Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: CD changeris  (Skaityta 2443 kartus)

Kauptukas

• Svečias
CD changeris
« Topic Start: 2007 Rugpjūčio 22, 15:33:51 »
Sveiki, periūrėjau forumą, lygtai tokios temos dar nebuvo.
Gal truputį galėtumėte mane apšviesti? Pas mane A3 97-12, magas orginalus: Audi Chorus. Esu juo pilnai patenkintas, groja gerai ir nelabai norisi keisti į kitą. Vienintelė problema, kad norisi karts nuo karto užsidėti ir kokį CD :[

Ar galima prie Audi Chorus prijungt CD changerį? (Jei ne, žemiau nežiūrėti :))
Ar tinka bet koks CD changeris?
Į ka reikia atkreiptį dėmesį perkant/dedant CD changerį?
Dar kas nors svarbaus?
Ačiū už suteiktą informaciją.

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
CD changeris
« Atsakymas #1: 2007 Rugpjūčio 22, 15:39:55 »
pažiūrėk čia ar tavo magė valdo cd čeindžerį
http://www.erta.ru/magnitol/audi.shtml

2rnas

• Svečias
CD changeris
« Atsakymas #2: 2007 Rugpjūčio 22, 15:54:10 »
klaustukas, o yra koks nors is audi originaliu kad butu linijiniai isejimai originalus?

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
CD changeris
« Atsakymas #3: 2007 Rugpjūčio 22, 16:31:17 »
jei neklystu pas audi delta yra. o ir siaip, bet kokiu atveju galima padaryti ta isejima linijini, tik reikia pamoketi meistram kelias kapeikas.  8:8

2rnas

• Svečias
CD changeris
« Atsakymas #4: 2007 Rugpjūčio 22, 16:41:46 »
kazkaip man nepatikimai atrodo su tais padarymais. idomu kokia kokybe? gal kas yra pasidares? nes su tais universaliais tai jau isbandyta (kur ant isejimo kolonelem toks niekutis uzsideda ir tipo turi lineikas) ten tai  :f :[

p.s. geras vertimas forumo (is sh ishvercia i niekuti) :-] :-] :-]

Kauptukas

• Svečias
CD changeris
« Atsakymas #5: 2007 Rugpjūčio 22, 18:30:00 »
pažiūrėk čia ar tavo magė valdo cd čeindžerį
http://www.erta.ru/magnitol/audi.shtml
Skaičiau vos ne pusę valandos, tačiau tekstą įveikiau. Rašo, kad tokios funkcijos teoriškai nepalaiko, tačiau tai praktiškai galima padaryt :)
Nu man jau  (!?)

Tai gal kas susidūręs su tuo? Ar iš vis verta prasidėt? Vis dar neprarandu vilties :)

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
    • Žiūrėti profilį
CD changeris
« Atsakymas #6: 2007 Rugpjūčio 22, 20:53:30 »
pigiau bus magę pasikeist..........

Neprisijungęs Vytautas88

• Įrašai: 1166
    • Žiūrėti profilį
CD changeris
« Atsakymas #7: 2007 Rugpjūčio 22, 21:10:14 »
kazkaip man nepatikimai atrodo su tais padarymais. idomu kokia kokybe? gal kas yra pasidares? nes su tais universaliais tai jau isbandyta (kur ant isejimo kolonelem toks niekutis uzsideda ir tipo turi lineikas) ten tai  :f :[

p.s. geras vertimas forumo (is sh ishvercia i niekuti) :-] :-] :-]
Gerai padarytas linijinis išėjimas (atvestas nuo pradinio stiprintuvo) yra tolygus originaliam variantui. Žaidimas su tais keitikliais iš high-output į low-input yra nesąmonė (ką jau pats pastebėjai).

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
CD changeris
« Atsakymas #8: 2007 Rugpjūčio 23, 20:49:16 »
o rimtai del to ceinzerio  8:8
jei gamyklis magas AUDI DELTA palaiko cd keitiklio galimybe, galima pajungti bet koki cd keitikli, ar butent tik fokiska toki kaip blaupunkt ir t.t.?

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 5336
    • Žiūrėti profilį
CD changeris
« Atsakymas #9: 2007 Spalio 24, 14:40:14 »
ir man tas pats klausimas aktualus, pas mane stovi audi concert ir gale yra palikta buvusio (matyt originalaus) ceinzerio pedsaku. yra laidai nupjauti. net fyskes perekupai nepaliko. ar tiktu belekoks ceinzeris dabar ar reikia ieskot blaupunkt audi concert?

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
    • Žiūrėti profilį
CD changeris
« Atsakymas #10: 2007 Spalio 24, 15:15:38 »
ir man tas pats klausimas aktualus, pas mane stovi audi concert ir gale yra palikta buvusio (matyt originalaus) ceinzerio pedsaku. yra laidai nupjauti. net fyskes perekupai nepaliko. ar tiktu belekoks ceinzeris dabar ar reikia ieskot blaupunkt audi concert?
ne blaupunkt o panasonic  :D

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
CD changeris
« Atsakymas #11: 2007 Spalio 24, 15:38:10 »
a cia man irgi tada pasistojo klausimas a verta Delta keist i ala Blaupunk calgary mp35 ?
Yra saviu plius. Kitas magas mp3 graina, fyfciku daugiau, bet... Ji ir nuvogt labiau vilios :/
O gamyklinis, gali CD cheingeri dasijungt, ir sau lialia dajnuot, bei pajungt stipriu gale  :/
wat tu do ?

Evaldas

• Svečias
CD changeris
« Atsakymas #12: 2007 Spalio 24, 15:40:04 »
Prie blaupunkto irgi orginalų stiprių ir čeindžerį pajungsi...

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
CD changeris
« Atsakymas #13: 2007 Spalio 24, 16:39:44 »
Pas delta raso kad buvo kazkox special changeris kuris kitoms audems nesidejo ir netinka :/
o interfeicas i alpine kainuoja 4 stakai su virsum :/

Evaldas

• Svečias
CD changeris
« Atsakymas #14: 2007 Spalio 24, 16:44:22 »
Galiu parduoti nuo deltos čeindžerį, bet dėl laido negarantuoju, tikrai neturėčiau noro jį lupti lauk.

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
CD changeris
« Atsakymas #15: 2007 Spalio 25, 00:10:52 »
kad nekurt naujos temos. PAs mane stovi Sony CA850 magas. valdo CD/MD changeri. turiu ir changeri CDX616. pastarasis ant senesnio modelio Sonio su MD veike, taip pat veike su X600 stikliniu kasetiniu, o ant maniskio pajungus tik stalciu spjauna, daugiau nieko nedaro  (!?)
ar gali buti changerio nesuderinanumas su magu, nors jis ir valdo deze?  fyske taipogi tokia pati  ?!?

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
CD changeris
« Atsakymas #16: 2007 Spalio 25, 18:55:51 »
Galiu parduoti nuo deltos čeindžerį, bet dėl laido negarantuoju, tikrai neturėčiau noro jį lupti lauk.
kiek uz ta malonuma plius minus ??:) kabeli jau kaip nors gal ir gauciau :D

Evaldas

• Svečias
CD changeris
« Atsakymas #17: 2007 Spalio 25, 19:51:37 »

Be poros šimtų aš jo nelupsiu lauk :)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
CD changeris
« Atsakymas #18: 2007 Spalio 25, 20:52:15 »

Be poros šimtų aš jo nelupsiu lauk :)

uz 350 buvau suderejas su vienu bahuru, bet velnias pakiso koja, susitikom paleidinejau kompaktus viskas veike, ir tada dar nuejom istraukiau cd ceinzeri aprodziau dar ijungem ir PYST nebegroja  :-] cia tai ziauriai, ir nesupratau kas yra, tai ir nebepardaviau jam aisku neveikiancio. kita diena nuveziau meistrui, atsuko varztus, ogi ziuri fiske isitraukusi vidine  :-] tas bahurasnebepirko ir taip jau baigesi viskas  :A

Neprisijungęs voisniz

• Žiūrėti profilį
CD changeris
« Atsakymas #19: 2007 Spalio 29, 11:37:30 »
kad nekurt naujos temos. PAs mane stovi Sony CA850 magas. valdo CD/MD changeri. turiu ir changeri CDX616. pastarasis ant senesnio modelio Sonio su MD veike, taip pat veike su X600 stikliniu kasetiniu, o ant maniskio pajungus tik stalciu spjauna, daugiau nieko nedaro  (!?)
ar gali buti changerio nesuderinanumas su magu, nors jis ir valdo deze?  fyske taipogi tokia pati  ?!?
tai nieks nezino?

Neprisijungęs lialius

• Žiūrėti profilį
CD changeris
« Atsakymas #20: 2007 Spalio 29, 12:43:43 »
ne fyskeje laime, changeriai ala turi kaip cia pasakius protokola. Tai jis nesutampa tada neveikia. Bet jie realiai labai retai kada keiciami, nebent pas tave amziaus skirtumas laaabai didelis :D

Neprisijungęs voisniz

• Žiūrėti profilį
CD changeris
« Atsakymas #21: 2007 Spalio 29, 14:14:15 »
ne fyskeje laime, changeriai ala turi kaip cia pasakius protokola. Tai jis nesutampa tada neveikia. Bet jie realiai labai retai kada keiciami, nebent pas tave amziaus skirtumas laaabai didelis :D
amziaus skirtumas gal 2-3 metai :V

Neprisijungęs spydas

• Įrašai: 647
    • Žiūrėti profilį
CD changeris
« Atsakymas #22: 2007 Spalio 29, 16:46:09 »
Visiškai nesigaudau kaip yra su sonkėm, bet pvz Alpine turi dviejų rūšių "šynas" - ai-net bei m-bus, atitinkamai bet kurio Alpine grotuvo su bet kuriuo Alpine CD keitikliu gali ir nesukergt, nesvarbu kad pvz ir tų pačių metų gali būt :D Gal ir sonkėm panašiai, reikia pasidomėt  ;)

siwa

• Svečias
CD changeris
« Atsakymas #23: 2007 Lapkričio 05, 12:51:57 »
labas dienas. as cia nuliovas sitam forume, bo tik pries savaite audi insigyjau. klausimukas irgi panasus pas mane pasistojes. reikia cd keitiklio, bet nezinau ar is tu autopliuse man tiks. pas man audi a6 04m su navi ir nezinau kokio reikia man ziureti keitiklio. ar cia betkuris senas tiks? ar jis skaitys dvd formata? gal kas patarimu turit? busiu ziauriai dekingas

siwa

• Svečias
CD changeris
« Atsakymas #24: 2007 Lapkričio 06, 17:22:39 »
ir prie to paties, gal kas turit parduoti man tinkama? a?  :/