Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: becker grotuvai  (Skaityta 23173 kartus)

Neprisijungęs mariuskm

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
Re: becker grotuvai
« Atsakymas #125: 2008 Gruodžio 28, 18:18:10 »
na sendien nusipirkau beker traffic pro 4720na kaip ir nieko, tik prie to jo meniu nelabai prates dar, su ta radija nustatinejant problemu buvo , :D beto jauciu kad kazkoki pasisikusi nusipirkau  :V ilgiau pagrojus CD ima groti nesvarei, strikti, ir kartais paraso CD TEMP   (z)

navarotu nera daug, bet man ju ir nelabai reikia,

na tik minusas magui kad grojant CD nerodo dainos pavadinimo  :/
beto ir mygtukai neryskiai sviecia, kaip apsinese kokie butu, o vat ekranas sviecia kaip reikiant  :D

Na dainos pavadinimą turėtų rodyt paspaudus garso reguliatorių, o dainos kad šokinėja arba stringa kažkiek laiko pagrojus tai dažnai pasitaiko pas becker.O beje kokį čia pirkai modeliuką už tokią kainą?Aš irgi žadu savo becker pardavinėt, mano su mp3.

Neprisijungęs arcimas

• Įrašai: 1821
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #126: 2008 Gruodžio 28, 19:21:56 »
na sendien nusipirkau beker traffic pro 4720na kaip ir nieko, tik prie to jo meniu nelabai prates dar, su ta radija nustatinejant problemu buvo , :D beto jauciu kad kazkoki pasisikusi nusipirkau  :V ilgiau pagrojus CD ima groti nesvarei, strikti, ir kartais paraso CD TEMP   (z)

beto ir mygtukai neryskiai sviecia, kaip apsinese kokie butu, o vat ekranas sviecia kaip reikiant  :D

Na dainos pavadinimą turėtų rodyt paspaudus garso reguliatorių, o dainos kad šokinėja arba stringa kažkiek laiko pagrojus tai dažnai pasitaiko pas becker.O beje kokį čia pirkai modeliuką už tokią kainą?Aš irgi žadu savo becker pardavinėt, mano su mp3.

Yra parasyta koki modeliuka pirkau :) pabandysiu paspaust garso migtuka, bet kad lyg ir spaudziau ben nieko nedare... nu gal nepastebejau ar ka... dabar vaziavau pora valandu tai muzika lyg ir nestrigo :)

sendien is kauno, mokejau 250  :V
ai :) zinau as irgi buvau sumastes sita jamt.. bet nieko nenuleido.. :D tai ir nejamiau... :) komplektacijoje tik magas daugiau nieko.. bent jau pardavejas teige.. ::) ?

jo jauciu kad is to pacio... na magas kaip magas, tik skydelio kampai biski apdauzyti, ekranas irestas, bet nieko.. ka komplektacijoje dave tai tuos rakciukus magui isimt :D daugiau nieko :( tik sendien pastebejau kad dar buvo kaune Hihg spreed, gal tas geresnis butu buves, bet jo kaina 270 bet jei buciau nuderejes iki 250 tada gal ir geriau... o gal tu sendien su juo buvai suteres 4 val apziuret jo ? :D nes jis man taip sake, arba prisigalvojo kad tik imciau :D

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #127: 2008 Gruodžio 28, 19:25:51 »

Yra parasyta koki modeliuka pirkau :) pabandysiu paspaust garso migtuka, bet kad lyg ir spaudziau ben nieko nedare... nu gal nepastebejau ar ka... dabar vaziavau pora valandu tai muzika lyg ir nestrigo :)

sendien is kauno, mokejau 250  :V
ai :) zinau as irgi buvau sumastes sita jamt.. bet nieko nenuleido.. :D tai ir nejamiau... :) komplektacijoje tik magas daugiau nieko.. bent jau pardavejas teige.. ::) ?

jo jauciu kad is to pacio... na magas kaip magas, tik skydelio kampai biski apdauzyti, ekranas irestas, bet nieko.. ka komplektacijoje dave tai tuos rakciukus magui isimt :D daugiau nieko :( tik sendien pastebejau kad dar buvo kaune Hihg spreed, gal tas geresnis butu buves, bet jo kaina 270 bet jei buciau nuderejes iki 250 tada gal ir geriau... o gal tu sendien su juo buvai suteres 4 val apziuret jo ? :D nes jis man taip sake, arba prisigalvojo kad tik imciau :D
ne :) nesitariau.. jjauciu prisigalvojo.. :D as mastau, gal indianapoli imt kur pliuse yra.. su defektu.. nes man cd kaip ir nereikalingas turiu mp3 adapteri kuris vietoj changerio jungiasi, tik va klausimas ir priims ta mp3 adapteri.. :) nors originalus magas priema... :]

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #128: 2008 Gruodžio 28, 19:30:02 »
nu cia jau reikia pasikonsultuot su kuo nors, bet idomu kas tam CD yra, gal ten lengvai sutvarkoma... bet variantas gal ir geras, nors kazkada esu mates ir sveika uz 400 Lt, bent jau taip sake kad sveikas..  :)

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #129: 2008 Gruodžio 28, 19:35:02 »
Ei chebra gal kas zino kaip BEKERIUI pasijungt AUX (chimicinant savom rankom )  :D nes tos mazos fiskutes su trumpu laikuku nesinori pirkt uz 32 lt :D

http://shop.milgreta.lt/product_info.php?cPath=6_84&products_id=23259&milsid=d521299eed9f81d21cb0bf7191f917af

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #130: 2008 Gruodžio 28, 19:35:47 »
Ei chebra gal kas zino kaip BEKERIUI pasijungt AUX (chimicinant savom rankom )  :D nes ta maza fiskute su trumpu laikuku nesinori pirkt uz 32 lt :D

ka tu nori per ta auxa jungt?

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #131: 2008 Gruodžio 28, 19:40:08 »
PVZ is telefono ar MP3 grotuvo neiseitu tiesiogei per maga pajungt naudojant AUXa

Neprisijungęs mariuskm

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #132: 2008 Gruodžio 28, 19:45:10 »
Ei chebra gal kas zino kaip BEKERIUI pasijungt AUX (chimicinant savom rankom )  :D nes tos mazos fiskutes su trumpu laikuku nesinori pirkt uz 32 lt :D

[url=http://shop.milgreta.lt/product_info.php?cPath=6_84&products_id=23259&milsid=d521299eed9f81d21cb0bf7191f917af]http://shop.milgreta.lt/product_info.php?cPath=6_84&products_id=23259&milsid=d521299eed9f81d21cb0bf7191f917af
[/url]

http://shop.milgreta.lt/product_info.php?cPath=6_84&products_id=23259&milsid=d521299eed9f81d21cb0bf7191f917af
Draugui buvau junges be fiškutės.Susiradau manuale kur kokie galai išeina ir sumoviau iš tokių mažų štekeriukų.Tik pradžioj fonavo truputį per stiprintuvą nes laidą buvau prastą paėmęs, perdarius gavosi gal ir neblogai.Tik kažin ar verta žaist, sudėjus kainą štekeriukų ir galų į stiprintuvą ne kažkoks ir skirtumas gaunasi.Paskui atrodo Klaipėdos megaome tos fiškutės mačiau buvo po 15lt.Tik manau kad čia fiškutė yra išėjimui į stiprintuvą, bet ne įėjimui į becker vidinį stiprintuvą.Nesu dar nei ant vieno becker mates aux funkcijos.Ant fiškutės dar ir matosi vienas laidas kuris naudojamas stiprintuvo paleidimui.Nebent įėjimą galima pagaut iš čeindžerio štekerio, bet neaišku kaip valdymą jam paduot.
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Gruodžio 28, 19:50:45 sukūrė mariuskm »

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #133: 2008 Gruodžio 28, 19:52:13 »
kaip suprantu kontaktai 18;19;20 taip? tik dabar ka prie ko? o tie like 13-17 kaip ir nereikalingi jo ?

butinai reikia ekranuoto laido? :)

Neprisijungęs mariuskm

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #134: 2008 Gruodžio 28, 20:19:17 »
Galai tai šitie, tik dar stiprintuvo valdymo reiks.Jis bendroj maitinimo fiškėj yra.Laidą tai reikia ekranuotą audio naudot.

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #135: 2008 Gruodžio 28, 21:54:36 »
Galai tai šitie, tik dar stiprintuvo valdymo reiks.Jis bendroj maitinimo fiškėj yra.Laidą tai reikia ekranuotą audio naudot.
o tai pala, kiek suprantu AUX yra audio iejimas? taip? tada prie ko cia tas stiprintuvas? ir jo valdymas

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #136: 2008 Gruodžio 29, 00:31:38 »
AUX iejimas ;)
o su radia bei jos stotimis ir valdymu pradzioje ir as kariavau :D :D

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #137: 2008 Gruodžio 29, 00:47:34 »
tai vat sakau per AUX pajunkciau kad ir telefona ir per ji muzika leisciau :)

o su ta radija ten visokiu navarotu, fiksuoti kanalai, ir dar visokie :D sendien is kauno vaziavau tai taip num,inkiau kad tik puko radijas tegrojo  :D :D :D

Neprisijungęs mariuskm

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #138: 2008 Gruodžio 29, 09:04:37 »
Aux tai aux, bet bus įdomu pažiūrėt su kuo suimituosit kad cd čeindžeris pajungtas.Kitaip tai to paduotp signalo neskaitys beckeris.

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #139: 2008 Gruodžio 29, 13:18:00 »
ceindzeriui yra atskira fiskute, bet jei sakai kad neskaitis, tai net nezinau  :V

Neprisijungęs mariuskm

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #140: 2008 Gruodžio 29, 13:23:16 »
Atskira tai atskira, aš ten prieš tai kur rašiau tai buvau blogai pažiūrėjas.Ten tikrai yra aux įėjimai čendžeriui.Bet kaip žinot kokios ten komandos vaikšto iš čeindžerio kad paleist signalo paėmimą iš jo.Èia nesigaus mano supratimu taip paprastai kaip ant mago kur nuspaudi aux klavišą ir klausai.Mačiau spec adapteris kad į becker pajungt ipod ebay kainavo apie 100 eur, reiškia ten turbūt yra kažkas gudraus.

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #141: 2008 Gruodžio 29, 13:35:55 »
ot velnias, gal ir tiesa sakai, na reikes kokiu budu pabandyt, neiseis tai neiseis :(

Neprisijungęs mariuskm

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #142: 2008 Gruodžio 29, 13:44:52 »
Atsargiai žinoma galima pabandyt, gal kas netyčia ir gausi, gal aš ir klystu.Tik manau pasiimk kokią video kamerą kai bandysi, na jei dūmai iš becker parūks tai bus nors video susipažinimui. :D

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #143: 2008 Gruodžio 29, 14:02:22 »
negazdink tu manes  :D

Neprisijungęs mariuskm

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #144: 2008 Gruodžio 29, 14:14:34 »
na man yra buvę kad eksperimentai nebuvo nufilmuoti, gerų vaizdų būtų. :D

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #145: 2008 Gruodžio 29, 14:45:23 »
as gal nebeekspermentuosiu :D

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #146: 2008 Gruodžio 30, 11:10:55 »
Pas mane pioneer magas, be jokio AUX tik su ceindzerio fyske, tai va nupirko man Klaustukas ta specialu laida i ta fyske ir dabar turi AUX :) ten kazkas su laidais suburta gudriai, manau zinant kaip ka junkt turi pavykt
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #147: 2008 Gruodžio 30, 12:51:04 »
o is kur ta fiskute pirko? ir kiek kainavo?  :)

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #148: 2009 Sausio 01, 16:58:34 »
eeee man to laido irgi reikia.as tokio noriu.nes dabar tai nervina tie kompaktai.kas svarbiausia dabar pasmane toks gaidinas pionierius.jame ir aux yra.bet niekaip j nepajungiu.nes ten kiek suprantu mikrafonas jungiasi.nes ten ale su bt yra ir galima tel pasijungti kad kaip laisvos rankos butu. o gal seip kas zino kaip reik prijungt jau per ta esama auxa koki tai grotuviuka kad viskas puikiai grotu.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Sausio 01, 17:10:50 sukūrė svolacius »

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #149: 2009 Sausio 01, 20:37:26 »
nuo mikrofono jungties tai nelabai auxa pasijungsi :) bandyk jieskot manualo, ziurek ka raso...  (h)