Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Del audi b4 galiniu koloneliu  (Skaityta 959 kartus)

Neprisijungęs retass

• Įrašai: 22
    • Žiūrėti profilį
Del audi b4 galiniu koloneliu
« Topic Start: 2011 Rugpjūčio 19, 14:31:34 »
Sveiki pas mane audi b4 avant galinese duryse yra koloneles su stiprintuvu nusipirkau naujas koloneles hertz. Bet ten yra dvi fiskes ir 6 laidai o priekines koloneles be problemu pasikeiciau po du laidus ten yra. Tai padekit kaip man naujas koleneles pajungt ar reikia kokiu perdarymu :)? dekui uz atsakymus :)

Neprisijungęs Fenixaz

• Įrašai: 33
    • Žiūrėti profilį
Re: Del audi b4 galiniu koloneliu
« Atsakymas #1: 2011 Spalio 04, 01:05:43 »
Dabar detaliai negaliu prisiminti kaip ten kas buvo, bet puikiai pamenu, kad tos kolonėlės turi savo stiprintuvus ar kažką tokio(bent pas mane gale originalios nokia taip buvo). Tuos stiprintuvus maitina baltas laidas, kuris pareina nuo mago(+12Vturbūt),tai tau jo tikrai nereiks.
Nuo šios vietos galiu ir klysti: tos dvi fyškės viena eina į tą didesnį (ale žemadažnį) kita turbūt į aukštadažnį. Aukštadažniui +,-, žemadažniui +,-,stiprintuvas+, nepamenu kam šeštas laidas. Tiek aukštadažnio tiek žemadažnio + prie mago turėtų susieiti į vieną laidą, tiek -, balto kaip minėjau nereikia. Realiai galėtum nesunkiai su kokiu multimetru pasižiūrėt kur kuris laidas ir prasivesti. Šiaip galėtum pasakyti ar prie mago jugsi herztus ar prie stiprintuvo, nes ten pas mane bent jau tie laidai tokie plonyčiai, "lievi" buvo, geriausia viską išmest ir naują dviejų gyslų laidą prasivest nuo durelių iki mago- tikrai nedaug darbo.
Šiaip ar taip tau tereiks tik dviejų laidų nuo garsiakalbio iki mago ar stiprintuvo,kuriuos gali pravest naujus arba panaudot senus, į kitus gali nekreipt dėmesio.