir priklausė visa laiką šiai auto. kame replės nesuprantu :-{
gal nepajungta prie mago, arba bagažinėj prie subo? prie mago geltona fyškutė maža būna.

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
Žinoma. Išnagrinėjau visas schemas, tai bent line out fiškės kontaktai yra identiški visų Blaupunkt. Turėtų suveikt tikiuosi...

Jo. esme, pravados fyskej is masinos puses tau reik ardyt fyske,ant audio signalu laidu uzkabint "tulpiu"antgalius ir pajungt maitinima nuo remote ir viskas turi groti

Neprisijungęs Sauliaxxx

• Žiūrėti profilį
gal nepajungta prie mago, arba bagažinėj prie subo? prie mago geltona fyškutė maža būna.
viskas pajungta apžiūrėta, bet deja :think:

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
ziurek koduote per vag-com

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
viskas pajungta apžiūrėta, bet deja :think:
buvo ir man taip :-{
ilgai knisausi kol radau beda.
issiemiau pati stiprintuva is dezes ir man beapziurinejant iskrito stiprintuvas is ranku (viskas buvo pajungta) ir trinktelejo i bosavyka ir pradejo groti :D
td atydziai perziurejau visus stipro kontaktus ir radau viena atsokusi, prilitavau ir valio ;)

Neprisijungęs Sauliaxxx

• Žiūrėti profilį
buvo ir man taip :-{
ilgai knisausi kol radau beda.
issiemiau pati stiprintuva is dezes ir man beapziurinejant iskrito stiprintuvas is ranku (viskas buvo pajungta) ir trinktelejo i bosavyka ir pradejo groti :D
td atydziai perziurejau visus stipro kontaktus ir radau viena atsokusi, prilitavau ir valio ;)
šiandien išėmiau ta stiprintuva, pažiūrėjau apvijos šiek tiek pakaite. pajungiau draugo subą veikia ir galinės kolonėlės ir jo subas. reiks elektrikui duot apžiūrėt tą stiprą (+)

Neprisijungęs egass

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
sveiki,turiu beda su audi symphony,buvau atjunges akuma,kai pajungiau magej sviete SAFE,vedant koda sumaisiau skaicius vietomis,kodo aisku neprieme,isjungiau mage,nulekiau iki draugelio,jis istrauke su tais rakteliais,bet dabar neleidzia kodo ivest.anksciau buvo jog ispaudes palaikai TP kartu su RDS tas uzrasas SAFE sumirgsi ir vedi koda,o dabar kiek nespausciau jokios reakcijos,gal atsiras nusimananciu?ar gal buve kam nors taip?

Neprisijungęs Norbertas

• Įrašai: 605
    • Žiūrėti profilį
sveiki,turiu beda su audi symphony,buvau atjunges akuma,kai pajungiau magej sviete SAFE,vedant koda sumaisiau skaicius vietomis,kodo aisku neprieme,isjungiau mage,nulekiau iki draugelio,jis istrauke su tais rakteliais,bet dabar neleidzia kodo ivest.anksciau buvo jog ispaudes palaikai TP kartu su RDS tas uzrasas SAFE sumirgsi ir vedi koda,o dabar kiek nespausciau jokios reakcijos,gal atsiras nusimananciu?ar gal buve kam nors taip?
pasinaudok pajieska apie tai jau buvo kalbeta (H-) pasikartosiu ijunk degyma ir tegu masina pastovi su ijungtu degimu 2val ir vel leis vesti koda aisku jei tu turi teisinga koda (+)

Neprisijungęs egass

• Žiūrėti profilį
jau meginau si varianta,prabuvo gal kokias tris val.,ir vistiek jokios reakcijos,galiu tik ijungt arba isjungt.

Neprisijungęs egass

• Žiūrėti profilį
nors kai laikiau su ijungtu degimu,mago nebuvau isjunges,ar tame yra koks nors skirtumas?

Neprisijungęs kuzma

• Įrašai: 1508
    • Žiūrėti profilį
Re: Diskusijos susijusios su automagnetolomis
« Atsakymas #1364: 2013 Rugpjūčio 18, 13:30:22 »
Pioneer Avic d3 gal kas buvot susidure su siuo aparatu,vertas demesio ar nelabai? Noras,kad butu viskas viename:muzika,navi,galinio vaizdo kamera  :V

Neprisijungęs jautis

• Įrašai: 21
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1365: 2013 Rugpjūčio 19, 20:51:56 »
Sveiki. Išėmiau akuma iš audi a3 98m., ir užsikodavo gamyklinis magas,prašo kodo, rašo "SAFE". Ką man daryti iš kur man jį gaut ?

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1366: 2013 Rugpjūčio 19, 22:01:38 »
istrauk maga, gal ant jo uzrasytas, jei nera - vezi atkoduot

Neprisijungęs kesa696969

• Įrašai: 128
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1367: 2013 Rugpjūčio 20, 23:36:19 »
Sveiki, taip nutiko kad mano bulkoje nupuvo laidas antenos tai prasivedziau kita, bet vedziau teliko antenos kabeli, ir noriu paklausti ar tinka ir toks kabelis ar reike spec ieskoti ir deti, nes dar man kasko ne taip gerai  gaudo, bet ir antena prie to pacio keiciau uz 8 lt :D tai taip ir neaisku kame beda.

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1368: 2013 Rugpjūčio 21, 00:24:04 »
Sveiki, taip nutiko kad mano bulkoje nupuvo laidas antenos tai prasivedziau kita, bet vedziau teliko antenos kabeli, ir noriu paklausti ar tinka ir toks kabelis ar reike spec ieskoti ir deti, nes dar man kasko ne taip gerai  gaudo, bet ir antena prie to pacio keiciau uz 8 lt :D tai taip ir neaisku kame beda.
mašinoj antenos laidas 50 omų skirtas, tv antenai 75 omų.

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1369: 2013 Rugpjūčio 21, 09:25:30 »
Pioneer Avic d3 gal kas buvot susidure su siuo aparatu,vertas demesio ar nelabai? Noras,kad butu viskas viename:muzika,navi,galinio vaizdo kamera  :V

visiskai nevertas demesio.kazkur buvo tema apie ji.

1. Navi gali pamirst
2.DivX gali pamirsti, filmu/klipu visu nerodys, formatam belenkaip isrankus

jau geriau ziurek kenwood DNX nuo 7 serijos, turesi normalu Garmin navi viduj, DivX video formatam ir t.t

Neprisijungęs Orpio

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1370: 2013 Rugpjūčio 21, 16:45:07 »
Ar yra koks nors kitas būdas į Audi Concert PLUS pasijungti savo muziką? Turiu omenį flasho adapterį, auxin ar kokį tais cd changerį (jo nebuvo ir nėra mygtuko jam). Jokių kasečių ar jų adapterių, transmiterių nenoriu dėl prastos kokybės... Ačiū :)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Rugpjūčio 21, 16:54:41 sukūrė Orpio »

Neprisijungęs asas0313

• Įrašai: 840
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1371: 2013 Rugpjūčio 21, 18:19:49 »
Ar yra koks nors kitas būdas į Audi Concert PLUS pasijungti savo muziką? Turiu omenį flasho adapterį, auxin ar kokį tais cd changerį (jo nebuvo ir nėra mygtuko jam). Jokių kasečių ar jų adapterių, transmiterių nenoriu dėl prastos kokybės... Ačiū :)
Yra du budai... Paprastesnis ir pigesnis.  ;) Paprastesnis- ieskot e-bay adapterio AUX-IN. Pigesnis- reikia, kad moketum naudotis lituokliu, siek tiek anglu kalbos ziniu ieskant pajungimo schemos.  :D Dvi magnetolas buvau pasidares su AUX-IN ivestim per cd-changer'io jungti. Tereikia dvieju ''tulpiu'' garso signalui priimti ir varzos (tiksliai nzn kiek omu) tam, kad magnetola matytu pajungta changer'i.  ;)

Neprisijungęs Orpio

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1372: 2013 Rugpjūčio 21, 23:29:28 »
Yra du budai... Paprastesnis ir pigesnis.  ;) Paprastesnis- ieskot e-bay adapterio AUX-IN. Pigesnis- reikia, kad moketum naudotis lituokliu, siek tiek anglu kalbos ziniu ieskant pajungimo schemos.  :D Dvi magnetolas buvau pasidares su AUX-IN ivestim per cd-changer'io jungti. Tereikia dvieju ''tulpiu'' garso signalui priimti ir varzos (tiksliai nzn kiek omu) tam, kad magnetola matytu pajungta changer'i.  ;)

bet jei ir pabandyčiau tokį variantą, (ryt pažiūrėsiu iš kitos puses magą ar yra jungtis papildoma) tai kaip man reiktų persijugt auxin rėžimą.. čia viskas tik apie radiją ir kasetę :)

Neprisijungęs asas0313

• Įrašai: 840
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1373: 2013 Rugpjūčio 22, 03:58:54 »
bet jei ir pabandyčiau tokį variantą, (ryt pažiūrėsiu iš kitos puses magą ar yra jungtis papildoma) tai kaip man reiktų persijugt auxin rėžimą.. čia viskas tik apie radiją ir kasetę :)
Yra tavo magui changer'io fiske.  (+) http://www.ertasvc.ru/tovar/Audi-Chorus-Blaupunkt.htm

Abieju tulpiu sarvus susuki tarpusavy ir jungi prie 18 kontakto, viena tulpe prie 19, kita prie 20 kontakto. Ir jau turi aux-in jungti, belieka tik issiaiskint kaip parodyt magui, kad prijungtas cd-changeris.  :D O del sito bijau ka ir patart...  :think: Geriau pasiklausk ko nors kas daugiau ismano elektronika.  ;) Tiek, kad esu beveik tikras, kad 16 su 17 ir reiks sujungt,  greiciausiai netiesiogiai, o per varza.  :V

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1374: 2013 Rugpjūčio 22, 08:36:15 »
nuotraukoj chorus - jame cd dezes jungties - nera.