Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: c4 podiumai, kas ka zinot, ka rekomenduojat  (Skaityta 2603 kartus)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
taigi mastau uz kokio gero menesiuko sukaupes info megint kazkur pasidaryt podiumus.. mastau apie sesioliktukus i priekines ir zemu dazniu garsiakalby gale.. fsio.. gal kas daretes kurnors klp apskrity ir galit ka parekomenduot ???

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
mielai.. bet laiko niekaip nerasiu :)

p.s dekui uz linkus

2rnas

• Svečias
as dabar irgi intensyviai renku info ir kaupiu moneta, kad pavasari galetu prasidet darbai jau (aa)

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
as dabar irgi intensyviai renku info ir kaupiu moneta, kad pavasari galetu prasidet darbai jau (aa)

pac daryt zadi ?

2rnas

• Svečias
bandysiu, ziuresim kas gausis.
baigiu visa i-kluba perskaityt, jau bendras vaizdas mazdaug matosi, tik idomu kaip gros spx-137r komponentai istatyti i org vietas...

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
jei pasidarysi sau, tai teks kalbet kad ir man padarytum :D

2rnas

• Svečias
mano planai pabaigt kraut viska i masina iki vasaros galo, taip kad....
i-klube patare det 16tukus, nes pagal mano muzika jie grotu geriau...
o muzika
jeigu kam nepatinka tai bent jau nuo 6 minutes paklausykit kaip pavaro biciukas (aa) :O (!?)

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
o muzika
jeigu kam nepatinka tai bent jau nuo 6 minutes paklausykit kaip pavaro biciukas (aa) :O (!?)
o tu įsivaizduoji kiek tau kainuos kad tavo muzika grotų bent jau panašiai kaip teatre?

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
o muzika
o tu įsivaizduoji kiek tau kainuos kad tavo muzika grotų bent jau panašiai kaip teatre?

ziurint ko kam reikia :) jis nerase kad turi groti kaip teatre :)

2rnas

• Svečias
o muzika
taip isivaizduoju kiek TURETU kainuot tokia muzika, man iki to dar toli, bet evoliucija jau vyksta.
o kaip manai klaustuk 50klt turetu pakakt viskam? - cia del sportinio intereso klausimas.

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
2rnas wa radau: butent c4 podiumu gamyba :)

http://forumas.i-klubas.lt/index.php?topic=4391.0

bet kazi ar pac noreciau pradet :D

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
    • Žiūrėti profilį
o muzika
taip isivaizduoju kiek TURETU kainuot tokia muzika, man iki to dar toli, bet evoliucija jau vyksta.
o kaip manai klaustuk 50klt turetu pakakt viskam? - cia del sportinio intereso klausimas.
už tiek pinigų susipirkt viską į namus buitinio arba visą gyvenimą į teatrą kasdien vaikščiot ir mašinoj žinias klausytis per gamyklinę radiją  :D
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Spalio 20, 20:07:11 sukūrė Klaustukas »

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
ne nu klaustuk nepersistenk komentuodamas... nenusimanau as labai stipriai audio, bet uz 50k litu tikrai ne zinias klausyt....

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
ilgos keliones i darba turetu buti investavus i masina 50gabalu. ir tirkai nei audi nei mercedes tai turetu buti, cia jau koks ekskliuzyvas. nors ir audi tokiu turi  (h)

Neprisijungęs Egiux

• Žiūrėti profilį
ilgos keliones i darba turetu buti investavus i masina 50gabalu. ir tirkai nei audi nei mercedes tai turetu buti, cia jau koks ekskliuzyvas. nors ir audi tokiu turi  (h)

kodel? ar masina klausosi muzikos ar vairuotojas?  (h).

Pats irgi ruosiuosi darytis podiumus, kai tik suinstaliuosiu el. langus ir absifkes gausiu. Info apie pati procesa galima is cia paimti:
http://www.audiofanai.lt/content.php?article.43

2rnas

• Svečias
o muzika
už tiek pinigų susipirkt viską į namus buitinio arba visą gyvenimą į teatrą kasdien vaikščiot ir mašinoj žinias klausytis per gamyklinę radiją  :D
man idomu ar i bent viena masina lietuvoj (ne apie reklamine o asmenine) yra tiek investuota. as sneku ne apie sukrovima o apie tvarkinga instaliavima. o kad grotu, ne sniokstu, o grotu, galima ir pigiau...

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
    • Žiūrėti profilį
paklausk Aruno- kiek jo muzika kainuoja vitrinos kainomis  :D

2rnas

• Svečias
kiek teko susidurt su vitrininem kainom tai jos labai graziai tirpsta kai imi ne viena preke, paimt kokius komponentus + stiprintuva ir jau turi koki 15% nuolaida (+)

2rnas

• Svečias
2rnas wa radau: butent c4 podiumu gamyba :)

http://forumas.i-klubas.lt/index.php?topic=4391.0

bet kazi ar pac noreciau pradet :D
sitas jau senai isstudijuotas, bet audziu minty kad biski kitaip reikes daryt...

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
c4 podiumai, kas ka zinot, ka rekomenduojat
« Atsakymas #20: 2007 Lapkričio 11, 19:18:47 »
dar kalusimelis, o kazi kaip skambetu jei idet i prieky podiusu su tryliktukais, bet tas orginalias dezes plastmasines durelese palikti, kad butu kazkoks turis ???

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2007 Lapkričio 11, 19:37:18 »
dar kalusimelis, o kazi kaip skambetu jei idet i prieky podiusu su tryliktukais, bet tas orginalias dezes plastmasines durelese palikti, kad butu kazkoks turis ???
nepamirshk kad dauguma komponentu skirti groti i dureles o ne dezutes (turio reik didesnio), visada ivertink tai, nes garso skirtumas didelis.

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2007 Lapkričio 11, 19:39:40 »
nu tia del to ir klausiu :) wisu wingrybiu nezinau... kas dar pasisakys ??  (v)

Neprisijungęs Egiux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2007 Lapkričio 11, 19:47:18 »

tai priklauso nuo garsiakalbiu elektromechaniniu parametru. Reiktu imti konkrecius modelius. Vieni garsiakalbiai grotu, kiti nelabai.

Neprisijungęs spydas

• Įrašai: 647
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2007 Lapkričio 12, 09:57:00 »
Pirmiausia - kaip jau minėta, reikia atitinkamų garsiakalbių su atitinkamais parametrais - kad "sutiktų" tose dėžutėse groti. Antra - toms dėžutėms galioja tie patys principai, kaip ir subų dėžėms - standumas, tvirtumas ir tt. Aišku, reikalavimai atitinkamai proporcingi kalibrui, nereikia midams dėžių iš 24 mm plokštės :D Bet tos plastikinės dėžutės man tvirtom nepasirodė  :P