Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: becker grotuvai  (Skaityta 23150 kartus)

Neprisijungęs Romka

• Įrašai: 33
    • Žiūrėti profilį
becker grotuvai
« Atsakymas #75: 2008 Liepos 04, 10:11:34 »
nu ne aciu nesueis tada

Neprisijungęs mariuskm

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
becker grotuvai
« Atsakymas #76: 2008 Liepos 04, 12:12:10 »
Kažkaip becker su indianapoliu nusivažiavo.Skamba prastokai palyginus su kitais Becker, dažna problema su kompakto skaitymu.Aš turėjau vieną indianapolį, tai kartais kompaktą po kelis kartus reikėdavo ištraukt ir vėl kišt kad nuskaitytų,draugas ir nusipirko su ta pačia bėda, vargsta irgi dar kolkas.Na nebent radus gera kaina, pažaist o paskui parduot jei nepatiks.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
becker grotuvai
« Atsakymas #77: 2008 Liepos 04, 13:19:19 »
bet tai ar ziauriai skiriasi skambejimas grand prixo nuo indianapolio  ??

Ziaurumo lygiai skiriasi ir juos kiekvienas asmeniskai suvokia, taciau jei perki Becker'i del garso kokybes- ieskok be NAVI ;)

Neprisijungęs mariuskm

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
becker grotuvai
« Atsakymas #78: 2008 Liepos 04, 20:31:08 »
Bajoras 100 proc teisus šitoj vietoj :D

Neprisijungęs Romka

• Įrašai: 33
    • Žiūrėti profilį
becker grotuvai
« Atsakymas #79: 2008 Liepos 04, 23:35:27 »
nu nzn ash jau baigiu pasiduot jauciu,prafiltravau visus kanalus vln kn ir klp kiek turejau o turiu tikrai nemazai(bent jau vln) ir ka,nulis, jei kas ir turi tai indianapolius(po 600-650) arba monzas(po350-380).jauciu arba reiks imt monza(bet beda kad snukis nenusijema) arba kokia alpine gal paimt ir nesukti sau galvos :(

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
becker grotuvai
« Atsakymas #80: 2008 Liepos 05, 11:46:54 »
kencianciam dangus kaip sakoma :D :D :D :D :D

Kidas

• Svečias
becker grotuvai
« Atsakymas #81: 2008 Liepos 05, 14:46:40 »
tai patark kokia magnetola nusipirkti iki 800lt siaip reiktu MP3 aisku ir usb nepakenktu bet del kokybes sutikciau paaukot,dar APLINE kazkaip traukia tik nelabai as ten ju modeliuose gaudaus.

Alpines mano kukliomis ziniomis tai jau senai suka ir veda link to, kad neskaitytu irasinetu piratiniu CD, su kiekvienu magu vis maziau irasinetus skaito... Kiek tave tikros tiesos nezinau - neturejau....

ieskok Becker Grand Prix modelio, bet nelengva ju in LT rasti. Jei jau labai USB reikia, yra e-bay spec perejimu kurie jungiasi i CD keitiklio lizda, o i kita gala kisasi USB. Surasiu pagal patarimus katalogais dainas, veikia 1:1 kaip CD keitiklis su visu valdymu ;) Tiesa, tas galioja ir visiems organaliems audi magams
ir kiek tas malonumas kastuoja??? +/-?

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
becker grotuvai
« Atsakymas #82: 2008 Liepos 05, 15:02:23 »
tai patark kokia magnetola nusipirkti iki 800lt siaip reiktu MP3 aisku ir usb nepakenktu bet del kokybes sutikciau paaukot,dar APLINE kazkaip traukia tik nelabai as ten ju modeliuose gaudaus.

Alpines mano kukliomis ziniomis tai jau senai suka ir veda link to, kad neskaitytu irasinetu piratiniu CD, su kiekvienu magu vis maziau irasinetus skaito... Kiek tave tikros tiesos nezinau - neturejau....

ieskok Becker Grand Prix modelio, bet nelengva ju in LT rasti. Jei jau labai USB reikia, yra e-bay spec perejimu kurie jungiasi i CD keitiklio lizda, o i kita gala kisasi USB. Surasiu pagal patarimus katalogais dainas, veikia 1:1 kaip CD keitiklis su visu valdymu ;) Tiesa, tas galioja ir visiems organaliems audi magams
ir kiek tas malonumas kastuoja??? +/-?
http://audi.aitisfera.lt/index.php?topic=18022.0

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
becker grotuvai
« Atsakymas #83: 2008 Liepos 11, 11:27:28 »
Na va, buvau labai gera ir gavau dovanų Becker cascade 7944... :G 8-P (aa) :)
Tik va dabar bėda turiu...pajungus nėra garso... :[ Vienžo, pajungiu fyškes į šitas vietas...(1foto) nėra garso, rašo magas neva nemato garsiakalbių išėjimų...(ar panašiai, aš čia savaip rašau ) paskui susiradau inete instrukciją, pasižiūrėjau neva rašo jei magas su changer'iu viršutiniam kištuke vidurinė fyškė turi būti įkišta, jei be changer'io reikia išimti...pas mane nėra, reiškias aš išimu?...(foto2) ok, galvojau gal dėl to nesupranta, bet špyga...šiandien nekišau tos fyškės...tas pats užrašas, garso nėra... 

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
becker grotuvai
« Atsakymas #84: 2008 Liepos 11, 11:28:18 »
Toliau...darbar žiūriu, o gal pas mane turi būti vidurinės fyškės...(foto3) bet jų pas mane nėra?...reiks keisti?...sorry, gal aš labai nusipezėjau čia, tai prašau pataisykite ir padėkite... :[

Neprisijungęs arcimas

• Įrašai: 1821
    • Žiūrėti profilį
becker grotuvai
« Atsakymas #85: 2008 Liepos 11, 12:49:16 »
A- fiske maitinimui ir kitiems laidukams reikalinga,
B- fiske laidams i koloneles, jei pas tave nera masinoje tokios fiskes kuri prisijungia i maga  A ir B
tai tada nueik i elektros prekiu parduotuve ar i kokius senukus ir reikalauk EURO fiskes. tada meistras tau pajungs ja.

turetu veikt, pagal mane :)

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
becker grotuvai
« Atsakymas #86: 2008 Liepos 11, 13:04:46 »
B- fiske laidams i koloneles, jei pas tave nera masinoje tokios fiskes kuri prisijungia i maga  A ir B
tai tada nueik i elektros prekiu parduotuve ar i kokius senukus ir reikalauk EURO fiskes. tada meistras tau pajungs ja.

Pas mane yra euro fyškės, tik gali būti kad laidai kitaip pajungti, reikia bandyti sukeisti laidus B fyškėje...

Neprisijungęs LinaS1

• Įrašai: 358
    • Žiūrėti profilį
becker grotuvai
« Atsakymas #87: 2008 Liepos 11, 13:34:54 »

Pas mane yra euro fyškės, tik gali būti kad laidai kitaip pajungti, reikia bandyti sukeisti laidus B fyškėje...

Sumaisyti visai kitaip ladai ir tiek :)

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
becker grotuvai
« Atsakymas #88: 2008 Liepos 11, 17:28:11 »
degs viskas atvira ugnim.........gaila meistrui 20lt už pajungimą?  :D :D :D :D

Neprisijungęs LinaS1

• Įrašai: 358
    • Žiūrėti profilį
becker grotuvai
« Atsakymas #89: 2008 Liepos 11, 20:41:28 »

Klaustukui va duok padarys tau  :D

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
becker grotuvai
« Atsakymas #90: 2008 Liepos 11, 22:00:31 »

Negaila, tik duok man ta meistra...?????....as pati tikrai neperjunginesiu laidu... :D uzteko man gilioj jaunystej fejerverku... :D :[ :D o tai klausykis klaustuk, gal mes galim su tavim sutarti?... :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
becker grotuvai
« Atsakymas #91: 2008 Liepos 12, 20:05:45 »
Man tas pats, tik su concert magu. Su senąja audi delta viskas veikė puikiausiai, o concertui nėra garso.
Meistras pasakė, kad concert magas papraščiausiai nepaleidžia bose sistemos, ko pasekoje nėra ir garso. Liepė pirmadienį atvežti magiuką, sakė kažką jam ten padarys.
Galvojau, gal stipriakas nepasileidžia, tačiau girdisi, kaip jis magę įjungiant/išjungiant suklaksi, taigi reiškia veikia jis.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
becker grotuvai
« Atsakymas #92: 2008 Liepos 14, 13:23:16 »
galas maitinamas tik lineikomis, t.y. jis neturi iprastu isejimui galinems kolonelems. Atkreipkita i euro fyskes garso lizdus, galiniu kojeliu net nera ;) Todel viskas jungiasi per virsutine sonine fyske (prie saugiklio) - ten lineikos.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
becker grotuvai
« Atsakymas #93: 2008 Liepos 14, 14:34:13 »
Tai tas aišku jau seniai. Pas mane nėra net fiškės paprastoms kolonėlėms, viskas eina per linijeikas. Šiandien palikau mašiną elekrtikui, tipo reikia išvesti sužadinimą bose sistemai.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
becker grotuvai
« Atsakymas #94: 2008 Liepos 14, 14:42:43 »
galas maitinamas tik lineikomis, t.y. jis neturi iprastu isejimui galinems kolonelems. Atkreipkita i euro fyskes garso lizdus, galiniu kojeliu net nera ;) Todel viskas jungiasi per virsutine sonine fyske (prie saugiklio) - ten lineikos.

tai rycka man buvai savo becker'i imetes tik priekys grojo,o su originaliu viskas ore

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
becker grotuvai
« Atsakymas #95: 2008 Liepos 14, 14:57:23 »
pas tave kai dejau, buvo kitas lineiku laidas (4 laidu), o turi buti 5 laidu, tad gal del to susizadinimo nebuvo :V

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
becker grotuvai
« Atsakymas #96: 2008 Liepos 14, 15:03:06 »
Aš sužadinimą per visus prakaišiojau įtartinesnius laidus, jokios reakcijos. Na šiandien vakare jau bus aišku, kame kampas ten buvo.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
becker grotuvai
« Atsakymas #97: 2008 Liepos 14, 19:34:58 »
Žodžiu taip - nukerpamas dwg/gnd laidas. Viskas iškart pradėjo veikti be jokių bėdų. Tipo tas laidas blokuoja/mutina stipriaką. Jei kam reiks tiksliau, nueisiu iki mašinos tiksliai spalvą pažiūrėti.

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
becker grotuvai
« Atsakymas #98: 2008 Liepos 14, 20:07:11 »
Žodžiu taip - nukerpamas dwg/gnd laidas. Viskas iškart pradėjo veikti be jokių bėdų. Tipo tas laidas blokuoja/mutina stipriaką. Jei kam reiks tiksliau, nueisiu iki mašinos tiksliai spalvą pažiūrėti.

buk geras paziurek... :H

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
becker grotuvai
« Atsakymas #99: 2008 Liepos 14, 20:28:31 »
Žodžiu taip, kątik pažiūrėjau...
Reikia nukirpti juodą laidą su balta juostele iš maitinimo fiškės
Jei nerasi, tai tada ieškai taip: pasiimi magą galine dalimi į save ir kerpi kairėj pusėj apatinį laidą iš maitinimo fiškės.