Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Del a4'tos (avant) originaliu koloneliu keitimo  (Skaityta 3355 kartus)

Neprisijungęs mike111

• Įrašai: 51
    • Žiūrėti profilį
Sveiki..
pas man 98 A4 avantas, noreciau pasikeisti priekines duru koloneles, dabar stovi gamyklines NOKIA, sudroztos kaip turi buti, net baisu jungt mageli.. :))
Noreciau jas pakeisti kazkuo nauju, noreciau 13-tuku..
Klausimas butu toks:
gal galetumet patarti, kokias kolonkes deti (koki modeliuka). juk tikrai yra tokiu, kurie jau yra susidure su siuo klausimu, pasidalinkit patirtim.
Man stebuklu nereikia. Aciu :)

lodorius

• Svečias
Ar cia pas mane viena ar pas visus slyksciai groja A4, pakuriau mage pioneer 2050mp, garsas baisus. Jokio priesbosio, tik toks kaip astrus, neaiskus midbasas ir auksti. Garsiakalbiai kaip ir neplerpia, nesuplyse jie.

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
o tai kokiu stebuklu tu tikies is gamyklines paprastos sistemos ir tokiaus mago?

Neprisijungęs mike111

• Įrašai: 51
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,pasidalinsiu patirtim..
gal kam pravers.
Kadangi priekiniu dureliu gamykliniai garsiakalbiai buvo visiskai sudrozti, norejos juos kazkuo pakeist.
kadangi ten kazkokie nestandartiniai, ir dar tvirtinimas trim taskais, reikejo kazkokio adapterio.
forume kazkur radau nuoruoda su adapteriais. nuvaziavau ir nusipirkau va tokius, juk visai nebrangus..
http://www.rcl.lt/index.php?id=2&lang=lt&begin=3&acc=show&fid=99&pcode=GPAD572122&pmode=&frame=3
nusipirkau 13cm garsiakalbius. viskas puikiai tiko, greit ir lengvai susirinko. viskas buvo saunu, kol neijungiau magnetolos.
o kai ijungiau, pakraupau.. nu taip plerpe, kad baisu klausyt buvo. zodziu, greit meciau juos lauk, ir dariau medinius adapterius. pavargt reikejo, bet rezultatas nudziugino.
Reziume: plastikiniai adapteriai nieko neverti, taip sakant - sh..  ;)

Neprisijungęs vilionsas

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
Citata
Sveiki,pasidalinsiu patirtim..
gal kam pravers.
Kadangi priekiniu dureliu gamykliniai garsiakalbiai buvo visiskai sudrozti, norejos juos kazkuo pakeist.
kadangi ten kazkokie nestandartiniai, ir dar tvirtinimas trim taskais, reikejo kazkokio adapterio.
forume kazkur radau nuoruoda su adapteriais. nuvaziavau ir nusipirkau va tokius, juk visai nebrangus..
http://www.rcl.lt/index.php?id=2&lang=lt&begin=3&acc=show&fid=99&pcode=GPAD572122&pmode=&frame=3
nusipirkau 13cm garsiakalbius. viskas puikiai tiko, greit ir lengvai susirinko. viskas buvo saunu, kol neijungiau magnetolos.
o kai ijungiau, pakraupau.. nu taip plerpe, kad baisu klausyt buvo. zodziu, greit meciau juos lauk, ir dariau medinius adapterius. pavargt reikejo, bet rezultatas nudziugino.
Reziume: plastikiniai adapteriai nieko neverti, taip sakant - sh..  mirkt

Gal nori man tokius medinius padaryt?  ;)

Neprisijungęs EVALDASA4

• Įrašai: 90
    • Žiūrėti profilį
nu pas mane a4 avant 2000metu tai gale stovi dvieju juostu 16 cm garsekalbiai o priekyjy 13cm o bagaze bosas :)