Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Diskusijos susijusios su automagnetolomis  (Skaityta 378475 kartus)

Neprisijungęs UFFO

• Įrašai: 91
    • Žiūrėti profilį
patarkit!  Navi plus rns-d, koloneles pas mane paprastos ( ne bose), problema tame kad groja tik viena prieki varuotojo pusej, keleivio pusej siek tiek groja bet birbia , o galines isvis vos ne vos girdisi, kad kazkas yra ir tiek. cia biski pasiskaiciau, kad turi but stiprintuvelis, bet kai kur ir nereikia, tai kaip istikruju? o jei ir taip, kur jis stovi?nuo ko pradet ieskot problemos? pas mane a6 2002m avant. dekui

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
siulyciau geriau investuoti i elektros instaliacija (laidus) o jei zadi ilgai klausyt ant neuzvestos masinos, tai gal kiek ir pades. pas mane su 2 stiprintuvais viskas kolkas, jokiu kondensatoriu nereikia
A kiek galios realiai rmsais pas tave ? Gal ble ir man bandyt be kondencu, nes siaip akumas galingesnis ivarytas pas mane nei priklauso

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
neskaiciuoju galios rms, bet jei skaiciuot sudedant 2 stiprintuvus, tai apie 700 rms, cia reik skaiciuot gal kiek jie sroves srebia

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
sveiki, turiu klausima, ar audi churus ir concert magams visiems sviecia mygtukai? nes kaip cia suprast, kad pas vienus sviecia pas kitus ne, ar jau pajungime cia problema:)

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
Pajungime problema, yra forume aprašyta apie tai, paieškok.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
neskaiciuoju galios rms, bet jei skaiciuot sudedant 2 stiprintuvus, tai apie 700 rms, cia reik skaiciuot gal kiek jie sroves srebia
Tai normaliai jei pakanka, nebandei ant uzgesintos auto ,kei klaiko pagrojus dar imanoma uzsikurt ? :D

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
nu nezinau kai vazinejau su padvesusia varta, su kuria neuzsikurdavau prie -15, tai 40 minuciu paklauses nebeuzkuriau, o dbr nepraktikuoju akumu iskrovimo :D nes kaip zinia tai jiem tikrai ne i nauda

Neprisijungęs Ka2kas

• Įrašai: 67
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Kaip manot, ar verta imti Audi Concert I uz 30Lt su grybaujanciu garso reguliavimu?

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Kaip manot, ar verta imti Audi Concert I uz 30Lt su grybaujanciu garso reguliavimu?

gal ir apsimoka, va as turiu concerta sudegusi, tai gal pavyks tau juos sukerkt ir turetum gera radija. pasikonsultuok su elektronikais ir ziurekis. jei tik taip zadi det i masina ir neremontuot, tai neverta, nervu gadinimas tik :)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Vyriukai, gal kas galetumet per pvz koki skaipa ar siaip PM pakonsultuot, kaip teisingai aparaturai pajungt kondensatoriu ? Nes visgi nusprendziau imt su nebloga nuolaida per pazystama gaunu, tai nusprendziau det

Neprisijungęs Ka2kas

• Žiūrėti profilį
Jei dabar pas mane Audi Delta, keiciant ja i Concert I reikia ka nors perdarinet ar tinka visos fyskes?

Neprisijungęs owas

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Ka2kas

• Žiūrėti profilį
gal ir apsimoka, va as turiu concerta sudegusi, tai gal pavyks tau juos sukerkt ir turetum gera radija. pasikonsultuok su elektronikais ir ziurekis. jei tik taip zadi det i masina ir neremontuot, tai neverta, nervu gadinimas tik :)
O kiek tu uz savo sudegusi concerta noretum? :)

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
O kiek tu uz savo sudegusi concerta noretum? :)

tavo miestas labai jau toli nuo manes, tai neverta net svarstyt.
(tik dabar beje pamaciau)

Neprisijungęs laisvydaz

• Įrašai: 123
    • Žiūrėti profilį
sveiki, kaip pakeisti RNS-D vokiska meniu i angliska? :think:

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
 (h) atsidure pas mane pilnas a4 b5 sedano bose komplektas.
iskilo keletas klausimu  :-]
turim sitokia fiske. kaip suprantu man reikalinga tik kaireje esanti dalis. kitos nereikalingos, nes nei navy, nei changerio nebus.

Visi garsiakalbiai jungiasi per stiprintuva (priekis, galas, palange)
i mages iseimus ateina tik 2 laidai  :think: bet niekur nenueina, nei i garsiakalbius, nei i stiprintuva  :think:
tai kam jie isvis reikalingi? jei viskas jungiasi per stipra  :think:

viskas bus jungiama ant kenwood multimedijos, tai, kad viskas grotu, kaip suprantu man reikalingas sitox adapteris kad butu 4 tulpes ir remote laidas? 2 tulpes priekiui, 2 galui, o remotas stipro ijungimui?

« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 21, 01:02:43 sukūrė rom3o999 »

Neprisijungęs UFFO

• Įrašai: 91
    • Žiūrėti profilį
sveiki, kaip pakeisti RNS-D vokiska meniu i angliska? :think:
reik gerai paieskot ir rasi  :D mintinai nepamenu bet budamas masinoj kada galeciau pasakyt

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
(h) atsidure pas mane pilnas a4 b5 sedano bose komplektas.
iskilo keletas klausimu  :-]
turim sitokia fiske. kaip suprantu man reikalinga tik kaireje esanti dalis. kitos nereikalingos, nes nei navy, nei changerio nebus.

Visi garsiakalbiai jungiasi per stiprintuva (priekis, galas, palange)
i mages iseimus ateina tik 2 laidai  :think: bet niekur nenueina, nei i garsiakalbius, nei i stiprintuva  :think:
tai kam jie isvis reikalingi? jei viskas jungiasi per stipra  :think:

viskas bus jungiama ant kenwood multimedijos, tai, kad viskas grotu, kaip suprantu man reikalingas sitox adapteris kad butu 4 tulpes ir remote laidas? 2 tulpes priekiui, 2 galui, o remotas stipro ijungimui?

pats atsakau i savo klausima :D
taip reikejo butent tokio pereimo, kad viska paleisti ant neorginalios magnetolos  :yay:

Neprisijungęs owas

• Žiūrėti profilį
romeo, adapteris toks tiks, o tavo stiprintuvas tikrai turi 3 kanalus garsiakalbimas? Kiek kanalų subui yra?

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Sveiki kolegos, na uzklausiau zalio klausimo i-klube, ten liaudis tai... Nusipeza nieko neatsako nu zodziu.. Manau cia padesit,zinot, zodziu pajungiau kondensatoriu, viskas kaip ir ok, bet bet zalia lempute salia lcd ekrano istisai dega tik prijungus pliusa ir minusa, nesvarbu remote pajungtas ar atjungtas,ar ji ir turi istisai sviesti ? Dėkuj :)

Neprisijungęs PsevDo

• Įrašai: 60
    • Žiūrėti profilį
Sveiki kolegos, na uzklausiau zalio klausimo i-klube, ten liaudis tai... Nusipeza nieko neatsako nu zodziu.. Manau cia padesit,zinot, zodziu pajungiau kondensatoriu, viskas kaip ir ok, bet bet zalia lempute salia lcd ekrano istisai dega tik prijungus pliusa ir minusa, nesvarbu remote pajungtas ar atjungtas,ar ji ir turi istisai sviesti ? Dėkuj :)
neturi sviesti, remote pajungi nuo mago, ir kai jis isijungia tada isijungia ir visi pribombosai

Neprisijungęs Ka2kas

• Žiūrėti profilį
tavo miestas labai jau toli nuo manes, tai neverta net svarstyt.
(tik dabar beje pamaciau)
as bunu Vilniui, tai cia neproblema.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
neturi sviesti, remote pajungi nuo mago, ir kai jis isijungia tada isijungia ir visi pribombosai
Ekraniukas tai atsijungia, bet ta lemute ne... Netgi visiskai atjungus ta kondensatoriu nuo laidu matos kaip ji neryskiai sviecia :V

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
Prikaupia kazkiek energijos savyje ir sviecia del to. Toks kondensatoriaus veikimo principas. Todėl taves ir i-klube nesuprato. cia elementaru watsonai.