Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Diskusijos susijusios su automagnetolomis  (Skaityta 374045 kartus)

Neprisijungęs beee

• Įrašai: 621
    • Žiūrėti profilį
Sveiki kaip i rns-e irasyt navi? turiu lt 2012 is torentu ;) bet dar nebandziau net irasinet klausimas kaip ten juos irasyt , kad is karto veiktu ?
 gal kas jau bande? (H-)

Neprisijungęs alionas

• Įrašai: 18
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,gal turit Mino numeri,kaune uzsiema elektra. parasykit i pm laukiu dekui.

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Kokie atsiliepimai apie du subus vienoje dezeje ? Didelis sudas ir naudos nulis, ar gali neblogai bildelint ? Nes uzmaciau uz normalia kaina 1,4kw rms (abieju subu galia sudejus) deze jau nemaza, bet kol jaunas norisi "pasiklausyt muzikos :-]" magelis velka pakankamai, turejau alpine slabnos klases, bet sekancia savaite planuoju i rimtesni pasikeist,savo parduot, komponentai dar siokie tokie+ papildomai dar keisiu duryse,piscialkas parsisiunciau irgi jau rimtesnes, ne po 20lt,tai siektiek kokybes norisi jau islaust,ne tik bumsinimo. ir mastau dabar del to subo, ar toks gerai gros,ar visgi geriau viena ,kazkiek silpsnesni,gal kas paporins kas ir kaip :)  Dekuj.

Neprisijungęs moochinazz

• Įrašai: 2571
    • Žiūrėti profilį
Dar pasakyk kad ta 1kw rms jungsi nuo mago :D siaip tai geriau uzsibrezt kiek pinigu gali isleist,  tada prioritetus ishsideliot.  Ar daugiau maziau kokybes nori,  ar kepenis ir nuo kebulo rudis kratyt :D

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
Kokie atsiliepimai apie du subus vienoje dezeje ? Didelis sudas ir naudos nulis, ar gali neblogai bildelint ? Nes uzmaciau uz normalia kaina 1,4kw rms (abieju subu galia sudejus) deze jau nemaza, bet kol jaunas norisi "pasiklausyt muzikos :-]" magelis velka pakankamai, turejau alpine slabnos klases, bet sekancia savaite planuoju i rimtesni pasikeist,savo parduot, komponentai dar siokie tokie+ papildomai dar keisiu duryse,piscialkas parsisiunciau irgi jau rimtesnes, ne po 20lt,tai siektiek kokybes norisi jau islaust,ne tik bumsinimo. ir mastau dabar del to subo, ar toks gerai gros,ar visgi geriau viena ,kazkiek silpsnesni,gal kas paporins kas ir kaip :)  Dekuj.
be stipriako bus liūdna ir graudu :)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Ajaj,uzmirsau rimtai paminet stipriu :D Stipriu planuoju is draugo pirkt, nes jam nebereikia, alpine grynu (rms) 1,8kw berots ten pas ji  :V

Neprisijungęs moochinazz

• Žiūrėti profilį
Man atrodo kosmonautas tu kw srityje

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
Ajaj,uzmirsau rimtai paminet stipriu :D Stipriu planuoju is draugo pirkt, nes jam nebereikia, alpine grynu (rms) 1,8kw berots ten pas ji  :V
nu cia tguretu but monobockas per visa bagazine su atskiru akumu kondikais ir t.t. 200A maitinimo kabeliu :DDD abejoju ar tu toki cia pirkt zadi :D

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Man atrodo kosmonautas tu kw srityje
As sakau kas parasyta mol, viska zinociau cia neklausineciau,matai kad nevisazinis,tai ir klausiu,ksmonautas nebent tu.
nu cia tguretu but monobockas per visa bagazine su atskiru akumu kondikais ir t.t. 200A maitinimo kabeliu :DDD abejoju ar tu toki cia pirkt zadi :D
Nu raso tiek :-] Arba ten padielke :-] Kuo pradedu tiket labiau, nu ne esme, viska realiai reiks isbandyt ir ziuret kas is to viso gero :-]  Beje, gal galit apie kondensatoriaus veikima paaiskint, tipo jei jis yra,akumo neiskrausiu iki galo,tam jis ? :)

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
kondensatorius kaupia kruvy ir kompensuoja energijos trukuma momentini. T. y. esant kritiniam momentui, kai stiprintuvas suvalgo daugiausiai energijos musant zemui ir t.t. kad nenusprogtu tavo generatorius ir sviesos nemirgsetu gelbsti kondensatorius.

Neprisijungęs moochinazz

• Žiūrėti profilį
matai kokie cia patarimai, jei nei tikslaus zemadaznio modelio, nei stiprintuvo modelio nepasakei, nei kainos, kuria nori isleist :) kai papasaosi konkreciau, tada galima bus kazka paporint, patart :)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
matai kokie cia patarimai, jei nei tikslaus zemadaznio modelio, nei stiprintuvo modelio nepasakei, nei kainos, kuria nori isleist :) kai papasaosi konkreciau, tada galima bus kazka paporint, patart :)
Padarysiu foto kai draugeli sutiksiu :)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Sveika liaudis ;) Vienas forumietis labai jau pagelbejo perkant dar aparaturos   :D ,labai dar karta dekuj jam, dabar klausimas visiems, gal kas zinot kokia internetine parde,kur gaut lineiku šakotuva nu ta tipo Y vadinama formos,k ad galeciau du stiprekus pajungt, reik kad ir kaina protinga butu ir ilgo BENTJAU 0,5 metro. Lemonoj yra uz nebrangiai bet tik 20cm... Ebejuj ieskojau visaip pavadinima veziau,neradau  :-/
O siaip dar klausimelis,nieko tokio jei vienas salia kito,gal net suglausti stiprekai bus ? Sakau kad nebutu ten trukdziu kokiu ar dar ko... Dėkingas :)

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
tai lemonoj perki tas sakotuvaq 20cm ir plius dar 1,5m linijinius nusipirk, nereiks isradinet nieko.

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
Noreciau nusipirkt ta daikta,kur vietoj keitiklio kisasi ir galima mp3 klausyti ;)Nes tei disku rasymai po 20 dainu kazkaip pabodo jau.Pageidautina,kad pavadinimus rodytu.Gal kas susidure su tokiu daiktu,ar turit gal kas?

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
tai lemonoj perki tas sakotuvaq 20cm ir plius dar 1,5m linijinius nusipirk, nereiks isradinet nieko.
Tocnai, apie tokia minti nepagalvojau :D Dekuj

Neprisijungęs tomas_v

• Įrašai: 80
    • Žiūrėti profilį
Norėjau paklausti kokius grotuvus turite kurie telpa i A6 C5? Ieškau grotuvo su USB jungtimi bet tokio, kad užsidarytu durelės. Iš ankstesnio auto paimtas Kenwoodo garso ratukas trukdo uždaryti dureles.
Bei niekur nerandu nei informacijos koks tarpas ten yra, ar info apie tai kiek išsikiša garso reguliavimo mygtukai įvairiuose grotuvuose. Tad lieka tik klausti čia.
Ačiū

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
Ar čia originalas? Nes skylės mago išėmimui kaip originalo :V

Neprisijungęs PsevDo

• Įrašai: 60
    • Žiūrėti profilį
Norėjau paklausti kokius grotuvus turite kurie telpa i A6 C5? Ieškau grotuvo su USB jungtimi bet tokio, kad užsidarytu durelės. Iš ankstesnio auto paimtas Kenwoodo garso ratukas trukdo uždaryti dureles.
Bei niekur nerandu nei informacijos koks tarpas ten yra, ar info apie tai kiek išsikiša garso reguliavimo mygtukai įvairiuose grotuvuose. Tad lieka tik klausti čia.
Ačiū
pioneer deh-2400 irgi neuzsidaro, trukdo ratukas

Neprisijungęs tomas_v

• Įrašai: 80
    • Žiūrėti profilį
Joo, pimpis tada gaunasi.
Kaip tik turiu mažą, kelių mm didumo USB, bet taip norėtus, kad tvarkingai durelės užsidarytų :)
Tikiuosi kas nors pasidalins, ką įsidėję turi.

Neprisijungęs moochinazz

• Žiūrėti profilį
Msn atrodo paburus biski su stalcium ir giliau ikisus ji turetu su betkokiu magu uzsidaryt

Neprisijungęs PsevDo

• Įrašai: 60
    • Žiūrėti profilį
hmm, nebent pjaustyt tenais giliau, kad netrukdytu laidai.. ideti maga i savo vieta labai sunku, tenka pasikankint, laidu nemazai, dar linijiniai kai iseina, tai viskas trukdo ikist, jau nekalbu apie giliau...
bandyk ziuret maga be ratuko, su knopkem

Neprisijungęs Gytautas

• Įrašai: 339
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,gal kas galit padėt atrišt magą? JVC KD LX111r , JVC   KD-LX111R   CODE 4 dig   JV2111   JVC   D784217AGC168   24C32 smd   EEPROM   TA8273H  , visi duomenys kuriuso turiu... Niekur nerdandu kaip atsirišt

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
Sveiki,gal kas galit padėt atrišt magą? JVC KD LX111r , JVC   KD-LX111R   CODE 4 dig   JV2111   JVC   D784217AGC168   24C32 smd   EEPROM   TA8273H  , visi duomenys kuriuso turiu... Niekur nerdandu kaip atsirišt

nesk pas elektronika ir atris, be eeprom nuskaitymo nieko nebus..

Neprisijungęs Gytautas

• Įrašai: 339
    • Žiūrėti profilį
Gal žinot kur vilniui galima nunešt? Koek kaina atrišimo?