na sendien nusipirkau beker traffic pro 4720na kaip ir nieko, tik prie to jo meniu nelabai prates dar, su ta radija nustatinejant problemu buvo , beto jauciu kad kazkoki pasisikusi nusipirkau ilgiau pagrojus CD ima groti nesvarei, strikti, ir kartais paraso CD TEMP
navarotu nera daug, bet man ju ir nelabai reikia,
na tik minusas magui kad grojant CD nerodo dainos pavadinimo :/
beto ir mygtukai neryskiai sviecia, kaip apsinese kokie butu, o vat ekranas sviecia kaip reikiant
Na dainos pavadinimą turėtų rodyt paspaudus garso reguliatorių, o dainos kad šokinėja arba stringa kažkiek laiko pagrojus tai dažnai pasitaiko pas becker.O beje kokį čia pirkai modeliuką už tokią kainą?Aš irgi žadu savo becker pardavinėt, mano su mp3.
Yra parasyta koki modeliuka pirkau
pabandysiu paspaust garso migtuka, bet kad lyg ir spaudziau ben nieko nedare... nu gal nepastebejau ar ka... dabar vaziavau pora valandu tai muzika lyg ir nestrigo
sendien is kauno, mokejau 250
ai zinau as irgi buvau sumastes sita jamt.. bet nieko nenuleido.. tai ir nejamiau... komplektacijoje tik magas daugiau nieko.. bent jau pardavejas teige.. : ?
jo jauciu kad is to pacio... na magas kaip magas, tik skydelio kampai biski apdauzyti, ekranas irestas, bet nieko.. ka komplektacijoje dave tai tuos rakciukus magui isimt
daugiau nieko
tik sendien pastebejau kad dar buvo kaune Hihg spreed, gal tas geresnis butu buves, bet jo kaina 270 bet jei buciau nuderejes iki 250 tada gal ir geriau... o gal tu sendien su juo buvai suteres 4 val apziuret jo ?
nes jis man taip sake, arba prisigalvojo kad tik imciau