Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Diskusijos susijusios su automagnetolomis  (Skaityta 373075 kartus)

Neprisijungęs Vytautas88

• Įrašai: 1166
    • Žiūrėti profilį
Gal kas išvedinėjot Concert 1 normalų linijinį išėjimą (tiesiai už pradinio stiprinimo) stiprintuvui? Instrukcijų nereikia, bet gal kas turit pasižymėję kas ten pas concert'ą galuose stovi?

P.S.: gal kas gali patvirtinti, jog bose garsiakalbių varža yra ~2 omus?
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Balandžio 07, 11:23:19 sukūrė Vytautas88 »

Neprisijungęs unixasas

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
Įsigijau A6 1999 m., kurioje yra Audi Chorus, tačiau užrakintas. Radijos knygelėje lyg tyčia kampas su atrakinimo kodu gražiai išimtas. Ar ant paties mago korpuso būna parašytas kodas? Gal žinote, kur kreiptis, ir ar verta pačiam bandyt 10000 kodų?

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Sveiki ;) Turiu aš alpine CDE-101R viskas su ja man kaip ir ok, bet atsibodo isvaizda, dabar mastau yra pasiulymas kaip ir keist i Alpine Ida-x311rr su mano priemoka, pinigai nera 50 lt ir ne 100 o daugiau, tai sakykit ar bus realios naudos del garso,galingumo, apart to ,kad ta IDA daug geriau atrodo,nei manoji ?  :) Ačiū

Neprisijungęs PsevDo

• Įrašai: 60
    • Žiūrėti profilį
Sveiki ;) Turiu aš alpine CDE-101R viskas su ja man kaip ir ok, bet atsibodo isvaizda, dabar mastau yra pasiulymas kaip ir keist i Alpine Ida-x311rr su mano priemoka, pinigai nera 50 lt ir ne 100 o daugiau, tai sakykit ar bus realios naudos del garso,galingumo, apart to ,kad ta IDA daug geriau atrodo,nei manoji ?  :) Ačiū
pagal parametrus tai taviskis turi 4x50w o tas ida, 4x45.

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
pagal parametrus tai taviskis turi 4x50w o tas ida, 4x45.
čia tik skaičiai, kurie negroja. "groja" detalės sudėtos viduj.

Neprisijungęs Waids

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Pas mane pakeista kaip apatinėje nuotraukoje ir viskas reguluojasi, tik klavišai nešviečia.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Kolegos, nežinote ,ar visiems Alpine modeliamas, pas ka buvo "ipdodo" jungtis ta mėlyna, ar pas visas jos vienodos ? Nes uzsisakiau sita http://lemona.lt/index.php?page=item&i_id=134839 ir dabar po biski pradedu sisiot i bata, kad gali netikt nes pas kitas is arti foto nerandu bet atrodo kad labiau vienas galas to metalo apvalejantis.. Pas mane tai yra ta melyna fyske ipdui bet nepamen u tiksliai kaip ji ten atrodo, tai gal kas tiksliau pasakysit, jei pas visas vienoda ji tada tures tikt sitas laidas ir nusiraminsiu :D

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
Kolegos, nežinote ,ar visiems Alpine modeliamas, pas ka buvo "ipdodo" jungtis ta mėlyna, ar pas visas jos vienodos ? Nes uzsisakiau sita http://lemona.lt/index.php?page=item&i_id=134839 ir dabar po biski pradedu sisiot i bata, kad gali netikt nes pas kitas is arti foto nerandu bet atrodo kad labiau vienas galas to metalo apvalejantis.. Pas mane tai yra ta melyna fyske ipdui bet nepamen u tiksliai kaip ji ten atrodo, tai gal kas tiksliau pasakysit, jei pas visas vienoda ji tada tures tikt sitas laidas ir nusiraminsiu :D

klausyk tai jei tu zadi jungti ipoda tai tau tokio reikia http://lemona.lt/index.php?page=item&i_id=134838
 valdyt galesi per grotuva.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Balandžio 13, 10:49:18 sukūrė ramsung »

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
ar audi symphony turi kokiu bedu su garsu kaip concerta ir t.t.

ir dar klausimas ar symphony II taip paciai tinka i b5 fl kaip ir I gen.?
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Balandžio 16, 13:25:48 sukūrė ramsung »

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Kasnors bandet ant alpines pajungt ipodą , įdomu per tą kabelį jis ir krausis, kai grosiu prie mages prijunges, ar visgi baterija reiks atskirai jam krauti ?

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
Beveik esu tikras kad kraus.
 O tu ka jau ir alpine jungsi? :)kur concerta desi :)?

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Beveik esu tikras kad kraus.
 O tu ka jau ir alpine jungsi? :)kur concerta desi :)?
Concertas tevukui cia, alpine su ipodu ir kitais navarotais pas mane :D

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
Concertas tevukui cia, alpine su ipodu ir kitais navarotais pas mane :D

a matai kaip, nu tai informuok kaip gausis su tuo iPodu. Beje tiko concertas?:)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Pajungem, viskas veikia, tik galinius garsiakalbius liko pajungt nes buvo pajungta ant paprasto pionieriaus dabar reikia atgal orginaliai pajungt kolkas tik priekiniai, radija idealiai gaudo (ko tevui ir reikejo pagrinde)
Beje,prie to concerto galima prijungt per kazkoki priedeli usb ar atminties korta ? Cd ceindzeriui daug kniosalynes ta laida vest i bagazine jauciu..
P.S. Su alpine viskas ok, sukisau nemazai bapkiu bet pasiemiau ipoda, laida ta specialu,kad eitu pilnu greiciu,kokybe pasaka, valdymas per maga,ipoda galima bardacioke laikyt,viskas ledas, beda kad masina siurblys parejo tai mieste negaliu su garsu prakosti  :-] (n)

• Žiūrėti profilį
gal žinot ar būna mažų mp3 usb/SD grotuvų, bet kad turėtų line-out, o ne per fm siųstų muziką į radiją? ar reikės ardyt ir bandyt iš tokio išgaut lineout signalą?

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
gal žinot ar būna mažų mp3 usb/SD grotuvų, bet kad turėtų line-out, o ne per fm siųstų muziką į radiją? ar reikės ardyt ir bandyt iš tokio išgaut lineout signalą?

jei gerai supratau tau reikia aux out

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
Pajungem, viskas veikia, tik galinius garsiakalbius liko pajungt nes buvo pajungta ant paprasto pionieriaus dabar reikia atgal orginaliai pajungt kolkas tik priekiniai, radija idealiai gaudo (ko tevui ir reikejo pagrinde)
Beje,prie to concerto galima prijungt per kazkoki priedeli usb ar atminties korta ? Cd ceindzeriui daug kniosalynes ta laida vest i bagazine jauciu..
P.S. Su alpine viskas ok, sukisau nemazai bapkiu bet pasiemiau ipoda, laida ta specialu,kad eitu pilnu greiciu,kokybe pasaka, valdymas per maga,ipoda galima bardacioke laikyt,viskas ledas, beda kad masina siurblys parejo tai mieste negaliu su garsu prakosti  :-] (n)
jo gali pajungti, yatour brandas gamina ir  iPod ir mp3 adapterius, kaina apie 150-200lt

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
jo gali pajungti, yatour brandas gamina ir  iPod ir mp3 adapterius, kaina apie 150-200lt
Kaina neviliojanti, bet kur jis ten pasijungia ? Nes dabar tai visos fyskes susikisa laisvos nelieka, nu ta tipo euro, paskui dar viena kazkokia ir trecia bortokompui kaip suprantu ten kur rodo ekraniuke BC kas groja

• Žiūrėti profilį
jei gerai supratau tau reikia aux out
taip, reikia tokio tipo grotuvo, su aux-out (line-out, tas pats). gal kas esat susidūręs?

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
Kaina neviliojanti, bet kur jis ten pasijungia ? Nes dabar tai visos fyskes susikisa laisvos nelieka, nu ta tipo euro, paskui dar viena kazkokia ir trecia bortokompui kaip suprantu ten kur rodo ekraniuke BC kas groja
oj ne ten daugiau tu fiskiu. 6 berodz, mp3 adapteris jungiasi vietoj cdc, siaip ant concerto sono parodyta. zodziu yra euro fishke is dvieju daliu, tada navi/telefon . cdc, option, ir line output'ai

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
oj ne ten daugiau tu fiskiu. 6 berodz, mp3 adapteris jungiasi vietoj cdc, siaip ant concerto sono parodyta. zodziu yra euro fishke is dvieju daliu, tada navi/telefon . cdc, option, ir line output'ai
Bet kad pas teva visos susikisa, nelieka nei vienos laisvos (+) Tai mazu ceindzeris buvo ,laidai tebera o pirikupas islupo ? :D
P.S. tokia ciut durnoka mintis kilo, sau pasiimt toki magiuka, nest pas elektrika kad lineikas pripajuotu prie jo, imt ta adapteri usb mmc kortų . Tik vienintelis atbaido, kad nebutu subo valdymo.. Bet siaip su stipreku suzaist galima tada. Labai vilioja apsvietimas jo, dar ziuriu jis ten automatiskai reguliuojasi kada sviesiau ryskiau,kada tamsiau-blankiau. Pas teva dar kai org elektros pravodke magui, tai ir isijungia nuo gabaritu, ne istisai sviecia, tai taip zebiskai atrodo.. Sekmadieni dar susijungs tevas galinius garsiakalbius ir bus pasaka. O laikinai jauciu reiks itaisyt fm transfirmeri,kadangi fm gerai traukia magonas, bus viskas ok, nes kartais uzmiesti irgi per ta radija ner ka klausyt..

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
Bet kad pas teva visos susikisa, nelieka nei vienos laisvos (+) Tai mazu ceindzeris buvo ,laidai tebera o pirikupas islupo ? :D
P.S. tokia ciut durnoka mintis kilo, sau pasiimt toki magiuka, nest pas elektrika kad lineikas pripajuotu prie jo, imt ta adapteri usb mmc kortų . Tik vienintelis atbaido, kad nebutu subo valdymo.. Bet siaip su stipreku suzaist galima tada. Labai vilioja apsvietimas jo, dar ziuriu jis ten automatiskai reguliuojasi kada sviesiau ryskiau,kada tamsiau-blankiau. Pas teva dar kai org elektros pravodke magui, tai ir isijungia nuo gabaritu, ne istisai sviecia, tai taip zebiskai atrodo.. Sekmadieni dar susijungs tevas galinius garsiakalbius ir bus pasaka. O laikinai jauciu reiks itaisyt fm transfirmeri,kadangi fm gerai traukia magonas, bus viskas ok, nes kartais uzmiesti irgi per ta radija ner ka klausyt..

lineiku nereikia pripajuot, reika nusipirkt iskart jau paruostas ir be vargo jungt stipreka.  http://www.lemona.lt/index.php?page=item&i_id=58091

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
taip, reikia tokio tipo grotuvo, su aux-out (line-out, tas pats). gal kas esat susidūręs?
o kame problema? Jungi iš ausinių lizdo pvz http://lemona.lt/index.php?page=item&i_id=aa4df0a9fb225b5e75f3b7ed8ac95dbf ir turi iš betkokio grotuvo

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
o kame problema? Jungi iš ausinių lizdo pvz http://lemona.lt/index.php?page=item&i_id=aa4df0a9fb225b5e75f3b7ed8ac95dbf ir turi iš betkokio grotuvo

line in turi nebent amp'as, grotuvas line in neturi, nebent aux in. be to as nesuprantu kam jis ta fm moduliatoriu pristojo, jungi mp3 nesiojama grotuva pr magnetolos per aux kabeli ir viskas.

• Žiūrėti profilį
vaikinai, fm moduliatorius groja muziką iš usb ir sd/micro sd, kai mp3 grotuvas iš savo atminties, arba kortelės. tuo jis pranašesnis, problema kad labai retas turi line-out.
bet jau turiu kitą variantą.